merhaba arkadaşlar.yarın hsg filmi çektireceğim bana yardımcı olurmusunuz?ağrı eşiğim çok düşük çok ta korkuyorum neler yapmam gerek?genel anestezi yapmayacakmış doktora sormuştum.neyapmam gerek ya.eşim azosperm hastasıydı geçen yıl tüp bebek denememizde hsg filmim eksikti.hormon sonuçlarımda sorun yok.hsg filmi tüp bebek te mutlaka çekilmesi gerekmi?
Amin inş.bende okumadım korkumdan zaten.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim hepimizi hayırlı evlatla sevindirsin inşallah.tşk arkadaşım.
merhaba arkadaşlar.yarın hsg filmi çektireceğim bana yardımcı olurmusunuz?ağrı eşiğim çok düşük çok ta korkuyorum neler yapmam gerek?genel anestezi yapmayacakmış doktora sormuştum.neyapmam gerek ya.eşim azosperm hastasıydı geçen yıl tüp bebek denememizde hsg filmim eksikti.hormon sonuçlarımda sorun yok.hsg filmi tüp bebek te mutlaka çekilmesi gerekmi?
Tşk arkadaşım.çok şükür çektirdim hsg mi.çok ağladım :)ama çok kısa sürdü bağırmamak için ağzımı tuttum ve ağladım.anestezi yapmadılar istedimde.çok şükür tıkalı değil.tüpler açık.yanlız rahim ilaçsız boşken çekmeyi unutmuşlargenellikle doktorlar istiyor canım kendini ne kadar kasmazsan o kadar kolay olur sana tavsiyem yanına ped al çünkü verilen sıvı ayağa kalkınca geri geliyor ve işlemden sonra kendini yorma çok yürüme bir kaç gün banyo yapma yada ayakta duş al çünkü enfeksiyon açısından önemli bunlar her hastane ve çekimi farklı olduğundan yorumları okumamanı tavsiye ederim ben öyle yapmıştım şimdiden Rabbim yar ve yardımcın olsun umarım temiz çıkar...
buarada ilaç akıntısı çok az gelmiş pede.kanama falan olmadı şükür filim çekilmeden başladım zaten ağlamaya:)antibiyoktik yazmış.Tşk arkadaşım.çok şükür çektirdim hsg mi.çok ağladım :)ama çok kısa sürdü bağırmamak için ağzımı tuttum ve ağladım.anestezi yapmadılar istedimde.çok şükür tıkalı değil.tüpler açık.yanlız rahim ilaçsız boşken çekmeyi unutmuşlaro gerekmi?ilaç giderkenki hali filimde çıkmış.sorun yok açık dediler.
çok şükür temiz çıktı.hsg filim sonuçlarım.allah razı olsun.allahım kimseyi yormasın.Slm canım. Öncelikle filminin tertemiz çıkmasını diliyorum. Bende geçen sene çektirdim. Anesteziye hiç gerek yok benimde öyle oldu ve hiçte korkulacak bişey değil. Adet sancın varmı nekadar bilemiyorum ama Dr. ilacı verirken sadece o an 1-2 saniyelik karın ağrısı oluyor hemen geçiyor. sadece ilaç verdiği anlarda oda. sonrasındada bi yarım saat kadar falan hafif karın ağrın oluyor ve geçiyor. Dr. bana nasıl bi aletle yapacağınıda gösterdi. İçim daha rahattı ne olacagını biliyordum resimlerlede anlatmıştı. Bence sende öncesinde Dr la konuş bilinçli olunca daha rahat oluyor ve hiç ama hiç korkulacak bişey değil canım. Bi arkadaş Pet al demiş yanına evet alırsan iyi olur her hastanede vermeyebilirle çünkü. Benim gittiğimde vermişlerdi ayağa kalkınca ilacın birazı akacak çünkü. Allah Temiz sonuçlar versin inşallah.
çok şükür temiz çıktı.hsg filim sonuçlarım.allah razı olsun.allahım kimseyi yormasın.
Tşk arkadaşım.çok şükür çektirdim hsg mi.çok ağladım :)ama çok kısa sürdü bağırmamak için ağzımı tuttum ve ağladım.anestezi yapmadılar istedimde.çok şükür tıkalı değil.tüpler açık.yanlız rahim ilaçsız boşken çekmeyi unutmuşlaro gerekmi?ilaç giderkenki hali filimde çıkmış.sorun yok açık dediler.
merhaba canım. hsg çekilmişsin ve şükür temiz çıkmış. bende 9,5ay önce çekilmiştm sana yazacaktım ama açıkçası korkuturum die vazgeçmiştim,şuan çekildiğine göre sıkıntı yok:) yani korkutmk derken yanlış anlaşılmasn herkesin ağrı eşiği farklı. bende çekilmeden önce kızların yazdıklarını okuyup kendimi çok korkutmuştum ama bebiş için mecbur katlanıcaktım.ogün gelene kafarda kendime çok sıkıntı yaptım, doktora ağrım çok olurmu die sorunca çekildiğin zaman belli olur şimdi ne desem yalan olur dedi.herhalde o da korkutmk istemedi:) 2gün önce antibiyotik kullanmaya başladım.çekileceği günde çok tedirgin gittim ama belli edermiyim:)1saat öncesinde ağrıkesici iğne yaptılr ve içeri öyle aldılr.ben zaten o aleti görünce bi hoş oldum:) bi taraftanda hemşire beni oyalamaya başladı ama yermiyim.kendimi nekadar kasmasamda yinede ilaç verilirkn ağrım çok oldu ama gıkım çıkmadı.birde hakikaten çok kısa sürüyo dayanılmayack gibi değil. okadar insan normal doğum yapıyo onlar kadarda olamıyacakmıyz dimi.sonrasında hafif kanamam oldu ve tansiyonum çok düştü ama ertesi güne hiçbişeyciğinz kalmıyo.bide benim sağ tüpüm kapalı çıkmiştıarabaya binince sessizden bi ağlama tutttu beni sadece bebeğim olmayackmı acaba benim die düşünüyodum. 3,5ay sonrada tüpbebek yaptık veee sonuç Allahıma nekadar şükretsem azdr şuan 6aylık yakışıklı oğluşuma hamileyim:) kusura bakmayın kızlar baya uzun oldu ama paylaşmk istedim.neyapalım bebişlerimz için mecbur fedakarlık yapıcaz. zahmet olmadan Rahmet olmaz, hakikatende öyle.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn, tüm isteyenleri hayırlı zamanda hayırlı evlatlr nasip eylesin inş.... AMİN
çok sağol canım Amin.Rabbim tüm bekleyenleri hayırlısıyla ve sağlıkla yavrularına kavuştursun inş.bebişlerimiz için çekilen tüm acılar gerçekten unutuluyo.tüp bebek yaptırmaktan çekiniyodum acaba nasıl olacak falan die ama inanın meleğime kavuşunca herşeyi unuttum, Rabbim kucağıma alıp o güzel kokusunu içime çekeceğim günleride gösterir inş.
sende hamilemisin canım, tüplemi?
Amin binlerce kez :) bizimkide tüp bebekle oldu önce çok korktum ama her şey senin için dedim ve gözümü kararttım inşallah sorunsuz geçer de kucağıma alırım her an bir şey olacak korkusu ile yaşamak çok zormuş...Rabbim bebişini korusun hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah yavruna, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş..bizler kul olarak elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri inş elimizi emeklerimizi boşa çıkarmazda cümlemiz yavrusuna hayırlısıyla kavuşur.ama annelik duygusundan olsa gerek korkularımz endişelerimz bitmeyecek gibi.tedbirimizi alıp dua edicez artık.
peki kaçıncı haftandaydın?
sağol canım inşallah dualarımız kabul olur :) annelik ve pinpiriklik birleşince bende acabalardan uykum kaçıyor :) dualarda olmazsa sığınacak kapımız kalmaz zaten Allahım korusun meleklerimizi biz bu hafta 12+2 olduk yani baya küçüğüz daha geçen hafta ikili test yaptırdık sonucu bu hafta alacaz bide bişey sorabir miyim 11+1 de bebiş sadece 42.2 mm sence çok mu az biraz üzüldüm ama doktor bir şey demedi????senin doğuma az kalmış takvimin doğruysa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?