- 18 Ekim 2023
- 110
- 42
- 18
- 29
- Konu Sahibi pinklemonade34
Kızlar doktorumun önerisi ile rahim filmi çektireceğim sonomed mi yoksa echomar mı hangisini tercih etmeliyim ? yakın dönemde yaptıran varda deneyimlerimi paylaşabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avrupa yakasındaysanız Echomar'ı tavsiye ederim. Ben çok memnun kalmıştım.Kızlar doktorumun önerisi ile rahim filmi çektireceğim sonomed mi yoksa echomar mı hangisini tercih etmeliyim ? yakın dönemde yaptıran varda deneyimlerimi paylaşabilir mi
Şişlideki şubesinde mi oldunuz fiyatı ne kadardı bir de orada ünlü bir doktor varmış sanırım ona yaptırmazsak hemşireler yapıyormuş siz böyle bir şey deneyimlediniz miAvrupa yakasındaysanız Echomar'ı tavsiye ederim. Ben çok memnun kalmıştım.
Sanırım 2 firma da aynı olabilir. Telefon açıp sorun isterseniz.
Evet şişli şubesinde çektirmiştim. Ben cevat bayrak ı özellikle talep etmemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam ücret farkı talep etmişlerdi. Zaten raporu o yazıyormuş galiba.Şişlideki şubesinde mi oldunuz fiyatı ne kadardı bir de orada ünlü bir doktor varmış sanırım ona yaptırmazsak hemşireler yapıyormuş siz böyle bir şey deneyimlediniz mi
Çok teşekkür ederimEvet şişli şubesinde çektirmiştim. Ben cevat bayrak ı özellikle talep etmemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam ücret farkı talep etmişlerdi. Zaten raporu o yazıyormuş galiba.
Çekim 2 dk sürüyor.
Ben çektirdiğimde 2022 yılında çektirmiştim. Şu an çok değişmiş fiyatlar.
Rica ederimÇok teşekkür ederim![]()
Amin inşallahRica ederiminşallah güzel sonuçlarınız olur
![]()
EchomarKızlar doktorumun önerisi ile rahim filmi çektireceğim sonomed mi yoksa echomar mı hangisini tercih etmeliyim ? yakın dönemde yaptıran varda deneyimlerimi paylaşabilir mi
Hangi şubesinde yaptırdınız ve Cevat hocaya mıEchomarsıfır acı biraz adet olurmuş gibi sancım oldu ama beş dk sürdü
Şişli sanırım ya. Başka şubesi var mı bilmiyorum. Kadın doktordu benimki. Cevat hoca rapor sonucunu imzalıyor veriyorHangi şubesinde yaptırdınız ve Cevat hocaya mı
9 bin tl hsg ücreti bunu kart tek çekim alıyorlar aneztezili isterseniz 6 bin nakit istiyorlar aneztezili sadece cuma günleri oluyorŞişlideki şubesinde mi oldunuz fiyatı ne kadardı bir de orada ünlü bir doktor varmış sanırım ona yaptırmazsak hemşireler yapıyormuş siz böyle bir şey deneyimlediniz mi