• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG filmime bakabilir misiniz

CicikusBulut

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
302
151
33
39
Merhaba HSG çektirdim görüntüleri ekliyorum lütfen bilgi sabahibiyseniz yorumlar mısınız? Teşekkürler 🌹

Eklentiler

• IMG_20230225_010036.webp
    IMG_20230225_010036.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20230225_005953.webp
    IMG_20230225_005953.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20230225_005925.webp
    IMG_20230225_005925.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 67
Ben hekimim ile paylaştım , rahim çok iyi dedi ama tüplerde en uçlarda ilaç geçememiş ya tüp uçlarında sorun var yada anestezi altında tekrar cekilebilinir dedi .Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏
Rahim filmi raporunda da distal tubal oklğzyon yazıyor. Kapalı tüpler galiba 🥺

Ben hekimim ile paylaştım , rahim çok iyi dedi ama tüplerde en uçlarda ilaç geçememiş ya tüp uçlarında sorun var yada anestezi altında tekrar cekilebilinir dedi .Geçmiş olsun
Anestezi almadan çekilmişti devlet hastanesinde inanılmaz bir ağrı oluştu, zor dayandım hayatımda böyle bir ağrı görmedim. 4defa ilaç gönderdi en son ben dayanamayınca bıraktı

Anestezi almadan çekilmişti devlet hastanesinde inanılmaz bir ağrı oluştu, zor dayandım hayatımda böyle bir ağrı görmedim. 4defa ilaç gönderdi en son ben dayanamayınca bıraktı

Anestezi alıp öyle çektirin, benim tek tüpüm tıkalı filmde orası karanlık görünüyor sizinkiler açık ama detayını bilemem tabii

Anestezi alıp öyle çektirin, benim tek tüpüm tıkalı filmde orası karanlık görünüyor sizinkiler açık ama detayını bilemem tabii
Teşekkür ederim. Doktorumla görüştüm o da çektirmemi istemiyor. Nedeni de eğer çektirdiğimde açık görülürse tüp bebek hakkımı kaybedermişim. Şu an devlet tüp bebek hakkı veriyormuş bu şekilde bana. Yaşım da 37. Bu yüzden zaman kaybetmek istemiyor.

Teşekkür ederim. Doktorumla görüştüm o da çektirmemi istemiyor. Nedeni de eğer çektirdiğimde açık görülürse tüp bebek hakkımı kaybedermişim. Şu an devlet tüp bebek hakkı veriyormuş bu şekilde bana. Yaşım da 37. Bu yüzden zaman kaybetmek istemiyor.

O zaman hiç gerek yok

Back
X