- 15 Ocak 2023
- 302
- 151
- 33
- 39
- Konu Sahibi CicikusBulut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunBen hekimim ile paylaştım , rahim çok iyi dedi ama tüplerde en uçlarda ilaç geçememiş ya tüp uçlarında sorun var yada anestezi altında tekrar cekilebilinir dedi .Geçmiş olsun
Anestezi almadan çekilmişti devlet hastanesinde inanılmaz bir ağrı oluştu, zor dayandım hayatımda böyle bir ağrı görmedim. 4defa ilaç gönderdi en son ben dayanamayınca bıraktıBen hekimim ile paylaştım , rahim çok iyi dedi ama tüplerde en uçlarda ilaç geçememiş ya tüp uçlarında sorun var yada anestezi altında tekrar cekilebilinir dedi .Geçmiş olsun
bu sebeple anestezi altında tekrar çekim yaptırmanızda fayda varAnestezi almadan çekilmişti devlet hastanesinde inanılmaz bir ağrı oluştu, zor dayandım hayatımda böyle bir ağrı görmedim. 4defa ilaç gönderdi en son ben dayanamayınca bıraktı
Anestezi almadan çekilmişti devlet hastanesinde inanılmaz bir ağrı oluştu, zor dayandım hayatımda böyle bir ağrı görmedim. 4defa ilaç gönderdi en son ben dayanamayınca bıraktı
Teşekkür ederim. Doktorumla görüştüm o da çektirmemi istemiyor. Nedeni de eğer çektirdiğimde açık görülürse tüp bebek hakkımı kaybedermişim. Şu an devlet tüp bebek hakkı veriyormuş bu şekilde bana. Yaşım da 37. Bu yüzden zaman kaybetmek istemiyor.Anestezi alıp öyle çektirin, benim tek tüpüm tıkalı filmde orası karanlık görünüyor sizinkiler açık ama detayını bilemem tabii
Teşekkür ederim. Doktorumla görüştüm o da çektirmemi istemiyor. Nedeni de eğer çektirdiğimde açık görülürse tüp bebek hakkımı kaybedermişim. Şu an devlet tüp bebek hakkı veriyormuş bu şekilde bana. Yaşım da 37. Bu yüzden zaman kaybetmek istemiyor.
Aynen rapor için dedi. Devlet tamamını karşılar dedi.Rapor hızlanması için olabilir tabi ki , karar sizin