- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi ezgilililiili
-
800 tl diye biliyorum 3 ay önce sordum adetten 6.ve 11. Gün arası yani yumurtlama olmadanmerhaba, geçmiş olsun.
fiyat bilgisi neydi acaba echomar için . bir de adet bitiminden sonra kaç gün içinde çekildinz acaba
Merhaba bende rahim filmi çektircem doktor orayı söyledi nasıl oluyo ağrı filan anestezi ile mi acabaBen Bakırköy’de çektirdim emarparkta o kadar ilgili o kadar naifti ki
Sordunuz mu sperm yolu temizlenmesinin ne olduğunu?Ben bunu sorayım yarın hsg çekilirken
Ben orada rahim filmi çektirdim ve şuan hamileyim 3 arkadaşımız oraya gitti 3 kişide aynı ay hamile kaldı Elif hanım ancak bu kadar mükemmel olurdu kesinlikle gidinMerhaba bende rahim filmi çektircem doktor orayı söyledi nasıl oluyo ağrı filan anestezi ile mi acaba
Sürekli akıntı ve iltihaptan dolayı fitil kullanınca sorun oluyormus onu açtıSordunuz mu sperm yolu temizlenmesinin ne olduğunu?
Ben 350 TL ye çektirdim gram acı olmadı800 tl diye biliyorum 3 ay önce sordum adetten 6.ve 11. Gün arası yani yumurtlama olmadan
Evet büyük ihtimalle bende oraya gidicem adet olmayı bekliyorum adetten sonra gidiliyormuş galibaBen orada rahim filmi çektirdim ve şuan hamileyim 3 arkadaşımız oraya gitti 3 kişide aynı ay hamile kaldı Elif hanım ancak bu kadar mükemmel olurdu kesinlikle gidin
Bende yumurtlama tembelliği vardı aşılama olacaktı hsg sayesinde kendi kendine olduEvet büyük ihtimalle bende oraya gidicem adet olmayı bekliyorum adetten sonra gidiliyormuş galiba
Sizin bi sorununuz var mıydı peki
Aynen banada öyle dedi doktor adetlerim de düzensiz zaten seninde mi öyleydiBende yumurtlama tembelliği vardı aşılama olacaktı hsg sayesinde kendi kendine oldu
2 gün önce yada sonraydıAynen banada öyle dedi doktor adetlerim de düzensiz zaten seninde mi öyleydi
Benimki baya düzensiz belli olmuyo2 gün önce yada sonraydı
Ben 1 hafta sonra gittim adettenBenimki baya düzensiz belli olmuyoadet olunca gidiliyor değil mi yani sonrasında
Teşekkür ederim bilgi için bende olursam gidicem artık ama hala olmadım nedense 41 gün oldu geçen ayda 47. Gün olmuştu benimki baya karışıkBen 1 hafta sonra gittim adetten
Ooo baya geçmişTeşekkür ederim bilgi için bende olursam gidicem artık ama hala olmadım nedense 41 gün oldu geçen ayda 47. Gün olmuştu benimki baya karışık
Bi kaç aydır böyle test yaptım negatif çıktı bilmiyorum artık napıcamOoo baya geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?