Hsg hakkında

Chester15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
2.433
1.249
133
Kızlar iki ay önce klomen kullandım iğne yapılmadı sonuçta kistlerim olmuştu şimdi kistlerim geçti sürekli gittiğimin dışında devlette bir doktora gittim o da bana hsg önerdi diğer doktorum ise klomen ve iğne önermişti sizce hangisi mantıklı olur hangi tedaviyi tercih etmeliyim eşim hsg yapılsın diyor bense iğneli deneyelim sonuçta çatlama olmadı çatlasa belki hamilelik gerçekleşecekti diyorum sizce hangisi mantıklı olur tecrübeli arkadaşlara soruyorum

Tüplerinin açık olması çok önemli
Ben ilk hormonlar, hsg çekindim
Ona göre yol aldık tedavide
Eğer kapalıysa boşuna tedavi
Hsg çekin derim

Bence de hsg mantıklı ben klomen e başlamadan çektireceğim çok ağrılı bir işlem değil 5-10 dk sürüyor

Özelde
Başkent Üniversitesi hastanesi
Kadın doğum doktorun istiyor
Çocuk için gitmiştik tetkikler yapmıştı
Bende özel bir hasteneye gidiyorum ancak devletteki doktor eşime dedi ki özelde yaptırmayın çok pahalı üniversite hastanelerinde yaptırın dedi eşim ondan özelde yaptırmaz

Bende özel bir hasteneye gidiyorum ancak devletteki doktor eşime dedi ki özelde yaptırmayın çok pahalı üniversite hastanelerinde yaptırın dedi eşim ondan özelde yaptırmaz
Fiyatlar hemen hemen aynıdır
Tabi sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…