Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Istanbul icin cok temiz ve gercekten son model cihazlarin kullanildigi yer var ben hic acisiz cektirdim 5 dk felan surdu insanlarin yaklasimlarida cok iyi tavsiye ederim .findikzadede .googlede cikar zaten. Simdiden gecmis olsun temiz sonuclarla gelin insallah.
Istanbul icin cok temiz ve gercekten son model cihazlarin kullanildigi yer var ben hic acisiz cektirdim 5 dk felan surdu insanlarin yaklasimlarida cok iyi tavsiye ederim .findikzadede .googlede cikar zaten. Simdiden gecmis olsun temiz sonuclarla gelin insallah.
Ankarada HSG çekile bileceğim bir hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz biliyorsanız lütfennn acil cumaya kadar halletmeliyim bayram tatili girmeden hemde adetimin 8. günü oluyor temizlenmiş oluyorum. Ayrıca bu filmle ilgili bazı sorularım olacak bana yardımcı olur musunuz LÜTFEN