• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg hangi hastane ve fiyat bilgisi

Istanbul icin cok temiz ve gercekten son model cihazlarin kullanildigi yer var ben hic acisiz cektirdim 5 dk felan surdu insanlarin yaklasimlarida cok iyi tavsiye ederim .findikzadede .googlede cikar zaten. Simdiden gecmis olsun temiz sonuclarla gelin insallah.

Istanbul icin cok temiz ve gercekten son model cihazlarin kullanildigi yer var ben hic acisiz cektirdim 5 dk felan surdu insanlarin yaklasimlarida cok iyi tavsiye ederim .findikzadede .googlede cikar zaten. Simdiden gecmis olsun temiz sonuclarla gelin insallah.
Fındıkzadede radyotomdan bahsediyorsanız orası kapanmış arkadaşım. Şişli'deki echomarı çok tavsiye ediyorlar

Aaaa taşınmış olmasın doğrudur canim 1 seneyi geçti ben gireli.baska da bi yer bilmiyorum ne yazikki

Ankarada HSG çekile bileceğim bir hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz biliyorsanız lütfennn acil cumaya kadar halletmeliyim bayram tatili girmeden hemde adetimin 8. günü oluyor temizlenmiş oluyorum. Ayrıca bu filmle ilgili bazı sorularım olacak bana yardımcı olur musunuz LÜTFEN

Back
X