- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Anestezisiz cektirebilirsiniz bence. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Sadece ufak bi adet sancısı o kadar.Merhabalar Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin bir sorum olacak hsgyi anestezilimi anestezisizmi çektirdiniz çok dayanışmıycak gibi bir ağrı mı oluuor bende cektiricemde nasipse
Kızlar ne zmn hamile kalsam diğer anne olmak isteyen arkadaşlara başımdan geçenleri yazmak istyrdum çok şükür Nasip oldu Şuan hamileyim daha önce iki düşüğüm oldu okadar çok şey yaptım ki klomen catlatma iğnesi iki defa denedik olmadı en sonunda hsg çekilmeye karar verdim 23 nisanda hsg Çekildim ovulasyon testiyleyde takibimi yaptım adet günüm birden aklima geldi ve tekrardn yaptım tam net şekilde pik cıktı şüphelendim 2 sonra kan verdim ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim hsg de çok agrım oldu ama kesinlikle değdi ve duaların gücüne gercektn inanıyorum surekli dua ettim ve belli başlı yaptığım dualarım vardı çok şükür rabbim nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aklınıza takılan bisey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
Benim de iki düşüğüm var 2. Daha yeni hatta bana da doktorum hsg önerdi peki sizin düşükler neden olmuşKızlar ne zmn hamile kalsam diğer anne olmak isteyen arkadaşlara başımdan geçenleri yazmak istyrdum çok şükür Nasip oldu Şuan hamileyim daha önce iki düşüğüm oldu okadar çok şey yaptım ki klomen catlatma iğnesi iki defa denedik olmadı en sonunda hsg çekilmeye karar verdim 23 nisanda hsg Çekildim ovulasyon testiyleyde takibimi yaptım adet günüm birden aklima geldi ve tekrardn yaptım tam net şekilde pik cıktı şüphelendim 2 sonra kan verdim ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim hsg de çok agrım oldu ama kesinlikle değdi ve duaların gücüne gercektn inanıyorum surekli dua ettim ve belli başlı yaptığım dualarım vardı çok şükür rabbim nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aklınıza takılan bisey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
Bende cekineli 2 ay oldu dün adet oldum maalesef 1ayim kaldı inşallah bu ay olur sen klomen kullaniyormusunBende cekildim 4-5 gün ilişki olmasın dedi sonra inşAllah benimde olur 3 ay sonra cagirdi kontrole o arada inşAllah bebeğim olur Rabbim izin verirse
Malesef kullanmıyorum impryl ve folik asit kullaniyorum yumurta tembelligi cıktı bende sadeceBende cekineli 2 ay oldu dün adet oldum maalesef 1ayim kaldı inşallah bu ay olur sen klomen kullaniyormusun
BenimBende cekildim 4-5 gün ilişki olmasın dedi sonra inşAllah benimde olur 3 ay sonra cagirdi kontrole o arada inşAllah bebeğim olur Rabbim izin verirse
Benim de iki düşüğüm var 2. Daha yeni hatta bana da doktorum hsg önerdi peki sizin düşükler neden olmu
Benim ilk hamileliğim de doktor bilmeden enfeksiyon için fitil vermişti onu kullandım ertesi gün kanamam oldu gittim dedi düşük yapmışsn.ikincisi ise anlamadm neden düştüğünü 4 haftalikti öğrendiğimde 5. Haftada düştü nasibi yokmuş demekki ama çok şükür bunda smdiljk bisey yok degerlerim de rabbim korusun bebislerimiziBenim de iki düşüğüm var 2. Daha yeni hatta bana da doktorum hsg önerdi peki sizin düşükler neden olmuş
Amin inşallah bizede nasip eder sağlıkla kucagina alırsın inşallahBenim
Benim ilk hamileliğim de doktor bilmeden enfeksiyon için fitil vermişti onu kullandım ertesi gün kanamam oldu gittim dedi düşük yapmışsn.ikincisi ise anlamadm neden düştüğünü 4 haftalikti öğrendiğimde 5. Haftada düştü nasibi yokmuş demekki ama çok şükür bunda smdiljk bisey yok degerlerim de rabbim korusun bebislerimizi
Amin canım sağlıkla al kucağına inşallahBenim
Benim ilk hamileliğim de doktor bilmeden enfeksiyon için fitil vermişti onu kullandım ertesi gün kanamam oldu gittim dedi düşük yapmışsn.ikincisi ise anlamadm neden düştüğünü 4 haftalikti öğrendiğimde 5. Haftada düştü nasibi yokmuş demekki ama çok şükür bunda smdiljk bisey yok degerlerim de rabbim korusun bebislerimizi
Amin canım sağlıkla al kucağına inşallah
Amin inşallah bizede nasip eder sağlıkla kucagina alırsı
selamlar :) konu biraz ekski ama umarım cevap verirsiniz. Hangi günleri değerlendirdiniz. bende pazartesi cekildim salı değerlendirdim . yumurtla ma testi yapıyorumKızlar ne zmn hamile kalsam diğer anne olmak isteyen arkadaşlara başımdan geçenleri yazmak istyrdum çok şükür Nasip oldu Şuan hamileyim daha önce iki düşüğüm oldu okadar çok şey yaptım ki klomen catlatma iğnesi iki defa denedik olmadı en sonunda hsg çekilmeye karar verdim 23 nisanda hsg Çekildim ovulasyon testiyleyde takibimi yaptım adet günüm birden aklima geldi ve tekrardn yaptım tam net şekilde pik cıktı şüphelendim 2 sonra kan verdim ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim hsg de çok agrım oldu ama kesinlikle değdi ve duaların gücüne gercektn inanıyorum surekli dua ettim ve belli başlı yaptığım dualarım vardı çok şükür rabbim nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aklınıza takılan bisey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
Bende cuma çekildim pazartesi değerlendirdim çarşamba oldu bide adete 1 hafta kala olduselamlar :) konu biraz ekski ama umarım cevap verirsiniz. Hangi günleri değerlendirdiniz. bende pazartesi cekildim salı değerlendirdim . yumurtla ma testi yapıyorum
ayyy cok iyi :) umarım bende de tutar :)Bende cuma çekildim pazartesi değerlendirdim çarşamba oldu bide adete 1 hafta kala oldueşim gece vardiyasındaydi diye pek degerlendiremedik ama yine de tutmus çok sukur zaten başka bir sorun yoksa hsgdn hemen sonraki ilişkide tutuyor
Hsg sonrası antibiyotik kullandınız mıKızlar ne zmn hamile kalsam diğer anne olmak isteyen arkadaşlara başımdan geçenleri yazmak istyrdum çok şükür Nasip oldu Şuan hamileyim daha önce iki düşüğüm oldu okadar çok şey yaptım ki klomen catlatma iğnesi iki defa denedik olmadı en sonunda hsg çekilmeye karar verdim 23 nisanda hsg Çekildim ovulasyon testiyleyde takibimi yaptım adet günüm birden aklima geldi ve tekrardn yaptım tam net şekilde pik cıktı şüphelendim 2 sonra kan verdim ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim hsg de çok agrım oldu ama kesinlikle değdi ve duaların gücüne gercektn inanıyorum surekli dua ettim ve belli başlı yaptığım dualarım vardı çok şükür rabbim nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aklınıza takılan bisey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
Ben kullanmadım. Ama sanırım kullanmak gerekiyor. Biraz tahriş ve şişlik olmuştu.Hsg sonrası antibiyotik kullandınız mı
Bana da antibiyotik verdi çekimden 2 gün sonra ovulasyonda pik gördüm devamını kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldımBen kullanmadım. Ama sanırım kullanmak gerekiyor. Biraz tahriş ve şişlik olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?