• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg öncesi ilişki acil cevaplar mısınız

seraycann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kızlar 25inde hsg çektireceğim. Adetim bugün sabah bitti benim bu akşam korunmasız ilişkim oldu. Bana ilişkiye girme demedi asistan. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı

yok canım sorun olmuyor ben geçen ay 15kasımda çektirdim benimde bi gün önce ilişkim olmuştu duş aldım :D hsgden sonra 1 hafta korun muhakkak

yok canım sorun olmuyor ben geçen ay 15kasımda çektirdim benimde bi gün önce ilişkim olmuştu duş aldım :D hsgden sonra 1 hafta korun muhakkak
Doktor iptal etti canım bu dönem hamilelik imkansıza yakın da olsa risk almıyoruz dedi. Bi sonraki aya kaldı. Sen ne zaman yaptırdın sorun çıktı mı ya da sonrasında hamilelik oldu mu

Doktor iptal etti canım bu dönem hamilelik imkansıza yakın da olsa risk almıyoruz dedi. Bi sonraki aya kaldı. Sen ne zaman yaptırdın sorun çıktı mı ya da sonrasında hamilelik oldu mu
Yok canım değerim 3.41 de kaldı gecikmem oldu bu ay bakalımm Allah büyük bekliyoruz valla

Back
X