hsg öncesi kullanılan ilaç...

sumru01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
5
1
6
35
İyi günler arkadaşlar önümüzdeki ay hsg filmi çektiricem doktor adet döneminde kullanmam için biokadin ,tedradox ve lansor ilaçlarını verdi. Hsg filmi çekitren bi kaç tanıdığıma sordum onlar hiç ilaç kullanmamışlar aranızda kullanan var mı lütfen bilgi verir misiniz?

İyi günler arkadaşlar önümüzdeki ay hsg filmi çektiricem doktor adet döneminde kullanmam için biokadin ,tedradox ve lansor ilaçlarını verdi. Hsg filmi çekitren bi kaç tanıdığıma sordum onlar hiç ilaç kullanmamışlar aranızda kullanan var mı lütfen bilgi verir misiniz?
Merhaba canim bende 4 kez cektirdim hic ilac kullanmadim. Sende aska sorunlar mi var ilac kullanmani istedi? Rahim daha acilsin diye falan mi acaba?

Merhaba canim bende 4 kez cektirdim hic ilac kullanmadim. Sende aska sorunlar mi var ilac kullanmani istedi? Rahim daha acilsin diye falan mi acaba

Sadece rahim ağzın dar dedi, tedradox genelde sivilce sorunu olanların kullandığını duymuştum. Biokadin de vajina yoluyla alınan bi ilaç adet zamanı onu nasıl kullanıcam doktara tekrar danışayım en iyisi.

Tetradox antibiyotik icerir de su donemde antibiyotige neden ihtiyacin olsun ki. Fitili de artik yerlestiricen canim eldivenle yaparsin. Narkozlu mu cektiriceksin.

Tetradox antibiyotik icerir de su donemde antibiyotige neden ihtiyacin olsun ki. Fitili de artik yerlestiricen canim eldivenle yaparsin. Narkozlu mu cektiriceksin.

evet narkozlu cektirmeyi düşünüyorum adetin 8. günü gel dedi, aşılama öncesi tüplere bakıcaklar inşallah bi sorun çıkmaz rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hsg cekiminden sonra vajina iltihap kapmasın diye antibiyotik ve fitili vermistir

Vardır doktorun bi bildiği

Back
X