hsg(rahim filmi) cektirdim 15 gün oldu kanamam durmuyo

elegim

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
26
0
16
Adana
selam arkadaşlar hsg cektirdim kanamam durmuyo 15 gün oldu doktorum gecer diyo enfeksiyon kapmışım kanımdada mikrop cıktı ya akıl verin neolur

geçmiş olsun cnm, bende çektirmiştim rahim filmi ama problem yaşamadım senin olayına üzüldüm bence çeken doktoru bir güzel payla doktor hatası gibi görünüyor ortam steril değil zannedersem umarım şimdi daha iyisindir.

selam arkadaşlar hsg cektirdim kanamam durmuyo 15 gün oldu doktorum gecer diyo enfeksiyon kapmışım kanımdada mikrop cıktı ya akıl verin neolur

Hsg den önce doktor bana antibiyotik vermişti, 2 gün öncesinden içmeye başlamıştım ve hsg den sonra da kutu bitene kadar içmemi söylemişti. Benim filmin çekildiği gün ve ertesi günü kanamam oldu sadece sonra kesildi. Aklına kötü bir şey getirme bence, başka bir doktora danışabilirsin. Her ne kadar kabul etmeseler bazı doktorlar hastaları başından savmaya çalışıyor. Allah dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun.

hsg den önce doktor bana antibiyotik vermişti, 2 gün öncesinden içmeye başlamıştım ve hsg den sonra da kutu bitene kadar içmemi söylemişti. Benim filmin çekildiği gün ve ertesi günü kanamam oldu sadece sonra kesildi. Aklına kötü bir şey getirme bence, başka bir doktora danışabilirsin. Her ne kadar kabul etmeseler bazı doktorlar hastaları başından savmaya çalışıyor. Allah dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun.

selam canım saol bana hiç hap vermedi muayene etti sadece sonrada film cekildi ben kıbrısta yaşıyorum özel hastane ve en iyi doktor diye gittim benim şansımmı acaba diye düşünüyorum hsg hisstemediim ama sonrası cook yıprandıım hem maddi hem manevi yeni düzeldim

geçmiş olsun cnm, bende çektirmiştim rahim filmi ama problem yaşamadım senin olayına üzüldüm bence çeken doktoru bir güzel payla doktor hatası gibi görünüyor ortam steril değil zannedersem umarım şimdi daha iyisindir.

evet canım bugün bitti daha kanamam. Doktora bişe diyemedim ilk defa bunu yaşıyorum dedi mantıklı konuşmasındanmı güvenmek istedigimdenmi bilmem kızmadı cook ta ilgilendi ama ben korkuyorum ya zarar verdiyse bir yerime diye cünkü kanallarım acık cıkmıştı enfeksiyon kapınca kanallarımı tıkarmı ki

selam canım saol bana hiç hap vermedi muayene etti sadece sonrada film cekildi ben kıbrısta yaşıyorum özel hastane ve en iyi doktor diye gittim benim şansımmı acaba diye düşünüyorum hsg hisstemediim ama sonrası cook yıprandıım hem maddi hem manevi yeni düzeldim

Çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, bu aksilikleri bilmen daha iyi, tedbirini alabilirsin doktoru uyarabilirsin. Allah yardımcımız olsun. Bir sıkıntı olursa ben buralardayım, şimdi bana aşılama yapılacak bu ay. Seni de bilgilendiririm, ona göre kıyaslama yapabilirsin. Ben yazdığım yazıları bulmakta zorluk çekiyorum, beğeni yaparsan onun uyarısı geliyor. Kolay gelsin.

evet canım bugün bitti daha kanamam. Doktora bişe diyemedim ilk defa bunu yaşıyorum dedi mantıklı konuşmasındanmı güvenmek istedigimdenmi bilmem kızmadı cook ta ilgilendi ama ben korkuyorum ya zarar verdiyse bir yerime diye cünkü kanallarım acık cıkmıştı enfeksiyon kapınca kanallarımı tıkarmı ki
Allah korusun canım. Kötü düşünme. Anladığım kadarıyla paralı muayene oluyorsun, doktora da zahmet olacak ama ilgilensin, paraları almayı biliyorlar.

çok çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, bu aksilikleri bilmen daha iyi, tedbirini alabilirsin doktoru uyarabilirsin. Allah yardımcımız olsun. Bir sıkıntı olursa ben buralardayım, şimdi bana aşılama yapılacak bu ay. Seni de bilgilendiririm, ona göre kıyaslama yapabilirsin. Ben yazdığım yazıları bulmakta zorluk çekiyorum, beğeni yaparsan onun uyarısı geliyor. Kolay gelsin.

selam canım umarım aşılaman hemen tutarda yüzünüz güler allahım sevindirsin:) ok tatlım bende yeniyim o yüzden anlaşırız begenirim merak etme:)

allah korusun canım. Kötü düşünme. Anladığım kadarıyla paralı muayene oluyorsun, doktora da zahmet olacak ama ilgilensin, paraları almayı biliyorlar.

evet tatlım kıbrısta sigorta varda türkiyem gibimi bir işine yaramıyor.20 günde sadece muayene için gittigim hastanede muayene tahlil artı ilaclar 2.500 tuttu ben tüp bebek yapsam cok zor olur allahım gerek kalmasın buna diyorum cok zor

selam canım umarım aşılaman hemen tutarda yüzünüz güler allahım sevindirsin:) ok tatlım bende yeniyim o yüzden anlaşırız begenirim merak etme:)
Âmin canım. Rabbim tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün. Bakalım ne olacak bende bilmiyorum, diğer sayfalardaki arkadaşlardan yardım istedim süreç ile ilgili ama cevap yazan olmadı :( artık ben tecrübe edip fırsatım oldukça anlatırım sorusu olanlara. İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi oluruz.

evet tatlım kıbrısta sigorta varda türkiyem gibimi bir işine yaramıyor.20 günde sadece muayene için gittigim hastanede muayene tahlil artı ilaclar 2.500 tuttu ben tüp bebek yapsam cok zor olur allahım gerek kalmasın buna diyorum cok zor
Gerçekten zor bir durum, inşallah gerek kalmaz. Rabbim yardımcınız olsun. Allah maddi manevi hep destekçiniz olsun inşallah, kimseye muhtaç etmesin.

âmin canım. Rabbim tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün. Bakalım ne olacak bende bilmiyorum, diğer sayfalardaki arkadaşlardan yardım istedim süreç ile ilgili ama cevap yazan olmadı :( artık ben tecrübe edip fırsatım oldukça anlatırım sorusu olanlara. Inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi oluruz.

ben yazarım canım sen dertlerine ortak ol vakit gecir sadece kafana takma her yazılana inanma herkesin farklı seyler sorunlar farklı olabilir sadece yalnız olmadıgını bil canım tedavini ol sevgiyle dualarla kocanı severek olsun sevgi cocugu olsun tatlım

gerçekten zor bir durum, inşallah gerek kalmaz. Rabbim yardımcınız olsun. Allah maddi manevi hep destekçiniz olsun inşallah, kimseye muhtaç etmesin.

bebek için deger canım cok şükür muhtac olmayız allahım yardımcımız olacak o bebişler bu sene bizimde göbişi şişirecek umutlaaaaa beklee

bebek için deger canım cok şükür muhtac olmayız allahım yardımcımız olacak o bebişler bu sene bizimde göbişi şişirecek umutlaaaaa beklee
Âmin inşallah. Dediğin doğru her yazılana inanmamak lazım, her bünye farklı. İşte en basit örnek hsg kimisinin çok sıkıntılı oluyor, kimisinde sorun olmuyor. Sağlıklı bebişler bizlere gelsin. Sende tedavinin sürecini bildirirsen sevinirim. Salı günü doktordan sonra yazarım ben sana.

âmin inşallah. Dediğin doğru her yazılana inanmamak lazım, her bünye farklı. Işte en basit örnek hsg kimisinin çok sıkıntılı oluyor, kimisinde sorun olmuyor. Sağlıklı bebişler bizlere gelsin. Sende tedavinin sürecini bildirirsen sevinirim. Salı günü doktordan sonra yazarım ben sana.

ha işte şöylee :) bak benim ablam 7 yıl ugrastı aşılama tüp bebek yaptı 2. Tüp bebek için gitmiştim bir baktı 3 ay dinlenme arası vermişti doktor bir gitti 1.5 aylık hamileymiş suan 2.5 yasında kızı. Var hemen ardına korunmadıda 2. Oldu ogluda 14 aylık buda sana bana herkese ümit olsun canım tam pes ettigi anda allahım 2 bal verdi teyzeyim ben ne kadar kıymetliler tahminet :)

ha işte şöylee :) bak benim ablam 7 yıl ugrastı aşılama tüp bebek yaptı 2. Tüp bebek için gitmiştim bir baktı 3 ay dinlenme arası vermişti doktor bir gitti 1.5 aylık hamileymiş suan 2.5 yasında kızı. Var hemen ardına korunmadıda 2. Oldu ogluda 14 aylık buda sana bana herkese ümit olsun canım tam pes ettigi anda allahım 2 bal verdi teyzeyim ben ne kadar kıymetliler tahminet :)

Maşallah :) Allah sizlere bağışlasın. Allah bu mutluluğu bize de çok görmez inşallah. Sen kaç yıllık evlisin? Benim korkum yaş ilerledikçe işin daha da zorlaşması :(

maşallah :) allah sizlere bağışlasın. Allah bu mutluluğu bize de çok görmez inşallah. Sen kaç yıllık evlisin? Benim korkum yaş ilerledikçe işin daha da zorlaşması :(

amin nazar degmesin kuzularıma allah herkeese taddırsın evlat zevkini :) 1.ablam 35 yasında falan dogurdu annemde beni 37sinde :) ben 24 yasındayım 2 yıllık evliyim korkunun ecele faydası varmıda bunada olsun korkma takma olur olacak de takıntıda bir hastalıktır dimi mutlu ol ki mutlu bebegin olsun :)

amin nazar degmesin kuzularıma allah herkeese taddırsın evlat zevkini :) 1.ablam 35 yasında falan dogurdu annemde beni 37sinde :) ben 24 yasındayım 2 yıllık evliyim korkunun ecele faydası varmıda bunada olsun korkma takma olur olacak de takıntıda bir hastalıktır dimi mutlu ol ki mutlu bebegin olsun :)

Haklısın canım, bende 26 yaşındayım. Hayırlısı Allah'tan . Kısmette varsa olur. Biz bir taneyi hayırlısıyla kucağımıza alsak 3 e kadar yolu varda :)

Haklısın canım, bende 26 yaşındayım. Hayırlısı Allah'tan . Kısmette varsa olur. Biz bir taneyi hayırlısıyla kucağımıza alsak 3 e kadar yolu varda :)[/QUOT
daha gencsin 3 te olur 5 te canımm :) ama önceeee hayırlı saglıklı olsunda 1 tane olsun

Haklısın canım, bende 26 yaşındayım. Hayırlısı Allah'tan . Kısmette varsa olur. Biz bir taneyi hayırlısıyla kucağımıza alsak 3 e kadar yolu varda :)[/QUOT
daha gencsin 3 te olur 5 te canımm :) ama önceeee hayırlı saglıklı olsunda 1 tane olsun

Merhaba canım, biz ara verdik bebeğe. Ben bu stresle bu işi yapamayacağım. Biraz kendimize gelelim dedik. Allah yardımcın olsun. Bebiş gelirse haber ver. Öpüyorum.

Back
X