hsg(rahim filmi) cektirdim 15 gün oldu kanamam durmuyo

tatlım adetinin beşinci gününde monodoks,buscopan 10 mg draje ve bikadin verdi doktor bana birde igne haplara ve fitile beşinci gününde başladım 7 günü filmi çektirdim ilk gün az kanamam oldu ertesi günü de biraz ve üçüncü günü çok az var halen ama zorlandın mı birde sonuç ne dedi

ben 2 yıldır evliyim kontrol amaclı gitmiştim muayene de sorun göremedi adetliydim bide rahim filmi cektirelim dedi 2 gün sonra anestezili cektirdim 1 hafta kanamam az lekelenme seklindeydi sonra parca parca cok oldu gecer dedi gecmedi duramaz hale geldim akşam doktorumu aradım hastaneye gec bende geliyorum dedi muaayene etti kan tahlili yaptı beyaz kürem yükselmiş agır antibiyootik tedavisi gördüm 1 hafta boyunca suan iyiyim ama ne oldu hiç bilmiyorum neden oldu neden zehirlendimm insanlar düşükmü yaptın acaba doktor görememişmiydi diypolar cok daha kötü oluyorum 1 haftaya kadar doktora giderim bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…