HSG (( Rahim filmi )) SONRASI

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kizlar gunaydin 13 Aralıkta Hsg çektirdim.Bat yarın ama hicbir belirti yok.Hsg den sonra adet gecikmesi yasayan varsa bilgilendirebilir mi lütfen

peki tüplerin açık mı çıktı? Benim sol tüpüm Yok sağ taraf da kapalıydı o yüzden adet olamamıştım

O zaman bu ay olduda soldan yumurtladıysan adetin gecikebilir haliyle

Selam canim ben de 13 aralikta hsg çektirdim benim adete daha 8 gün var ama catlatma ignesi de kullandigim icin benimki baya karışık

Benimde gebe olma ihtimalim cok düşük çünkü korundum bu ay ama geri cekilme yoluyla hani su zevk suyu olayi olmussa 100 de 1 ihtimal anca o ama hicbir belirti yok hsg den sonra bugune kadar uzayan agrin oldu mu sag kasik veya sol kasik agrin gibi

Doktorun mu söyledi korunmani benim doktorum bana adetin 3. günü klomen verdi onu kullandım adetin 7. günü hsg cekildim iki gün bütün karnim acıdı agrim oldu ama sonrasında agrim olmadi. Adetin 11. günü de yumurta kontrolum vardi iki tane yumurtam olmuş ve catlatma ignesi verdi. Su an icin hicbir belirti farklılık yok

Ben 1 dis gebelik gecirdigim icin sol tupum tikanmis tekrardan solda yani kapali olan sol tarafta olusmasi muhtemel asilama dedi doktor korundum bende riskim var çünkü

Ben 1 dis gebelik gecirdigim icin sol tupum tikanmis tekrardan solda yani kapali olan sol tarafta olusmasi muhtemel asilama dedi doktor korundum bende riskim var çünkü
Anladim canim tabi doktorlar herkesin durumuna gore bir tedavi uyguluyor. İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş olalım

Ayyy allah bağışlasın tamamina erdirsin canim saglam olan sag yumurtadan mi gebe kaldin birde dogal yollami kaldin asilama tup bebek vs tedaviyle mi
Âmin canım darısı senin ve bütün isteyenlerin başına inşallah :) Tüp bebeğe hazırlanıyordum kiiii hamile olduğumu öğrendim canım :)

Yazabilirsen neden tup bebek istemistin sebep neydi yani
Doktorlar o yönde yönlendirmişti çünkü hem tek taraflı şansımız çok düşüktü hemde sağ taraftaki tüpümde tıkalı olduğu için ameliyat olmak zorunda kalmıştım yani ona da pek sıcak bakmıyorlardır hatta üniversite hastanesinde ameliyat olmuştum sağ tüpümden ameliyattan sonra doktora normal yollarla hamile kalma olasılığım nedir dediğimde hiç Yok maalesef demişti o yüzden tüp bebeğe yönlendirmişlerdi bizi önce tabi 1 tane başarısız aşılamam vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…