- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Canım sol tüpüm tıkalı benimpeki tüplerin açık mı çıktı? Benim sol tüpüm Yok sağ taraf da kapalıydı o yüzden adet olamamıştım
Şuan hamileyim 31 haftalıkSu anda çocuğun var mi canim???
Ayyy allah bağışlasın tamamina erdirsin canim saglam olan sag yumurtadan mi gebe kaldin birde dogal yollami kaldin asilama tup bebek vs tedaviyle miŞuan hamileyim 31 haftalık
Doktorun mu söyledi korunmani benim doktorum bana adetin 3. günü klomen verdi onu kullandım adetin 7. günü hsg cekildim iki gün bütün karnim acıdı agrim oldu ama sonrasında agrim olmadi. Adetin 11. günü de yumurta kontrolum vardi iki tane yumurtam olmuş ve catlatma ignesi verdi. Su an icin hicbir belirti farklılık yokBenimde gebe olma ihtimalim cok düşük çünkü korundum bu ay ama geri cekilme yoluyla hani su zevk suyu olayi olmussa 100 de 1 ihtimal anca o ama hicbir belirti yok hsg den sonra bugune kadar uzayan agrin oldu mu sag kasik veya sol kasik agrin gibi
Ben 1 dis gebelik gecirdigim icin sol tupum tikanmis tekrardan solda yani kapali olan sol tarafta olusmasi muhtemel asilama dedi doktor korundum bende riskim var çünküDoktorun mu söyledi korunmani benim doktorum bana adetin 3. günü klomen verdi onu kullandım adetin 7. günü hsg cekildim iki gün bütün karnim acıdı agrim oldu ama sonrasında agrim olmadi. Adetin 11. günü de yumurta kontrolum vardi iki tane yumurtam olmuş ve catlatma ignesi verdi. Su an icin hicbir belirti farklılık yok
Anladim canim tabi doktorlar herkesin durumuna gore bir tedavi uyguluyor. İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş olalımBen 1 dis gebelik gecirdigim icin sol tupum tikanmis tekrardan solda yani kapali olan sol tarafta olusmasi muhtemel asilama dedi doktor korundum bende riskim var çünkü
Insallah canim Allah once hic olmayana sonrada benim gibi 2.bebisi dusunenlere nasip etsinAnladim canim tabi doktorlar herkesin durumuna gore bir tedavi uyguluyor. İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş olalım
Amin canim ben daha ilk için ugrasiyorum ne mutlu bir evladin varInsallah canim Allah once hic olmayana sonrada benim gibi 2.bebisi dusunenlere nasip etsininsallah
Allahim insallah tez zamanda nasip eder insallahAmin canim ben daha ilk için ugrasiyorum ne mutlu bir evladin var
Âmin canım darısı senin ve bütün isteyenlerin başına inşallah :) Tüp bebeğe hazırlanıyordum kiiii hamile olduğumu öğrendim canım :)Ayyy allah bağışlasın tamamina erdirsin canim saglam olan sag yumurtadan mi gebe kaldin birde dogal yollami kaldin asilama tup bebek vs tedaviyle mi
Yazabilirsen neden tup bebek istemistin sebep neydi yaniÂmin canım darısı senin ve bütün isteyenlerin başına inşallah :) Tüp bebeğe hazırlanıyordum kiiii hamile olduğumu öğrendim canım :)
Doktorlar o yönde yönlendirmişti çünkü hem tek taraflı şansımız çok düşüktü hemde sağ taraftaki tüpümde tıkalı olduğu için ameliyat olmak zorunda kalmıştım yani ona da pek sıcak bakmıyorlardır hatta üniversite hastanesinde ameliyat olmuştum sağ tüpümden ameliyattan sonra doktora normal yollarla hamile kalma olasılığım nedir dediğimde hiç Yok maalesef demişti o yüzden tüp bebeğe yönlendirmişlerdi bizi önce tabi 1 tane başarısız aşılamam vardıYazabilirsen neden tup bebek istemistin sebep neydi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?