hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Bende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım fakat şu an biraz tehlikeli bir gebelik.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

Merhaba arkadaşlar,
Hsg çektirmekten çok korkan biri olarak biraz önce çıktım testten ve yazmak istedim. Ben araştırmalarım sonucunda Şişlideki echomarda çektirdim. Ağrı olmuyor denemez ama korkulacak kadar değil, adet sancısından pek bi farkı yoktu. Personel çok güleryüzlü ve anlayışlı. İnsanı rahatlatıyorlar. Tecrübe etmiş biri olarak burayı tavsiye ediyorum.

ben mersinde sistem tıpta anestezili olarak çektirdim ..ağır idrar yolları enfeksonu geçirmiştim 2 ay antibiyotikle bile düzelememiştim bu yüzden tüplerimin ikisi de tıkalıymış birini zorla açmış dr diğeri çok zor dedi. uyandıktan sonra bile ağrıdan öldüm kanamam çok oldu dün saat 4 te çıktım bütün gün kalkamadım ve bu gün de hala ağrım var..bu şekilde olmasının sebebi tüplerin tıkalı ve enfeksiyonun hala devam etmesi yüzündenmiş... 4 aydır drlara gidip klomen iğne olmadı bi daha iğne...hiç bi dr hsg istemedi bu dr ilk muyanede hsg istedi ve haklı da çıkmış giden zaman para alınan kilo hangisi daha çok üzer bilmiyorum ama benden tavsiye önünüze gelen kadın doğumcuya gitmeyin erkek die ayırt etmeyin araştırıp en iyisine gidin

İlk ayda mı hamile kaldınız acaba? Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
İnternette okuduğum forumlarda genelde ilk ay veya ikinci ayda kalmışlardı.ilk ay regl olduğumda baya üzülmüştüm.Rabbim 2.ci ay nasip etti.hamdolsun.rabbim isteyen dualar eden herkese nasip etsin sağlıkla hayırla...

İnternette okuduğum forumlarda genelde ilk ay veya ikinci ayda kalmışlardı.ilk ay regl olduğumda baya üzülmüştüm.Rabbim 2.ci ay nasip etti.hamdolsun.rabbim isteyen dualar eden herkese nasip etsin sağlıkla hayırla...
Amin arkadaşım çok sağol. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh

Kızlar ben beş ay önce çektirdim inanın bana doğum sancısı Ancak bukadar acılı olabilirdi doğum yapmadan o acıyı hissettm yani malesef acılıydı üstelik kendimi hiç kasmama ragmen üstüne bi de hala beklemedeyim

Merhaba kızlar yakın bi' zamanda ben de çektireceğim, ama çok korkuyorum..

Mrb kizlar. Bende dun anestezili cekyirdim.cok sukur temiz cikti doktorum 3 gun iliski yasak dedi. Film cekinmrden once korunmasiz iliski oldu acaba bisi olir mu bilgisi olan var mi :/

Mrb kizlar. Bende dun anestezili cekyirdim.cok sukur temiz cikti doktorum 3 gun iliski yasak dedi. Film cekinmrden once korunmasiz iliski oldu acaba bisi olir mu bilgisi olan var mi :/
Hsg öncesi hamile olmaman lazım o yüzden genelde adetin bitiminden hemen sonra yapılıyor. Hamile değilsen sorun olmaz.hamile kaldıysan sıkıntı olabilir çünkü az da olsa radyasyon alıyorsun bildiğim kadarıyla.

1 senedir istiyoruz bizde adet bitiminden 3 gun sonra cektirdim filmi hamile kalmis olsaydim cekim aninda doktor anlamaz miydi
Gülşah hiç buna takılma, verdikleri maddedeki radyasyon çok çok az miktarda, kaldı ki zaten adet bitiminden hemen sonra çağırmalarının sebebi hamilelik oluşmamış olması için. Adetin yeni bitmiş zaten daha yumurtlamamışsındır ki.

Kizlar sunu belirtmek isterim hsg filmi skopi esligjnde cekilirmadde radyasyon icermez sadece enjekte edildigi yeri boyar ve buda filmde gorunmesini saglar herhangi bir sorun varsa. Skopi dedigiz cihaz da en az tomografi kadar fazla radyasyon verir vücuda. Bilginiz olsun. Bende cektirmistim ve o ay hamile kamistim. Hakkınızda hayirlisi

Back
X