- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
Artık tavsiyelerini önerilerini bekliyorum. Hamile kalabilme konusunda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde o haberi verebilmeyi çok istiyorum canımm yaaSelam canım.bazen ara vermek daha ıyı oluyormus.hadı bakalım hayırlısı canım.guzel haberler beklıyorum :)
hayırlısıyla inşallah vereceksin canım üzülme sen.Bnde o haberi verebilmeyi çok istiyorum canımm yaa
İnşallah canom saol.hayırlısıyla inşallah vereceksin canım üzülme sen.
Amin canım inşallah.hayırdır neyın var neden tehlıkeli dedın?Bende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım fakat şu an biraz tehlikeli bir gebelik.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...
İlk ayda mı hamile kaldınız acaba? Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.Bende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım fakat şu an biraz tehlikeli bir gebelik.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...
İnternette okuduğum forumlarda genelde ilk ay veya ikinci ayda kalmışlardı.ilk ay regl olduğumda baya üzülmüştüm.Rabbim 2.ci ay nasip etti.hamdolsun.rabbim isteyen dualar eden herkese nasip etsin sağlıkla hayırla...İlk ayda mı hamile kaldınız acaba? Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
Amin arkadaşım çok sağol. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallhİnternette okuduğum forumlarda genelde ilk ay veya ikinci ayda kalmışlardı.ilk ay regl olduğumda baya üzülmüştüm.Rabbim 2.ci ay nasip etti.hamdolsun.rabbim isteyen dualar eden herkese nasip etsin sağlıkla hayırla...
Hsg öncesi hamile olmaman lazım o yüzden genelde adetin bitiminden hemen sonra yapılıyor. Hamile değilsen sorun olmaz.hamile kaldıysan sıkıntı olabilir çünkü az da olsa radyasyon alıyorsun bildiğim kadarıyla.Mrb kizlar. Bende dun anestezili cekyirdim.cok sukur temiz cikti doktorum 3 gun iliski yasak dedi. Film cekinmrden once korunmasiz iliski oldu acaba bisi olir mu bilgisi olan var mi :/
1 2 günlük oluşmuş hamileligi drları anlamaz ama muhtamelen oluşmamıştir adetten sonra olduğu için yumurtama dönemi değildir1 senedir istiyoruz bizde adet bitiminden 3 gun sonra cektirdim filmi hamile kalmis olsaydim cekim aninda doktor anlamaz miydi
Gülşah hiç buna takılma, verdikleri maddedeki radyasyon çok çok az miktarda, kaldı ki zaten adet bitiminden hemen sonra çağırmalarının sebebi hamilelik oluşmamış olması için. Adetin yeni bitmiş zaten daha yumurtlamamışsındır ki.1 senedir istiyoruz bizde adet bitiminden 3 gun sonra cektirdim filmi hamile kalmis olsaydim cekim aninda doktor anlamaz miydi