hsg rahim filmi ve prolaktin

asel06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
358
2
96
50
İçel Mersin
polipim vardı birazı gitmiş daha varmış şimdide prolaktin testi istedim dr dan sütüm geliyo başım agrıyo görme bozuklugum arttı alakası varmıdır rahim filmi zormudurki ay ne zormuşhormon ilaçlarını içmekten gına geldilaelaelaelaelae

rahim filmini geçen ay çekrirdim ben. doktorum direk olarak anestezi yaptı. iyikide yapmış. uyandığımda hemen ağrı kesici iğneye rağmen çok şiddetli ağrım vardı. bittikten sonra yarım saatte toparlıyorsun ama çekerken sanırım ağrısı fazla olmalı uyumanı tavsiye ederim ben.

sgl canım iyice korktum acıya alışkınım ama bilmedigin bişi adamı korkutur kas gevşetici diyolar faydası olurmu sen yaptırdınmı

rahim filmini geçen ay çekrirdim ben. doktorum direk olarak anestezi yaptı. iyikide yapmış. uyandığımda hemen ağrı kesici iğneye rağmen çok şiddetli ağrım vardı. bittikten sonra yarım saatte toparlıyorsun ama çekerken sanırım ağrısı fazla olmalı uyumanı tavsiye ederim ben.

bende geçen yıl çektirmiştim, aynen senin dediğin gibi genel anestezi aldım ve uyandığımda müthiş bi sancı çektim ve hemen ağrı kesici yaptılar, yarım saat sonra ağrılarım kesildi, tek güzel yanı ağrılarının çabuk kesilmesi

özel hastaneye gittim dr çektirmedi polipim hala variyice temizlen gel dedi polip ilaçla düşmez kürtaj dedibu arada prolaktin sonucum 12.71 dr 10 güne bi yaptırman lazım bi kerede anlaşılmaz dedi ne yapacam ben şimdi kendi dr um başka diyo bu başka

Rahim filmini üniversite hastanesinde yaptırdım. Anestezi yapmıyorlarmış. Rahim filmi kadar acıyan bişey bidaha olamaz galiba. Doğum sancısıyla eş değer diyorlar ama orasını bilemiyorum tabi. Sanırım bünyeden bünyeyede çok fark ediyor, çünkü benden önce giren arkadaş güle oynaya girdi güle oynaya çıktı. Anestezi imkanın varsa yaptır derim. Şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleme:
özel hastaneye gittim dr çektirmedi polipim hala variyice temizlen gel dedi polip ilaçla düşmez kürtaj dedibu arada prolaktin sonucum 12.71 dr 10 güne bi yaptırman lazım bi kerede anlaşılmaz dedi ne yapacam ben şimdi kendi dr um başka diyo bu başka

en güzeli bi doktora daha git, o da başka bişey derse hiçbirine gitme kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana her doktorun görüşü farklı olabiliyo, ben de hamileliğimin ilk aylarında gittiğim dr 12. aya kadar progestan kullancaksın demişti,sonra gittiğim ben 8. haftadan sonra kullanmaya karşıyım, artık 12. haftada kullnaıp kullanmamak pek bişey değiştirmiyo demişti, yani görüş farkılılığı vardır bence, sonuç itibariyle zarar verecek bişey değilse tkma kafanı,hangisine daha çok güveniyosan onun dediğini dinle

canım bende geçen ay çektirdim.devlet hastanesinde hemde hiç bir ağrı yada sancım olmadı benim.adet sancısından beter felan demişlerdi bana ama hiçde öle değildi bende çok korkmuştum ama sonra hiç bir ağrım felan olmadı:) korkma bence sadece ilaç içine giderken gittiğini hissediyorsun.ama ben tüpler kapalıysa eger sancılı oluyor açıksa sancın olmuyor diye duymuştum..inş.sonuçların temiz çıkar.

Rahim filmini üniversite hastanesinde yaptırdım. Anestezi yapmıyorlarmış. Rahim filmi kadar acıyan bişey bidaha olamaz galiba. Doğum sancısıyla eş değer diyorlar ama orasını bilemiyorum tabi. Sanırım bünyeden bünyeyede çok fark ediyor, çünkü benden önce giren arkadaş güle oynaya girdi güle oynaya çıktı. Anestezi imkanın varsa yaptır derim. Şimdiden geçmiş olsun.

arkadaş çektirdi bişi olmamış gibiydi bilemiyorum zaten özel hastanede yapılıyo ama polipten dolayı leke bitmedigi için çektirmedilaelaelaelaelae

canım bende geçen ay çektirdim.devlet hastanesinde hemde hiç bir ağrı yada sancım olmadı benim.adet sancısından beter felan demişlerdi bana ama hiçde öle değildi bende çok korkmuştum ama sonra hiç bir ağrım felan olmadı:) korkma bence sadece ilaç içine giderken gittiğini hissediyorsun.ama ben tüpler kapalıysa eger sancılı oluyor açıksa sancın olmuyor diye duymuştum..inş.sonuçların temiz çıkar.

devlette çekilmiyo zaten o hengamede beni mahvederler gerek yok paranla rezil ol bünye meselesi benim sıkıntım bir an önce nolacaksa olsun durdukça sters

en güzeli bi doktora daha git, o da başka bişey derse hiçbirine gitme kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana her doktorun görüşü farklı olabiliyo, ben de hamileliğimin ilk aylarında gittiğim dr 12. aya kadar progestan kullancaksın demişti,sonra gittiğim ben 8. haftadan sonra kullanmaya karşıyım, artık 12. haftada kullnaıp kullanmamak pek bişey değiştirmiyo demişti, yani görüş farkılılığı vardır bence, sonuç itibariyle zarar verecek bişey değilse tkma kafanı,hangisine daha çok güveniyosan onun dediğini dinle

zaten birinin dedigi ötekini tutmuyo birbirlerini begenmiyolar bu dr kafamı iyice karıştırdı :sm_confused:dert olmasa hiçbirine ihtiyaç olmasa eski usul dr yaşasaknaniknanik

eskiden dr mu vardı doktorsuz yaşasak diyecektim

:) valla soğuk algınlgıı grip gibi şeyler yüzünden doktora gitmem, o kadar rezil olduğuna evde dinlensen daha çabuk iyileşecen kaydirigubbakcemile3 yanlız doktorların da hakkını yememek lazım, adamları katır kutur kesiyolar bi de geri dikiyolar, herifler açık kalp ameliyatı yapıyolar yav, vallaha her kulun harcı değil, sezeryanımı yaptıran doktorun elini ayağını öpesim geliyo, adamcaaz hem myomlarımı aldı hem dğumumu yaptırdı, geldi gitti beni kontrol etti, üstelik de samimi sevecen davrandı, allah düşürmesin hastanelere ama valla doktorlar da olmasa ne yapardık bilmem

hani eskiler hamile kalınca dr bilmezmişya kendi kendine vakti gelince dogum yaparlarmış evde biz evde dogum yapsak düşünemiyorum sonumuzu o ayrı polipmi prolaktin bunlar yeni çıktı önceden varmıydıki

hani eskiler hamile kalınca dr bilmezmişya kendi kendine vakti gelince dogum yaparlarmış evde biz evde dogum yapsak düşünemiyorum sonumuzu o ayrı polipmi prolaktin bunlar yeni çıktı önceden varmıydıki

olmazmı vardı tabiki de, sadece teknoloji olmadığı için bilinmiordu, istersen bi araştırma yap ve eskiden anne bebek ölümlerinin oranlarıyla şimdikileri karşılaştır, şimdi teknoloji gelişti ve artık anne bebek ölümleri bile yok denecek kadar aazaldı, düşünsene ya şimdi doktorlar nefes borusu ameliyatı yapmış, nasıl bi teknolojidir ki bunu yapabiliyorlar, mesela ben sezeryan oldum, 6 tane myom temizlenmiş benden, bebeğimin kordonu da boynuna dolanmışmış, düşünsene şimdi ben teknolojinin olmadığı bir çağda doğum yapmış olsaydım, myomlarımla yaşamaya devam edecektim, çünkü insanlar böyle bişeyin varlığından bile haberdar olmayacaklardı, belki gün gelecek o myomlar benim sağlığımı tehdit edecek belki de ölümüme yol açacaktı, hadi hepsini geçelim, bebeğimin kordonu boynuna dolanmış, belki de doğarken kordon dolanması yüzünden bebeğim oksijensiz kalacaktı ve ölecekti, (allah korusun;) ama şimdi öyle mi, adamlar şak diye karnını kesiveriyorlar, hop diye bebeği çıkartıveriyolar, sanki akvaryumdan balık alır gibi, hiç sarsmadan bebeği dourtuveriyolar, dayıyolar ağrı kesicileri sanki doğuran sen değilsin, iki gün yatıyosun sonra günlük hayatına geri dönüyosun, nolursa olsun doktorların yeri bi başka,allah yokluklarını da göstermesin muhtaç da etmesin

kızlar bende cok korkuyorum klomen ılaca basladım doktorum 3 ay sure verdı hamöıle kalamazsam rahım fılmı ıstedı ve aneztezı yapmıyo.bende cok korkuyorum napıcamı bılemıyorum.

kızlar bende cok korkuyorum klomen ılaca basladım doktorum 3 ay sure verdı hamöıle kalamazsam rahım fılmı ıstedı ve aneztezı yapmıyo.bende cok korkuyorum napıcamı bılemıyorum.

e yuh illaki doktorunun olduğu hastanede yapacan diye bi şart mı var, git araştır anestezi yapan bi yerde çektir, benim doktor üniversitenin profösörüydü, ama ben gittim özel bi hastanede çektirdim, anacım bünyeye göre değişio diolar, şahsen ben acıyı çok fazla hissediorum, sezeryanda da öye olmuştu, rahim filmi çekildiğinde de öyle olmuştu, sağ tüpüm açıldığında da öyle olmuştu, kıvrım kıvrım kıvrandım yani, git araştır anesteziyle yapan bi yer varsa ona göre yaptırt, ne gerek var durduk yere acı çekecen, zaten taş çatla 5 dk uyutuyolar seni yaa, neden yapmıyomuş ki onlar da,sanki taş atıp kolları yoruluyo, hastanın rahatlığı önemli değilmiymiş onlarda

ben 3 ay klomen ganaphone çatlatma ignesi kullandım bi faydasını görmedim sorunda yok bende inşaallah bebişin olurda filme gerek kalmaz

e yuh illaki doktorunun olduğu hastanede yapacan diye bi şart mı var, git araştır anestezi yapan bi yerde çektir, benim doktor üniversitenin profösörüydü, ama ben gittim özel bi hastanede çektirdim, anacım bünyeye göre değişio diolar, şahsen ben acıyı çok fazla hissediorum, sezeryanda da öye olmuştu, rahim filmi çekildiğinde de öyle olmuştu, sağ tüpüm açıldığında da öyle olmuştu, kıvrım kıvrım kıvrandım yani, git araştır anesteziyle yapan bi yer varsa ona göre yaptırt, ne gerek var durduk yere acı çekecen, zaten taş çatla 5 dk uyutuyolar seni yaa, neden yapmıyomuş ki onlar da,sanki taş atıp kolları yoruluyo, hastanın rahatlığı önemli değilmiymiş onlarda

benim sezeryan bol acılı geçti yanı filimde acılımı olur diyosun 5gün deli acı çektim bebemin yüzüne bile 2 gün sona baktım yanı benim bünyem sezeryanı kaldırmadılaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

Back
X