Hsg ( Rahim Filmi)

Zeynep kamil de çektirdim adet sancısının çok az bir sızısı hissediyorsunuz sadece. İnternette yazanlara inanmayın sıfır ağrı sızı. Ne de kanama sıkıntısı. İlaç dışarı atılıyor sadece o geliyor peçeteye. Kendinizi kasmayın serbest bırakın 5 dk sürmüyor. Yaptırmadan önce boşuna stres yapmışım.. ☺️

Zeynep kamil de çektirdim adet sancısının çok az bir sızısı hissediyorsunuz sadece. İnternette yazanlara inanmayın sıfır ağrı sızı. Ne de kanama sıkıntısı. İlaç dışarı atılıyor sadece o geliyor peçeteye. Kendinizi kasmayın serbest bırakın 5 dk sürmüyor. Yaptırmadan önce boşuna stres yapmışım.. ☺️
Ben de Zeynep kamilde yaptircam ama bir turlu telefonla randevu alamiyorum surekli surekli doldu diyor sen nasil randevu aldin canim ☹️ iki aydir almak icin ugrasiyorum alamadigimdan tedavi surecim surekli aksiyor

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni :KK43: rahim filmi(hsg) cekildim 9gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen buarada 2. Hsg cwkilişim ilki çok kanamalı oldu ilk gün cok sancı m oldu geçti bu sefer hiç kanaması olmadı ve 9.günüm sancm var

Ağrı eşiği çok düşük bir insanım ve hekimoğlu görüntüleme merkezini gerçekten tavsiye ederim bu arada ben çektirdin birazda burukluk var şuanda belki tıkanıklık vardır açılır ve herşey yoluna girer diye düşünürken tam tersine hiç bir sorun yokmuş
merhaba. cok vakit gecmis ama birsry sormak istiyorum. rahim filmi sonrasinfa ki hamile kaldiniz bende yarin cekilicem umut olmasi icin soruyorum

Merhaba,
Ben de çektirdim. Doktorum çektirecegim merkezin cihazlarının önemli olduğunu söylemişti. Eski tip cihazlar acı verebiliyormuş. Internette birçok yorum okudum: çığlık atanlar, fenalık geçirenler vs vs.. bu yorumların hiçbirine aldanmayın. Regl ağrısı gibi bir ağrı hissediyorsunuz. Jinekolojik muayene gibi.. Bende kanama bile olmadı. Şişli'de Echomar diye bir merkez var. Gayet sorunsuz çektirdim orda.
Anadolu yakasında Anadolu Sağlık Merkezi'ne sormuştum bir de. Hem fiyat hem de cihaz açısından Echomar'i tavsiye ederim. Korkmaya ve anesteziye hiç gerek yok bence..
merhaba. cok vakit gecmis ama birsry sormak istiyorum. rahim filmi sonrasinfa ki hamile kaldiniz bende yarin cekilicem umut olmasi icin soruyorum

Yok canım maalesef.. Rahim filmini biz ilk bebek düşündüğümüzde çekiştirmiştik. Epey uğraştık. Tüp bebek yaptırdık. Tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım ben.

Yok canım maalesef.. Rahim filmini biz ilk bebek düşündüğümüzde çekiştirmiştik. Epey uğraştık. Tüp bebek yaptırdık. Tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım ben.
Rabbim saglikla aldirsin kucaginiza. peki film temiz mi cikmisti bir probleminiz var miydi. ne kadar sure denediniz de tup bebege karar verdiniz. cok sordum kusura bakmayin ama insan merak ediyor kendisinde de olmayinca

Merhaba,
Dediklerinize katılıyorum bende echomar da çektirdim dayanılmayacak bir agri degil siz dogal yolla mi gebe kaldinizBen de çektirdim. Doktorum çektirecegim merkezin cihazlarının önemli olduğunu söylemişti. Eski tip cihazlar acı verebiliyormuş. Internette birçok yorum okudum: çığlık atanlar, fenalık geçirenler vs vs.. bu yorumların hiçbirine aldanmayın. Regl ağrısı gibi bir ağrı hissediyorsunuz. Jinekolojik muayene gibi.. Bende kanama bile olmadı. Şişli'de Echomar diye bir merkez var. Gayet sorunsuz çektirdim orda.
Anadolu yakasında Anadolu Sağlık Merkezi'ne sormuştum bir de. Hem fiyat hem de cihaz açısından Echomar'i tavsiye ederim. Korkmaya ve anesteziye hiç gerek yok bence..

Back
X