- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karacatiii
-
Hayırlı olsun benim de bir senedir olmadı sağlık sorunum yok hormonlarım normal tüm değerler problemsiz ama olamadı bir türlü eşim de baktırdı geçen ay o da sağlıklı çıktı bu ay ovülasyon testiyle deneyeceğim bakalım olmazsa rahim filmi çektiririmben kaldım.. aralıkta çektirdim bir sonraki adet dönemimden sonra hamile kaldım çok şükür..
Ama benim bu süreç baya uzun sürdü tabi.. yaklaşık olarak 3 sene.. bu süreçte 2 kez rahim filmi bir kez de laparoskopi çekrirdim.. son çektirdiğim rahim filmi aralık ayıydı amh değerim düşüktü en son kesinlikle normal yollarla kalamazsın denildi tüp bebeğe karar verdik.. o ay hamile kaldım
ben aşılama yada tüp bebek düşünüyordum. bizim de testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı, normal dendi. rahim filmi istedi doktor. filmden sonraki 3 ayı değerlendir netice almazsan aşılama yaparız demişti.Hayırlı olsunn ben de mi çektirsem acaba. Doktorum hiç söylemedi rahim filmi çekelim diye ben de forumda gördüm böyle bişeyin varlığını
Darısı başımıza inşallah bize de nasip olur. Benim doktorum da bayramdan sonra gel yumurtanı büyütelim dedi ama kafasına göre dedi bunu neye dayanarak büyümedğini düşündü anlamadım gitmicem ama bu ay da olmazsa sizin gibi film isticem belki gerek de kalmaz inşallah kalmazben aşılama yada tüp bebek düşünüyordum. bizim de testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı, normal dendi. rahim filmi istedi doktor. filmden sonraki 3 ayı değerlendir netice almazsan aşılama yaparız demişti.
Bende bu ay regl olduktan sonra randevu alacağım hayırlısı bakalimHayırlı olsunn ben de mi çektirsem acaba. Doktorum hiç söylemedi rahim filmi çekelim diye ben de forumda gördüm böyle bişeyin varlığını
hakkınız da hayırlısı olsun. rahim filminin tedavi edici özelliği var. benim tüplerimde sorun yoktu film sonucu normal çıkmıştı ama doktorum hemen aşılamaya geçmeyeceğiz önce 3 ay kendiniz değerlendirin demişti. dediği gibi de oldu.Darısı başımıza inşallah bize de nasip olur. Benim doktorum da bayramdan sonra gel yumurtanı büyütelim dedi ama kafasına göre dedi bunu neye dayanarak büyümedğini düşündü anlamadım gitmicem ama bu ay da olmazsa sizin gibi film isticem belki gerek de kalmaz inşallah kalmaz
aynen sonuçta bakarken o yol açılıyomuş ablam da ısrar ediyo ben de bu aydan sonra yapıcam. fiyat nedir özel sağlık karşılar mı bilmiyorumhakkınız da hayırlısı olsun. rahim filminin tedavi edici özelliği var. benim tüplerimde sorun yoktu film sonucu normal çıkmıştı ama doktorum hemen aşılamaya geçmeyeceğiz önce 3 ay kendiniz değerlendirin demişti. dediği gibi de oldu.
Ben Ankara'da Denge Tıp Merkezinde çektirdim. 1250 TL idi. 150 TL de lokal anestezi için ödedim.aynen sonuçta bakarken o yol açılıyomuş ablam da ısrar ediyo ben de bu aydan sonra yapıcam. fiyat nedir özel sağlık karşılar mı bilmiyorum
Çok fazl değilmi ya insanın içi gidiyor o yüzden bir ay daha deneme kararı aldımBen Ankara'da Denge Tıp Merkezinde çektirdim. 1250 TL idi. 150 TL de lokal anestezi için ödedim.
özel hastanelerden de fiyat aldım, o zaman 3500 TL civarı bir fiyat çıkardılar.Çok fazl değilmi ya insanın içi gidiyor o yüzden bir ay daha deneme kararı aldım
Merhaba Ankara’da hangi doktora gidiyorsunuz devlette yaptırmayı düşünmediniz mi hiç bende yaptırıcam doktorum yapacaktı 2500 lira çok geldi banada bende bir görüntüleme merkeziyle görüştüm anestezili 1500 dedi kararsız kaldım acaba devlette nasıl olur diye düşünüyorumBen Ankara'da Denge Tıp Merkezinde çektirdim. 1250 TL idi. 150 TL de lokal anestezi için ödedim.
devleti düşünmedim açıkçası.Merhaba Ankara’da hangi doktora gidiyorsunuz devlette yaptırmayı düşünmediniz mi hiç bende yaptırıcam doktorum yapacaktı 2500 lira çok geldi banada bende bir görüntüleme merkeziyle görüştüm anestezili 1500 dedi kararsız kaldım acaba devlette nasıl olur diye düşünüyorum
Peki denge tıp merkezine gitmeden önce randevu aldınız mıdevleti düşünmedim açıkçası.
lokal anestezili yaptırdım ben devlette anestezi yapmıyorlar diye duymuştum.
evet randevulu çalışıyorlar.Peki denge tıp merkezine gitmeden önce randevu aldınız mı
evet randevulu çalışıyorlar
Bende randevu oluşturdum haftaya salıya kadın doğum doktorunun filmi çektiğini söylediler doktor kadın mı erkek miydievet randevulu çalışıyorlar.
doktor erkekti.Bende randevu oluşturdum haftaya salıya kadın doğum doktorunun filmi çektiğini söylediler doktor kadın mı erkek miydi
aynen sonuçta bakarken o yol açılıyomuş ablam da ısrar ediyo ben de bu aydan sonra yapıcam. fiyat nedir özel sağlık karşılar mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?