- 8 Aralık 2019
- 1.707
- 448
- 123
- Konu Sahibi Princessoffamily
Kızlar rahim film mi çektirenler çekildiği ay gebelik olmamasımı lazım bide yaptıranlar nasıl oluyor ağrı vs oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım o ay korunmak gerekiyor. Anestezisiz çektirdim ben evet ağrılı ama ağrı o kadar kısa sürüyor ki eğer tüplerin açıksa zorlanmıyorsun sadece 4 5 saniye kadar sürdü çok yoğun regl sancısı bir anda veriliyormuş gibi düşün 2 kere oluyor o kadar. Yani o kadarcık işlem için ben anestezi almak istemedim ama her bünye farklıdır ha şunu da söyleyim bir daha çektir deseler çektirmemek için kılı kırk yararımKızlar rahim film mi çektirenler çekildiği ay gebelik olmamasımı lazım bide yaptıranlar nasıl oluyor ağrı vs oluyor mu
Özelde olacak ama anestezi iyimi kötümü bilemedim teşekkür ederimEvet canım o ay korunmak gerekiyor. Anestezisiz çektirdim ben evet ağrılı ama ağrı o kadar kısa sürüyor ki eğer tüplerin açıksa zorlanmıyorsun sadece 4 5 saniye kadar sürdü çok yoğun regl sancısı bir anda veriliyormuş gibi düşün 2 kere oluyor o kadar. Yani o kadarcık işlem için ben anestezi almak istemedim ama her bünye farklıdır ha şunu da söyleyim bir daha çektir deseler çektirmemek için kılı kırk yararım![]()
Bende ovilasyon klomen yapacaktım bu ay sonra hsg derse gerek yok sonraki ay alırım geçmiş olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızben ayın 1 de çektirdim tam bir hafta oldu anestesiz çektirdim ki benim canım çok azdır çok korkarak çektirdim ama hiç beklediğim gibi olmadı ufak bir ağrım bile olmadı hassasiyet hissediyorsunuz sadece aletlerin o kadar zaten doktor yaparken şimdi işleme başlıyorum ilaç veriyorum gibi bilgi veriyor çok şükür sorunda çıkmadı kendi doktorumda ordaki doktorda 3-4 gün ilişki olmasın dedi sadece ilk üç ay çok değerli diyorlar hsgden sonra bende o şekilde değerlendiricem. Birde ovulasyon testi yapın mutlaka sonrasında yumurtlama günlerinizde şaşma olabiliyor ben normalde bugün piktim ama teste göre piki görmedim henüz umarım herşey gönlümüzce olur :)
Ne güzel ya inşallah bebişi olur seninde hepimizinde bende doktora sorarım olur ilişki korunma derse klomen + ovilasyon testi yapcamMerhaba bende ayin 23unde cektirdim anestezili . Cektirdigin gun agrin oluyor hafifde kanaman . Ertesi gune kalmiyor . Bana korunman gerekiyor demediler hic hatta doktorum rahim filminden sonra gebelik sansi yukseliyor normal iliskiyide onerdi sadece ilk gun onermedi . Regl tarihim yarin insallah gebeyimdir banada dua edin neolurbenimde dualarim tum bebek isteyen annelerle
![]()
Ben özel de çektirdim canım anestezi aldım iki gün korun sonrasi ilişki olur dedi doktorum sadece ilk gün lekelenme kanama oldu azÖzelde olacak ama anestezi iyimi kötümü bilemedim teşekkür ederim
Herkeste oluyor demek leke kanama bendede olabilir temkinli giderim teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinBen özel de çektirdim canım anestezi aldım iki gün korun sonrasi ilişki olur dedi doktorum sadece ilk gün lekelenme kanama oldu az
Kızlar 22 Kasım'da rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı ve kanamam bir gün sürdü o da çok az sulu kıvamda kahverengiydi kanama bile denmez yani yumurtlamayi değerlendirdik , doktorum korunma olmasın dedi . Ama rahim filminden bir kaç gün sonra ben de aşırı bir göğüs ağrısı ve beyaz akıntı başladı normalde adete 2-3 gün kala göğüs ağrılarım başlardı ama yaklaşık 10 günden fazladır bu göğüs ağrısını çekiyorum ve akıntım var son adet tarihim 16 Kasım 28 günde bir oluyorum o yüzden adet takvimi şu anda tahmini adet tarihini 14 Aralık olarak gösteriyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu gögus ağrılarının sebebi çektiğim rahim filminden kaynaklı olabilir mi yani o esnada Rahime bırakılan ilaç vücutta böyle bir etki yaratır mı ve rahim filmi çektikten sonra bu belirtileri yaşayan hamile kalan varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdidenHerkeste oluyor demek leke kanama bendede olabilir temkinli giderim teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah . Isteyen herkese nasip etsin RabbimNe güzel ya inşallah bebişi olur seninde hepimizinde bende doktora sorarım olur ilişki korunma derse klomen + ovilasyon testi yapcam
Merhaba regl oldunuz mu bugün acaba okudum da yazınızıMerhaba bende ayin 23unde cektirdim anestezili . Cektirdigin gun agrin oluyor hafifde kanaman . Ertesi gune kalmiyor . Bana korunman gerekiyor demediler hic hatta doktorum rahim filminden sonra gebelik sansi yukseliyor normal iliskiyide onerdi sadece ilk gun onermedi . Regl tarihim yarin insallah gebeyimdir banada dua edin neolurbenimde dualarim tum bebek isteyen annelerle
![]()
Merhabaa , evet oldum maalesefMerhaba regl oldunuz mu bugün acaba okudum da yazınızı