Bende anestezisiz çektirdim dayanılmayacak bir ağrı değil zaten hsg den önce ağrı kesici iğne yapılıyor.tesekkur ederım sızede gecmıs olsun..agrı kesıcı fılan yapmadılar mı ben cok korkuyorumm
Ben sedasyonlu cektirdim hicbi sey hissetmedim, ben de cok korkuyodum. Doktorum bana antibiyotik de baslatti ama hsg de iki gun once baslatti yanlis hatirlamiyosamtesekkur ederım sızede gecmıs olsun..agrı kesıcı fılan yapmadılar mı ben cok korkuyorumm
bende geçen yaz senin gibi buralardan hsg ile ilgili bir sürü şey okudum ve anestezi istedim doktor yapmadı.benim rahim ağzı biraz kapalı imiş onunla biraz uğraştı ona rağmen çok zor birşey değil.kızlar herkese iyi aksamlar ben yarın hsg cektırcem ama anestezisiz cektırcem doktorum kendıne cok guvenıyo cok acı hıssetmezsın dıo ama ben kendıme guvenemıorum acı esiğim cok dusuk benım sizlerden yorum alabılır mıyım anestezı dısında ne kullanabılırım uyusukluk olabılmesı ve acıyı hafıfleteblmek için..
Adetliyken çekim yapacak merkezi arıyorsun onlar sana ne zaman çektirmen gerektiğini söylüyor .Merhaba kızlar lütfen bana da yardım edin benimde rahim filmi çekilmem lazım adetimin 8. Günü gitmiştim doktor akıntı var dedi cekemedi ama o aletle 4-5 defa denedi ilacı veremedi alet takılırken az bir acı hissettim ama ben o sıvının acısını merak ediyorum bazı arkadaşlar öldüm bittim yazmış sıkıntıdan yüzüm sivilce içinde kadın doğuma gittim yok akintin nasıl cekememis dedi bende anlayamadım adetimin kaçıncı günü gitmeliyim sizce
Selam,ankarada hangi hastanede çektirdiniz acaba?hepinize çook teşekkür ederim ıkı saat once oldu bıttı ıgne fılan da yapılmadı işlemden önce agrı kesıcı ve kas gevsetıcı ıctım ama hemen bes dk sonra ıslem oldu ılaclar etkısını bıle göstermeden ve cok hafıfı adet sancısı gbı 20 sanıyelk bısı hıssettım suan kalktm calısıyorum bıle ankarada cekıneceklere doktorumu kesınlıkle onerıorm spekulumu bıle hıssetmedm ınanın kı
Sizin Hsg den sonra tedavi oldu mu? Ardından mı gebe kaldınız.anestesisiz çok ağrı oluyor ben oldum berbattı. Ağrı kesici iğne yapmışlardı operasyondan yarım saat önce o bile fayda etmedi
cnm sen hsg çekildiğin aymı gebe kaldın normal tedavisizmi bende buay çekildimanestesisiz çok ağrı oluyor ben oldum berbattı. Ağrı kesici iğne yapmışlardı operasyondan yarım saat önce o bile fayda etmedi
Ben de aynı soruyu sorcaktım bende iki gün önce hsg çektirdim inş. vesile olurcnm sen hsg çekildiğin aymı gebe kaldın normal tedavisizmi bende buay çekildim
inşallah canım vesile olsunda buay hamile olduğumuzu öğrenelim artık kırmızı gelmesin nefret ediyorum kırmızılardan :)))Ben de aynı soruyu sorcaktım bende iki gün önce hsg çektirdim inş. vesile olur
Aynen :))rahim filmi temiz çıktı tüpler açıkmış ama ben çok hissettim böyle zorlayarak geçişini sanki pıt pıt attı bişeyler. İnş iyice temizlenmiştir :)inşallah canım vesile olsunda buay hamile olduğumuzu öğrenelim artık kırmızı gelmesin nefret ediyorum kırmızılardan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?