hsg rahim filmi

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
118
kızlar herkese iyi aksamlar ben yarın hsg cektırcem ama anestezisiz cektırcem doktorum kendıne cok guvenıyo cok acı hıssetmezsın dıo ama ben kendıme guvenemıorum acı esiğim cok dusuk benım sizlerden yorum alabılır mıyım anestezı dısında ne kullanabılırım uyusukluk olabılmesı ve acıyı hafıfleteblmek için..

Anestessiz oldum berbattı. .
Bazıları hiç hissetmedim diyor. .
Sanırım kişiye göre değişiyor. .
Geçmiş olsun. .

tesekkur ederım sızede gecmıs olsun..agrı kesıcı fılan yapmadılar mı ben cok korkuyorumm

tesekkur ederım sızede gecmıs olsun..agrı kesıcı fılan yapmadılar mı ben cok korkuyorumm
Bende anestezisiz çektirdim dayanılmayacak bir ağrı değil zaten hsg den önce ağrı kesici iğne yapılıyor.
5 dk bile sürmüyor .Sadece spekulum takılırken biraz rahatsız oluyorsun birde sıvı verildiğinde oda saniyelik bir ağrı dayanılmayacak kadar değil.

Abartilacak bir şey yok korkma canım kalcadan iğneyle aynı acı gibi geldi bana ve kısa sürüyor öncesinde ağrı kesici veriyorlar

bende geçen yaz senin gibi buralardan hsg ile ilgili bir sürü şey okudum ve anestezi istedim doktor yapmadı.benim rahim ağzı biraz kapalı imiş onunla biraz uğraştı ona rağmen çok zor birşey değil.
kendini korkutma sadece adet sancisi gibi .korkulacak bişey yok.rahat ol.bu arada bende çok dayanıklı bir insan değilim.

hepinize çook teşekkür ederim ıkı saat once oldu bıttı ıgne fılan da yapılmadı işlemden önce agrı kesıcı ve kas gevsetıcı ıctım ama hemen bes dk sonra ıslem oldu ılaclar etkısını bıle göstermeden ve cok hafıfı adet sancısı gbı 20 sanıyelk bısı hıssettım suan kalktm calısıyorum bıle ankarada cekıneceklere doktorumu kesınlıkle onerıorm spekulumu bıle hıssetmedm ınanın kı

Merhaba kızlar lütfen bana da yardım edin benimde rahim filmi çekilmem lazım adetimin 8. Günü gitmiştim doktor akıntı var dedi cekemedi ama o aletle 4-5 defa denedi ilacı veremedi alet takılırken az bir acı hissettim ama ben o sıvının acısını merak ediyorum bazı arkadaşlar öldüm bittim yazmış sıkıntıdan yüzüm sivilce içinde kadın doğuma gittim yok akintin nasıl cekememis dedi bende anlayamadım adetimin kaçıncı günü gitmeliyim sizce

Adetliyken çekim yapacak merkezi arıyorsun onlar sana ne zaman çektirmen gerektiğini söylüyor .
Sanırım adetten 1 2 gün sonra çekiliyordu önemli olan regli bitiminden sonra çekememesi hiç dert etmeyin dayanılmayacak bir şey değil.

Bende anestezi olmadan cektirmistim sadece bolgesel uyuşturucu iğne yapildi hiç bi ağrım olmadı ama benim çok az kanamam olmuştu bi kaç saatte o da geçti

Selam,ankarada hangi hastanede çektirdiniz acaba?

bende adetin 10. günü çekiliyor diye biliyorum bende 10.günümde çekildim.
gerçekten güvendiğiniz doktor ve kliniğe gidin
benim aynı anda 2 kere çekildi ilkinde tüplerimin ikiside kapalıydı dolum olmadı ilkinde ilacı yavaş verdi hafif kıvrandım acıdan şiddetli değildi
ama ikincisinde tüplerin açılması için ilacı hızlı şekilde verdi ondan dolayı ikincisinde tutamadım kendimi biraz da sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım çok kısa süren bir işlem ve sancı ..yarım saat sonra hiçbir acı hissetmiyorsun hafif kanama oluyor o da normal
allah yardımcınız olsun

anestesisiz çok ağrı oluyor ben oldum berbattı. Ağrı kesici iğne yapmışlardı operasyondan yarım saat önce o bile fayda etmedi

maalesef hem fiziki hem manevi sıkıntılı ....
eğer bir daha cekilmesi gerekirse bir daha cesaret edemem o sıkıntıya,acıya
inşallah ilk ve son olur

anestesisiz çok ağrı oluyor ben oldum berbattı. Ağrı kesici iğne yapmışlardı operasyondan yarım saat önce o bile fayda etmedi
cnm sen hsg çekildiğin aymı gebe kaldın normal tedavisizmi bende buay çekildim

Ben de aynı soruyu sorcaktım bende iki gün önce hsg çektirdim inş. vesile olur
inşallah canım vesile olsunda buay hamile olduğumuzu öğrenelim artık kırmızı gelmesin nefret ediyorum kırmızılardan :)))

inşallah canım vesile olsunda buay hamile olduğumuzu öğrenelim artık kırmızı gelmesin nefret ediyorum kırmızılardan :)))
Aynen :))rahim filmi temiz çıktı tüpler açıkmış ama ben çok hissettim böyle zorlayarak geçişini sanki pıt pıt attı bişeyler. İnş iyice temizlenmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…