Hsg ( Rahim filmi)

Ya dr kanaman olablr dedi ve ilac geri geleblr dedi ama simdi eve geldm hic kanamam yok bir damla bile normalmi boyle olmadi.. hsgden snra gidip calistm sadece adet agrisi gbi arada az agrim oldu gun icinde okadar

Ya dr kanaman olablr dedi ve ilac geri geleblr dedi ama simdi eve geldm hic kanamam yok bir damla bile normalmi boyle olmadi.. hsgden snra gidip calistm sadece adet agrisi gbi arada az agrim oldu gun icinde okadar
valla ben kımı duysam hep kanamaası azda olsa olmus... ılgınc geldı bana olabılır belkı bılmıyorum.

Ankarada HSG çekile bileceğim bir hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz biliyorsanız lütfennn acil cumaya kadar halletmeliyim bayram tatili girmeden hemde adetimin 8. günü oluyor temizlenmiş oluyorum. Ayrıca bu filmle ilgili bazı sorularım olacak bana yardımcı olur musunuz LÜTFEN

merhaba herhangi bir yer bulabildiniz mi rahim filmi çekilmek için

Merhabalar,

Öncelikle HSG rahim filmi çekimi için lütfen iyice araştırın derim.Ben İstanbul'da betamar a çektirdim ama çektirmez olaydım.Çok ağrılı ve sancılı bir süreç oldu belki o sırada radyologun durumudur ancak benim başıma oldukça sacma bir olay geldi.İçeriye konulan balon rahimim dar olduğu için geri itti ve galiba içeri kaçırıp bir şekilde almaya çalıştırlar.Sonrasında antibiyotik verildi evet her işlem sonrası antibiyotik veriyorlar ancak bir hafta sistit gibi oldum.Yani küçük tuvaletinizi yaparken rahmimde yanma gibi acı çekerek tuvaletimi yapabildim.Bu normal değildi.Daha sonra aynı yere sikayetçi oldum ve yeniden daha düzgün bir makine ile çektiler.Bu sefer sonuç da düzgün çıktı.3 jinekolog da filmimi anlayamamıştı.Son çekilen düzgündü.Yer olarak şu ana kadar gittiğim bütün doktorlar ECOMAR tavsiye ediyor.Gidenlere danıştım herkes memnundu.Bilginize, Sevgiler

Bnde echomarda çekilmiştim ve çok memnun kalmistim ne ağrı ne sizi normal muayeneden farksizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…