Hsg ( Rahim filmi)

Merhaba sizde ay o benim gibisiniz rahim filminde sol tüpüm tıkalı çıktı ben ameliyat olmaya karar verdim siz ne yapacaksınız acaba birbirimize yardımcı olabiliriz ..
Benim ne yapacagim belli degil doktor hic birsey söylemedi yumurta takibine baslayacagiz dedi asistana kizdim randevu almadim hicte gitmek istemiyorum

Benim ne yapacagim belli degil doktor hic birsey söylemedi yumurta takibine baslayacagiz dedi asistana kizdim randevu almadim hicte gitmek istemiyorum
Ben bile kaç kez yumurta takibi yaptırdım hatta klomen kullandım yumurtalar çok iyi büyüyor ama tüpteki o sıvı Rahime tutunmayı engelliyor 2 yıldır çok uğraştım artık karar verdim temmuzda çapa da inşallah laparoskopik ameliyat olucam .. Benim sana tavsiyem vakit kaybetme doktoruna sor ameliyat olmam gerekiyor mu diye..
Rabbim yardımcımız olsun..

İstanbul Bagcılar devlete gidiyorum doktor devamli degisiyor sadece asistan sabit onunla muhatap oluyorsun siz nereye gidiyorsunuz?

Amin aksam da esime kızdım hic hevesim kalmadı cocuk icin rabbim affetsin

Ben özele de gittim devlet hastanesine de gittim en son nisa hastanesi hsg filmi sonrası teşhisi koydu yardımcı üreme merkezlerine yönlendirdi bende Bahçeci'ye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek deneyeceğim inşallah ama tabiki ameliyattan sonra hayırlısı bakalım ..

anestezi ile hsg cekıldım dün... bugun sag kasıgımda agrı var. dün kanamam vardı bugun kahverengı akıntım var... bana antıbıyotık agrı kesıcı verılmedı.... enfeksıyon falan kapmam heralde dimi arkadaslar? sizin nasıl oldu??

Merhaaba yarin bende hsg cekinecegim doktorum sislideko echomara yonlendirdi. Dijitalmis makinalari orda cektiren varmi biraz korkmuyorm degil endiseleniyorm tek gidcegim birde

Bugun hsg cekildim korktugm fbi olmadi vallahi iki dakika surdu resmen ve agrisiz sisli echomarda cekildim tavsiye ederim

Merhaba ben bugun hsg flmi cekindim echomarda hic agrim olmadi cok skur film cektirdikten sonra hemen bir iki ay icinde hamile kalniniz oldmu acnaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…