hsg rahim filmi

meliserek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
1
1
1
36
arkadaşlar lütfen bilgi verir miisniz 4 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor
bir kaç test yaptık sonuçlar güzel çıktı doktorum hsg istedi çektiren varsa bilgi verir miisniz fiyat konusu ve agrılı bir işlem mi lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler

merhaba bende 4 yıllık evliyim 3,5 yıl sonra rabbim bize bununyaşamayı nasip etti çok şükür..sizi anlıyorum aynımyollardan büz de geçtik ben de rahim filmi çektirdim.dr ne der bilm'yorum ama ben size anestezili olanı tavsiye ederim.bi yerde okumuştum eğer çok ağrı olursa kasılmaktan tüpler tıkalı gibi çıkabiliyormuş. ben anestezili çektirdim bursa jimer hastanesinde 650 tl çektirmiştim hiç bişey hissetmedim ne acı ne ağrı sonrasında ayılınca da ağrı sancı yoktu biraz kanamanız oluyo o kadar..benim herşeyim temiz çıkmıştı dr bize aşılama için gün vermişti ki ben hamile kaldığımı öğrendim. inşallah rabbim size de böyle güzel bir sürpriz nasip etsin.

sanirim rahim filminde kullanılacak aletlerin yeni doktorun da tecrübeli olmasi çok önemli. ben anestezi olmadan çektirdim sadece bolgesel uyusturucu iğne yaptilar hiç ağrım acım olmadı. cok az leke gibi kanama oldu sadece

Canım ben devlet hastanesinde ücretsiz cektirdim.agrim işlem sırasında adet sancisinin 1-2 kat fazlası şeklinde oldu ama çok kısa süreli. İşlem sonrasında ise hiç ağrım olmadı. 2-3 saat süren Damla damla kanamam oldu o kadar. Ben agrim olmamasını yapan doktoruma ve tuplerimin açık olmasına bagliyorum. Rabbim yardimcin olsun.

Sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah. Bizlere de dua edin.Birsey sormak istiyorum rahim filmi cektirdiginiz ay mi hamile kaldınız ? Bu ay bende cektirdim de o yüzden merak ettim.

Yok hayir ben mart ayinda rahim filmi cektirmistim temmuzda hamile kaldim ama benim dr rahim filminden sonra sansimin biraz daha yuksek oldugunu soylemisti.iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese ve tabi size de en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insallah

Merhaba,
konu açmıştım 2016 rahim filmi fiyatlari diye..oradan bakabilirsin

bol gevşeten sizin hislerinizi donduran antidepresan yada bisaat öncesi apranax fort için. bi zahmet hsg çeken dr da 5 dk dan fazla tutmasın ittirmesin o sıvıyı yoksa hiçbişey kar etmez ağrısına.

Merhaba kızlar, ben de 1.5 yıl beklemeden sonra nihayet bu ay hamile kaldığımı öğrendim. Allah isteyen her kese nasip eylesin. amin. Bende de hiç bir sorun yoktu, eşimde de sorun yoktu. ama bir turlu hamile kalamıyordum. Kasımda rahim filmi çektirdim, özel hastanelerin birinde, 500 tl. Doktorum anestezi önermedi. Ağrı olmadı mı?? Hayır oldu, adet ağrısından fazla ağrı oluyor ama 4-5 dak sürüyor tüm işlem. Ağrını da 3 dak falan hiss ediyorsun. Dayanılacak ağrıdı. 3 daklık agrı için anestezi önermedi doktor. Hatta işlemden sonra başım döndü, bayılacak gibi oldum, kustum falan. Doktor normal dedi. Yani sizde de öyle olursa korkmayın. Zaten sonra hiç bi ağrı olmuyor. sadece bi kaç gün çok az kanama oluyo, o kadar.

Çok teşekkür ederim.Rabbim size de kolay doğum nasip etsin.Umarim bizlerde faydasını görürüz rahim filminin.

cnm bende 7 aralıkta cektrdımm ıstanbuldaysan kendı gttgm merkezı önerebılırım fulya emar merkezı anestessz 400 tl agrı var evet ama öle abartılacak bısey degıl adet sancısı gbı karnın agrıyor azcık

Merhaba bende 11 mart cumartesi cektiricem.çok korkuyorum Dr um anestezi yaparız dedi ama fiyatını soramadim korkudan.hsg den sonra aşılama olucak sanırım.

Merhaba bende 11 mart cumartesi cektiricem.çok korkuyorum Dr um anestezi yaparız dedi ama fiyatını soramadim korkudan.hsg den sonra aşılama olucak sanırım.
eger vajınall yanı alttan muayenede pek fazla sorun yasamıyorsan anestezıye hıc gerek yok vucudunada bosunaa sokmamıss olursun anestezıyı adet sancısı gbı bısey bır kac dakıka sürüyor zaten dayanılmyacak gbı degıl

Bazıları cok ağrılı oluyo ağlıyorum diyor korkuyorum bende de aşırı korku var kararsız kaldim ne yapacagimi bilmiyorum

Bazıları cok ağrılı oluyo ağlıyorum diyor korkuyorum bende de aşırı korku var kararsız kaldim ne yapacagimi bilmiyorum
her bunye farklı bak ben kaşlarımı aldırırkenn bile gözmden yaş gelir yani dayanamam ama buna dayanabıldım öylee korkulck bısey yok okuma kötü yazıları

her bunye farklı bak ben kaşlarımı aldırırkenn bile gözmden yaş gelir yani dayanamam ama buna dayanabıldım öylee korkulck bısey yok okuma kötü yazıları

Çok tesekkur ederim.siz yaptırdıktan ne kadar sonra hamile kaldiniz peki.cocugum olmiycak diye çok korkuyorum

bende 4 bucuk senedır evlıyım 1 bucuk yıldır korunmama raagmen olmamıstı hormon testınde fsh degerım sınrda cıkmıtı yumurtalık rezervi azlıgı denılıyor ileriki zamanlar ıcınde erken menapoz

bende 4 bucuk senedır evlıyım 1 bucuk yıldır korunmama raagmen olmamıstı hormon testınde fsh degerım sınrda cıkmıtı yumurtalık rezervi azlıgı denılıyor ileriki zamanlar ıcınde erken menapoz
Çok geçmiş olsun size de.peki tedaviyle mi hamile kaldiniz o süreçten korkuyorum yine olmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…