hsg rahim filmi

Çok geçmiş olsun size de.peki tedaviyle mi hamile kaldiniz o süreçten korkuyorum yine olmazsa diye
yok hayır normal yollardan hamıle kaldım cok sukur ıkı ay klomenn kullandım yumurta takıbı yaptrdım olmadı bıraktım takıbı hsg cektrdım ara verdım ovulasyon testı aldım evde yumurtlama gunlerını yakaladm ilşkide bulndm hamıle kaldm cok sukur

Allah hayirlisiyla kucağıniza almayı nasip etsin.benim adetler düzensiz olduğu için yumurtlama gunlerini ayarlayamiyorum.bi ay olmadigim bile oluyo.Allah im bana da nasip eder inş anne olmayi.

TMM BENİM SORUMADA CEVAP VERMİŞSİNİZ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞŞŞ

Bizde bir yıldır cocuk istiyoruz ama olmadı evleneli hiç korunmadik. Doktora gittim teşhis için,once hormon testi sonra HSG ve sperm testi alttan muayene ve ultrason ben hormon testini yatirdim sıkıntı çıkmadı esimde bugün sperm testi yaptırdı sonucu almadik henüz hsg de çok tereddutlerim var alttan muayeneyide hsgden sonra yapalım dedi. Sorum şu ki sizin tedhisler için sıralama nasıldır hsg cektirmelimiyim? Cevap yazarsanız çok sevinirim.

bence hamile kalmak isteyen her kadın ilk önce hsg çektirmeli 7 aydır uğraşıyoruz herşey normal meğer benim tüplerim tıkalıymış dün çektirdiğim hsg de öğrendim ve açıldı çok şükür
yanlız doktor bu ay korunun dedi şimdi 7 aydır uğraşıyorken korunmak çok zor olacak hsg çektirip korunmayan varmı acaba aranızda

ben de geçen ay hsg çektirdim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. adetten sonraki 4. gün çektirdim. doktorum adet sonrasında ve hsg öncesinde ilişki sakın olmasın dedi yani için tamamen temiz olacakmış. hsgden sonrası için duş almayı ve ilişkiyi sordum sıkıntı olmaz rahat ol korun falan da demedi benim ki

yaa benim ki neden öyle dedi ben şimdi eşimi nasıl ikna ederim bilmiyorum pek, hamilelik oldumu canım

hayr cnm korunmadım hatta doktorum ıkı gun sonrası ıcın ılıskı onermıstı gun asırı o ay olmadı adet oldum sonrakı ay hamıle kaldım aralıkta cekıldım ocakda hamıle kaldm
Ne güzel canım çok sanslisin darısı bizim başımıza insallahhhh

Kizlae ben hsg den hemen sonra hamile kaldım. 2 yildr olmuyordu benmde. Hsg çekildiğim ertesi günü başladık iliskiye 2 günde bir ilişki yaptık. Ve hamileyim çok şükür. Düzenli ilişki yapın inşallaj olacaktır Rabbımin izniyle

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini
siz böyle dedikce iyice hevesleniyorum inşallah hamileyimdir bende son 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…