Tekrar cektiremem zaten cektirsemde sonuç değişmezmiş. 1 yıl icinde 2 kere falan çekilebilirmiş. Ama aynı sonucu başka doktorlara göstereceğim evet bakalim onlar ne diyorCanım bi süre sonra başka bir hastanede tekrar mı çektirsen acaba bilemedim
Yaa öyle olduğunu bilmiyordum canım .Tek tüple hamile kalınabiliyor ama doktor sana doğru dürüst bilgi vermemiş gibi :/ İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canımTekrar cektiremem zaten cektirsemde sonuç değişmezmiş. 1 yıl icinde 2 kere falan çekilebilirmiş. Ama aynı sonucu başka doktorlara göstereceğim evet bakalim onlar ne diyor
Inşaallah canım benimYaa öyle olduğunu bilmiyordum canım .Tek tüple hamile kalınabiliyor ama doktor sana doğru dürüst bilgi vermemiş gibi :/ İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım
Evet tabi kalınır ama karında büyüdüğü icin bebek , karnın ici de yapışık olduğu icin ben sanmıyorum olmaz olsa da düşükle sonlanır demişti doktor.. Ama yinede doğal olsun istiyorum tüp bebeğe maddi de manevide hazir değilizTek tüple hamile kalınır tabi açıldıktan sonra. Yapışıklıkta rahim içinde değil en nihayetinde. Bence bir süre denenebilir normal yoldan?
bende sağ tüpümü dış gebelik sebebiyle kaybettim, sol tüple yola devam.
Evet tabi kalınır ama karında büyüdüğü icin bebek , karnın ici de yapışık olduğu icin ben sanmıyorum olmaz olsa da düşükle sonlanır demişti doktor.. Ama yinede doğal olsun istiyorum tüp bebeğe maddi de manevide hazir değilizdaha cook bekleyeceğiz galiba
Sordum onuda , önermem dedi boşuna yapma o sırada enfeksiyon kapma riski çok fazla dedi boşuna bıçak altına yatarsın dedi yine kapanır..laporoskopi ile yapışıklık açma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?