• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası 11 gün gecikme normal mi ?

aysnr1290

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
14
0
1
29
Kızlar merhaba, geçen ay hsg çekildim , takvime göre 11 gün gecikmem oldu şuan. Testler negatif , bu kadar gecikme normal mi ? Yarın doktoruma mı yazmalıyım yoksa beklemeliyim bu haftada ? Pcos var ama adetlerim düzenli. Martta kürtaj oldum o zamandan bu zamana ilk uzun gecikmem..

Kızlar merhaba, geçen ay hsg çekildim , takvime göre 11 gün gecikmem oldu şuan. Testler negatif , bu kadar gecikme normal mi ? Yarın doktoruma mı yazmalıyım yoksa beklemeliyim bu haftada ? Pcos var ama adetlerim düzenli. Martta kürtaj oldum o zamandan bu zamana ilk uzun gecikmem..
cabim bende hsg çekildim gecikme olmadi ama 3 gun kahverengi aşıktı geldi ara ara normalde o olduğu zaman 1 2 gun sonra kanamam başlardi ilk kez 3 gun bu sekilde sürdü hsg den dolayi muhtemelen, bir arkadasim o ayy hiç regl olmamış olabiliyor

Ben hsg çekildiğim ay 20güne yakın gecikmem olmuştu 17miydi 18miydi öyle bir şey. Bende de pcos var ama genelde üç aşağı beş yukarı düzenli. Ve o ay çok yoğun bir regl olmuştum gün olarakta uzamıştı. Olabiliyor yani. Bence pazar gününe kadar bekle baktın hala olmuyorsun pazartesi doktora gidersin

Hsg yi çekildikten sonra bana ara kanama olabilir demişlerdi. Çektirdiğim günüde sayarsak 2-3 akıntı geldi ama devamı yoktu. Onun dışında akıntı olmadı henüz uygulamaya göre gecikmenin 12. Gündeyim birde hsgden sonra doktorada gittim temiz dedi ama anlamadım. Yazdım şimdi doktordan cevap bekliyorum bakalım.

Benimde negatif çıktı geçen hafta hala beklemedeyim. Cuma kontrole gideceğim böyle belirsizlik çok kötü hissettiyor valla

Back
X