• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası 11 gün gecikme normal mi ?

aysnr1290

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
29
2
1
29
Kızlar merhaba, geçen ay hsg çekildim , takvime göre 11 gün gecikmem oldu şuan. Testler negatif , bu kadar gecikme normal mi ? Yarın doktoruma mı yazmalıyım yoksa beklemeliyim bu haftada ? Pcos var ama adetlerim düzenli. Martta kürtaj oldum o zamandan bu zamana ilk uzun gecikmem..

Kızlar merhaba, geçen ay hsg çekildim , takvime göre 11 gün gecikmem oldu şuan. Testler negatif , bu kadar gecikme normal mi ? Yarın doktoruma mı yazmalıyım yoksa beklemeliyim bu haftada ? Pcos var ama adetlerim düzenli. Martta kürtaj oldum o zamandan bu zamana ilk uzun gecikmem..
cabim bende hsg çekildim gecikme olmadi ama 3 gun kahverengi aşıktı geldi ara ara normalde o olduğu zaman 1 2 gun sonra kanamam başlardi ilk kez 3 gun bu sekilde sürdü hsg den dolayi muhtemelen, bir arkadasim o ayy hiç regl olmamış olabiliyor

Ben hsg çekildiğim ay 20güne yakın gecikmem olmuştu 17miydi 18miydi öyle bir şey. Bende de pcos var ama genelde üç aşağı beş yukarı düzenli. Ve o ay çok yoğun bir regl olmuştum gün olarakta uzamıştı. Olabiliyor yani. Bence pazar gününe kadar bekle baktın hala olmuyorsun pazartesi doktora gidersin

Hsg yi çekildikten sonra bana ara kanama olabilir demişlerdi. Çektirdiğim günüde sayarsak 2-3 akıntı geldi ama devamı yoktu. Onun dışında akıntı olmadı henüz uygulamaya göre gecikmenin 12. Gündeyim birde hsgden sonra doktorada gittim temiz dedi ama anlamadım. Yazdım şimdi doktordan cevap bekliyorum bakalım.

Benimde negatif çıktı geçen hafta hala beklemedeyim. Cuma kontrole gideceğim böyle belirsizlik çok kötü hissettiyor valla

Hastaneye gittin mi

Yok işten izin alamadım , bugüne randevu aldım bende öğleden sonraya bakalım 15.gündeyim bende olamadım. Stresten sanırım benimki testler negatif çünkü herhangi bir ilaçta kullanmadım gidince öğrenicem inşallah

Doktora gittim dediğim gibi stresten kaynaklı dedi , bir sıkıntı yada gebelik görmedi ultrasonda. Tarlusal verdi bakalım adet olunca yeniden yanına gidicem.

hsg çekildiğim ay geç yumurtlama olmuştu bende de 2 hafta sarkmıştı ve hamile kalmıştım biraz daha bekleyip kan verebilirsiniz

Bugünde doktora göründüm kan testide yaptı negatif. 15.günüm gecikmede. Tarlusal verdi adet görmem için , birşey olsaydı bu zamana kadar çıkardı sanırım 🫠sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah sizin için çok sevindim 🍀

Ben de 10 gün önce çektirdim hsg. 17 sinde şansımızı deneyelim dedik lh testi baya bi koyu çıkmıştı şaşırdım çünkü hesaplara göre yumurtlama zamanım geçmiş olması gerekiyordu. Ama koyu çizgiyi görünce değerlendirdik. Bugün de kahverengi akıntım başladı. Adet olmama 8 9 gün daha var. Eğer adet olmazsam test yaparım ama bu ara akıntı değişik içerde kalanlar mı geliyor ki?

Bende hsg günü ve onu takip eden 2 gün kanama oldu sadece. Onun dışında ara akıntım olmadı açıkcası gecikmedeyim sadece. Belki yumurtlama akıntısıdır sizinkisi bünyeden bünyeye çok fark ediyor

Adet olmam gerekiyor bugün ya da yarın ama şuan ne bi ağrı ne bi belirti ne bi hasaasiyet var memelerde falan. Hani hiçbişey yok. Normalde çok ağrılı olurum erken gebelik testi ne zaman yapılsa sonuç net çıkar?

Canım benim gecikmenin 21.güne kadar negatifti testim. Bugün 23.gündeyim.Dün pozitif oldu idrar testim ama hcg 3.56 çıktı negatif yani bugün tekrar bakıcaklar bakalım

Back
X