Merhaba. 1 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ama gebelik olmadı maalesef. Eşimde ileri hızlı sperm %20 ydi benim değerlerim normaldi bu ay tekrar doktora gittik ileri hızlı sperm sayısı %12 ye düşmüş sanırım tütünden kaynaklı. Sürekli proxeed kullanıyor. Bana doktor aşılama yapalım dedi öncesinde Hsg istedi hsgde bi tüpüm kıvrımlıymış birinden ilaç yavaş geçmiş diğerine göre radyoloji uzmanı hafif yapısıklık olabilir ama ilaç geçti dedi ve Hsg sonrası gebelik cook olabiliyor dedi kendi doktorum da regl olunca haber ver aşılama sürecine girelim dedi. Ben teldeki uygulamaya göre yumurtlama günümde ve sonrasında iliski yaşadım. Şimdi reglim 2 gün gecikti sadece aşırı ateş basması terleme ve gogus hassasiyetim var test yapmaya korkuyorum regl olursam aşılama yapacağız ama şuan bunlar gebelik belirtisi mi bilemiyorum sizce bu değerlerle hamile kalmış mıyımdır
Hsg sonrası regli gecikmesi yaşayan kişilerde var o yüzden test yapsanız daha net cevap olur sizin içinde. Hsg sonrası 3-6 ay hamile kalma şansı yüksek zamanlar inşallah güzel haberler alırsınız
Hsg sonrası regli gecikmesi yaşayan kişilerde var o yüzden test yapsanız daha net cevap olur sizin içinde. Hsg sonrası 3-6 ay hamile kalma şansı yüksek zamanlar inşallah güzel haberler alırsınız