- 24 Aralık 2020
- 837
- 893
- 53
- 35
Hayırlı sabahlar hanımlar. Öyle şaşkın bir haldeyim ki sizden dua beklerim. 4. Yıldir bebek istiyoruz. Eşim nisan ayında varikosel den ameliyat oldu. Artık geçen ay infertilite poliklinigine basvurduk.Şöyleki 15 Eylül son adet tarihim. 21 inde adetim bitiyor. 27 sinde hsg çekiliyorum. Arada 6 gün zarfında eşim yanımda. 26 sinda eşim iş için şehirdisina çıkıyor. Ve hala gelmedi .Dün 4 günüm geçti. Heray acaba bu ay tuttu mu diye ihtimal verirken bu ay asla beklemiyordum. Dün evde yaptığım gebelik testinde anında çıktı
öğleden sonra kan verdim. Değerim 312 ... şimdi duruma bakınca hsg öncesi gebe kaldım. Dün çok korktum.. ama sonrA Kalbimi karartmak istemiyorum dedim.
Bu yazdıklarım insaAllah eşi varikosel olan hanımlara ümit olur.
Dün ağlaya ağlaya dua ettim Allah'ım isteyenldri boş çevirme kucağını doldur Allah'ım diye..
Tecrübeli anneler benim bu durumum hakkında ne düşünüyorsunuz? Hsg öncesi gebe kalmışım.

Bu yazdıklarım insaAllah eşi varikosel olan hanımlara ümit olur.
Dün ağlaya ağlaya dua ettim Allah'ım isteyenldri boş çevirme kucağını doldur Allah'ım diye..
Tecrübeli anneler benim bu durumum hakkında ne düşünüyorsunuz? Hsg öncesi gebe kalmışım.