Hsg sonrası hemen hamile kaldınız mı?

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
741
277
18
Merhaba kızlar. 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı ve pkos var. Eşimde bi sıkıntı çıkmadı. 3 kere letu ve ovitrelle kullandım ama bi işe yaramadı. Böyle oluncada hsg çekinmeye karar verdim. Pazartesi günü çekindim ve şükür bi sıkıntı çıkmadı. Şu an şansım daha mı yüksek acaba? Pkoslu Hsgden sonra hemen hamile kalan varsa benimle paylaşabilir mi?

1 ay korundum 1 ay denedik 2. Ayda hamile kaldım

18 martta çekildim nisanda hamile kaldım

Sizinde gözünüz aydın pkosunuz var mıydı herhangi bir şey yaptınız mı acaba?
Merhaba hayır yoktu herhangi bir şey yapmadım aslında bebek düşünmediğim aydı stres yapmayınca oluyor bence

23 mayısta çekildim 7 haziranda hamile olduğumu öğrendim

Aslında hsgde ufakta olsa bi yakışıklım varsa o açıldığı için diğer aya şans artiyomus ama çok agrili acılı diyolar çektirenler fikir alabilirmiyim

Aslında hsgde ufakta olsa bi yakışıklım varsa o açıldığı için diğer aya şans artiyomus ama çok agrili acılı diyolar çektirenler fikir alabilirmiyim
Benim tüplerim açıktı alt karnımda gaz ağrısı gibi bi ağrı oldu onun haricinde bir şey hissetmedim

Kesinlikle stres aşırı etkiliyor
Yumurtlama günlerinizi değerlendirin sonra hiç stres yapmayın valla benim hiç umudum yoktu takmıyordum o ay hamileymişim büyük temizlik yaptım hatta tam tutunma günlerinde koltuk kaldırdım halı yıkadım vs ama olacağı varsa oluyor cidden siz yinede dikkat edin pcos için inositol kullanabilirsiniz doktorum bana verdi kullanmıştım benim aşırı bi pcos yoktu kaliteli yumurta için inostol ve plentyfert diye bir ilaç kullanıyordum çok düzenlide kullandım sayılmaz gebelik istediğim 4. Ayda hamile kaldım zaten 1 ayı hsg vs korunmuştuk birde bol bol su için vücuttaki enfeksiyon oluşmasını engeller

Benim tüplerim açıktı alt karnımda gaz ağrısı gibi bi ağrı oldu onun haricinde bir şey hissetmedim
Hem burayı hem başka sayfaları okudum ayilanmj ararsın bayilanmi ararsın okadar korkuyorumkj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…