1 ay korundum 1 ay denedik 2. Ayda hamile kaldımMerhaba kızlar. 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı ve pkos var. Eşimde bi sıkıntı çıkmadı. 3 kere letu ve ovitrelle kullandım ama bi işe yaramadı. Böyle oluncada hsg çekinmeye karar verdim. Pazartesi günü çekindim ve şükür bi sıkıntı çıkmadı. Şu an şansım daha mı yüksek acaba? Pkoslu Hsgden sonra hemen hamile kalan varsa benimle paylaşabilir mi?
Neden korunduğunu o ay çocukmu dusunmuyodunuz yoksa doktorlarmi önerdi bende girecegimde1 ay korundum 1 ay denedik 2. Ayda hamile kaldım
İnşallah hepimize şans getirirHsg ben de cektiricem herkes ayni seyi soyluyor ilk 3 ay sans daha yuksek oluyomus
Herhangi bir şey kullandınız mı vitamin takviye gibi1 ay korundum 1 ay denedik 2. Ayda hamile kaldım
Aslında ilişki serbestmiş ama bana doktor 1 ay korun demiştiNeden korunduğunu o ay çocukmu dusunmuyodunuz yoksa doktorlarmi önerdi bende girecegimde
18 martta çekildim nisanda hamile kaldımMerhaba kızlar. 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı ve pkos var. Eşimde bi sıkıntı çıkmadı. 3 kere letu ve ovitrelle kullandım ama bi işe yaramadı. Böyle oluncada hsg çekinmeye karar verdim. Pazartesi günü çekindim ve şükür bi sıkıntı çıkmadı. Şu an şansım daha mı yüksek acaba? Pkoslu Hsgden sonra hemen hamile kalan varsa benimle paylaşabilir mi?
Sizinde gözünüz aydın18 martta çekildim nisanda hamile kaldım
Merhaba hayır yoktu herhangi bir şey yapmadım aslında bebek düşünmediğim aydı stres yapmayınca oluyor benceSizinde gözünüz aydınpkosunuz var mıydı herhangi bir şey yaptınız mı acaba?
Kesinlikle stres aşırı etkiliyorMerhaba hayır yoktu herhangi bir şey yapmadım aslında bebek düşünmediğim aydı stres yapmayınca oluyor bence
Bencede en iyisi düşünmemek ama o da çok zor tabiiMerhaba hayır yoktu herhangi bir şey yapmadım aslında bebek düşünmediğim aydı stres yapmayınca oluyor bence
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın23 mayısta çekildim 7 haziranda hamile olduğumu öğrendim
Benim tüplerim açıktı alt karnımda gaz ağrısı gibi bi ağrı oldu onun haricinde bir şey hissetmedimAslında hsgde ufakta olsa bi yakışıklım varsa o açıldığı için diğer aya şans artiyomus ama çok agrili acılı diyolar çektirenler fikir alabilirmiyim
Yumurtlama günlerinizi değerlendirin sonra hiç stres yapmayın valla benim hiç umudum yoktu takmıyordum o ay hamileymişim büyük temizlik yaptım hatta tam tutunma günlerinde koltuk kaldırdım halı yıkadım vs ama olacağı varsa oluyor cidden siz yinede dikkat edin pcos için inositol kullanabilirsiniz doktorum bana verdi kullanmıştım benim aşırı bi pcos yoktu kaliteli yumurta için inostol ve plentyfert diye bir ilaç kullanıyordum çok düzenlide kullandım sayılmaz gebelik istediğim 4. Ayda hamile kaldım zaten 1 ayı hsg vs korunmuştuk birde bol bol su için vücuttaki enfeksiyon oluşmasını engellerKesinlikle stres aşırı etkiliyor
Hem burayı hem başka sayfaları okudum ayilanmj ararsın bayilanmi ararsın okadar korkuyorumkjBenim tüplerim açıktı alt karnımda gaz ağrısı gibi bi ağrı oldu onun haricinde bir şey hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?