- 6 Mayıs 2024
- 45
- 11
- 8
- 31
inşallah sizin için dua edeceğimAnladım inşallah bizlerede nasip olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah sizin için dua edeceğimAnladım inşallah bizlerede nasip olur![]()
İsmim elif Allah razı olsuninşallah sizin için dua edeceğim![]()
Cuma günü kontrolüm var canım inşallah söyler doktor bende çok merak ediyorumCinsiyeti belli oldumu canim 12 haftalikken öğrenilebilir çok heyecanlı ya rabbim kucağında almayı nasip etsin![]()
Bende 17 ay boyunca gebe kalamadım çatlama iğnesi vs kullandım bende pkos yoktu ama eşimdede sıkıntı yok tuMerhaba kızlar. 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı ve pkos var. Eşimde bi sıkıntı çıkmadı. 3 kere letu ve ovitrelle kullandım ama bi işe yaramadı. Böyle oluncada hsg çekinmeye karar verdim. Pazartesi günü çekindim ve şükür bi sıkıntı çıkmadı. Şu an şansım daha mı yüksek acaba? Pkoslu Hsgden sonra hemen hamile kalan varsa benimle paylaşabilir mi?
Sağlıkla kavuşunBende 17 ay boyunca gebe kalamadım çatlama iğnesi vs kullandım bende pkos yoktu ama eşimdede sıkıntı yok tu
Hsg cekildim tüpler açık tı bi sıkıntı yoktu
Hsg çekildikten sonra 2 kez adet oldum 3. De hamile kaldım
Oy maşallah benim içimden kız geçti ama rabbim bilirCuma günü kontrolüm var canım inşallah söyler doktor bende çok merak ediyorum
Ay inşallah bende kız hissediyorumOy maşallah benim içimden kız geçti ama rabbim bilir
Haber ediniz bizede belki olunca hadi hayırlısıAy inşallah bende kız hissediyorum
Bende 17 ay boyunca gebe kalamadım çatlama iğnesi vs kullandım bende pkos yoktu ama eşimdede sıkıntı yok tuMerhaba kızlar. 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı ve pkos var. Eşimde bi sıkıntı çıkmadı. 3 kere letu ve ovitrelle kullandım ama bi işe yaramadı. Böyle oluncada hsg çekinmeye karar verdim. Pazartesi günü çekindim ve şükür bi sıkıntı çıkmadı. Şu an şansım daha mı yüksek acaba? Pkoslu Hsgden sonra hemen hamile kalan varsa benimle paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim isim nedir dualarımıza ekleyelimSağlıkla kavuşunpkos etkiliyo galiba biraz benide ama bakalım nasip dua ederseniz çok sevinirim
![]()
Neresi orasıBende 17 ay boyunca gebe kalamadım çatlama iğnesi vs kullandım bende pkos yoktu ama eşimdede sıkıntı yok tu
Teşekkür ederim isim nedir dualarımıza ekleyelim
Bi topik var cocuk sahibi olmak isteyenler bir birine dua ediyor oraya katılın istersenz ben uzun süredir oradaydım
15 20 kişi bir birine dua ediyor hangi duanın kabul olacagı bilinmez
Popüler Konu - Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz. | Page 3531 | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Popüler Konu - Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.Neresi orası
Elif ismim Allah razı olsunBende 17 ay boyunca gebe kalamadım çatlama iğnesi vs kullandım bende pkos yoktu ama eşimdede sıkıntı yok tu
Teşekkür ederim isim nedir dualarımıza ekleyelim
Bi topik var cocuk sahibi olmak isteyenler bir birine dua ediyor oraya katılın istersenz ben uzun süredir oradaydım
15 20 kişi bir birine dua ediyor hangi duanın kabul olacagı bilinmez
kaç cmdi çikolata kistiniz 5cmden büyük mü? benimde var alalım dıyebılirler sağ tarafımdaamin inşallah teşekkür ederim. pcos yoktu ama bende de çikolata kistim vardı aldırmıştım
Popüler Konu - Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz. | Page 3531 | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Popüler Konu - Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.Elif ismim Allah razı olsuntopiğin adı ne acaba
Teşekkür ederimPopüler Konu - Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz. | Page 3531 | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Popüler Konu - Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallahBenim tüplerim açık çıktı ama bakalım nasip![]()
Aminn inşallah hepimizeHakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah![]()
Ne demek rica ederimÇok teşekkür ederim açıklayıcı anlatımın içinHsg çekindim geçen hafta nasip artık bekleyip görelim
![]()
Çektireli 5 ay oldu iki tüpümde açık fakat hamile kalamadım hala ;(Merhaba kızlar. 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı ve pkos var. Eşimde bi sıkıntı çıkmadı. 3 kere letu ve ovitrelle kullandım ama bi işe yaramadı. Böyle oluncada hsg çekinmeye karar verdim. Pazartesi günü çekindim ve şükür bi sıkıntı çıkmadı. Şu an şansım daha mı yüksek acaba? Pkoslu Hsgden sonra hemen hamile kalan varsa benimle paylaşabilir mi?