- 9 Kasım 2023
- 294
- 112
- 23
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Anestezisiz çekindim, eğitim araştırmada.Nasıl geçti hsg niz bende çekinecegim de
Bana kimse yapma demedi ama benim işlem sonrası kanamam olduğu için yapmamıştım ilişki. Midem almadı daha doğrusu. 4 gün sürdü kanamam.Hanımlar hsg sonrası doktorunuz ilişki serbestliği verdi mi? Ya da şu kadar gün yasak vs dedi mi?
Bugün beni işlemeye hazırlayan kişi bugün yok yarından itibaren günaşırı dedi. Ama kendisi doktor muydu değil miydi bilmiyorum açıkçası. Burda da yorumları okuyunca emin olamadım acaba beklenmeli mi.
İlişkiye devam diyen dr oldu mu sizlerde?
Benim leke geldi biraz, ped taktım çok olmamış sonrasında. Şuan da gelmiyor yarınki duruma göre bakacağım. Hsg sonrası aynı ay içinde gebe kalan çok okudum, düzenlice denemek istiyorum bu ayBana kimse yapma demedi ama benim işlem sonrası kanamam olduğu için yapmamıştım ilişki. Midem almadı daha doğrusu. 4 gün sürdü kanamam.
Ben anestzeli çekildim hiç birşey yok sadece hafif lekelenmem vardı o kadarGeçmiş olsun canım tuplerin acıkmış sevindim önemli olan obende anestezili cekiniyim diyorum gerçekten korku çok bende yarın gideceğim gün verecek bakalım
Bende haftaya çekinecegim anestezili ama daha önce hiç anestezide almadim korkuyorum istem dışıBen anestzeli çekildim hiç birşey yok sadece hafif lekelenmem vardı o kadar
Yok zaten 10 dakka sonra kendine geliyorsun sana çok anestezi vermiyorlar zaten ayiliyorsunBende haftaya çekinecegim anestezili ama daha önce hiç anestezide almadim korkuyorum istem dışı
Ay bende sen gibiyim canım çok korkuyorum anestezili cekinecegim bende üstüme bir yük sankiKızlar selam bende dün HSG çektirdim anestezili. Bu zamana kadar serum taktırmayan bir insandım korkarak gittim ve çok ağladım. Bayılırken ağlıyordum ayıldığımda da sadece ağladım. Ama işleme dair tek bişey hatırlamıyorum 15 dk hayatımda yok yani sonrasında hafif lekelenmem oldu halâ devam ediyor hiç bir ağrı sızı yok. Benim gibi korkanlar kesinlikle anestezili yaptırsın. Bir daha olsa yine yaptırırım. Kendi kendime çok stres yapmışım hiç bir şey yok. Bende ilk defa anestezi aldım işlemden hemen sonra uyandım zaten ağır bir anestezi verilmiyor.
Korkulacak hiç bişey yok rahat olunAy bende sen gibiyim canım çok korkuyorum anestezili cekinecegim bende üstüme bir yük sanki
Hanımlar hsg sonrası doktorunuz ilişki serbestliği verdi mi? Ya da şu kadar gün yasak vs dedi mi?
Bugün beni işlemeye hazırlayan kişi bugün yok yarından itibaren günaşırı dedi. Ama kendisi doktor muydu değil miydi bilmiyorum açıkçası. Burda da yorumları okuyunca emin olamadım acaba beklenmeli mi.
Merhaba kızlar, ben bu akşam çektirdim anestezili olarak hiçbir şey anlamadım. Şükür tüplerim açıkmış. İlişki 15-20 gün olmasın dedi doktorum.Bende haftaya çekinecegim anestezili ama daha önce hiç anestezide almadim korkuyorum istem dışı
Hanımlar hsg sonrası doktorunuz ilişki serbestliği verdi mi? Ya da şu kadar gün yasak vs dedi mi?
Şükür canım darısı banaMerhaba kızlar, ben bu akşam çektirdim anestezili olarak hiçbir şey anlamadım. Şükür tüplerim açıkmış. İlişki 15-20 gün olmasın dedi doktorum.
Öyle canım birazda insanlar korkutuyorKorkulacak hiç bişey yok rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?