Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası korunuluyor mu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende geçen ay hsg çektirdim çok şükür birşey çıkmadı tüplerim açık doktorum üç ay zaman verdi gebelik olmazsa yumurta çatlatma felan yapıcaktı benim bu ay adetim beş gün gecikti adet olmadım hamileyim diye çok sevindim ama malesef kan tahlilinde negatif çıktı eşimde de bir sıkıntı yoktu böyle bir durum yaşayan varmı aranızda normalde adetim bir iki gün ya erken yada geç olurdu bu durum şuan beni strese sokuyor randevu alıp doktorumamı gitsem acaba yoksa biraz dahamı beklemeliyim hsg adet gecikmesi yaparmı:( kafam çok karışık

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende geçen ay hsg çektirdim çok şükür birşey çıkmadı tüplerim açık doktorum üç ay zaman verdi gebelik olmazsa yumurta çatlatma felan yapıcaktı benim bu ay adetim beş gün gecikti adet olmadım hamileyim diye çok sevindim ama malesef kan tahlilinde negatif çıktı eşimde de bir sıkıntı yoktu böyle bir durum yaşayan varmı aranızda normalde adetim bir iki gün ya erken yada geç olurdu bu durum şuan beni strese sokuyor randevu alıp doktorumamı gitsem acaba yoksa biraz dahamı beklemeliyim hsg adet gecikmesi yaparmı:KK43: kafam çok karışık
Bence gecikme yapmaz bende eylülde cektirdim aksine 3 5 gün erken bile oluyorum daha önce benimde 2 3 gün geç olurdu filmden sonra erken olmaya başladı doktora söyledim erken oluyorum diye geç olmada erken olman sorun degil dedi bence bir an önce doktora görün sen.

Bence gecikme yapmaz bende eylülde cektirdim aksine 3 5 gün erken bile oluyorum daha önce benimde 2 3 gün geç olurdu filmden sonra erken olmaya başladı doktora söyledim erken oluyorum diye geç olmada erken olman sorun degil dedi bence bir an önce doktora görün sen.
inşallah bi sıkıntı çıkmaz yaa en iyisi o zaman cumartesiye randevu alıp gideyim teşekkürler cnm cevabın için

Merhaba bu konuyu ben açmışım yarım kalmış. Ben hsg çektirmedim doktor gerek duymadı 8 aylık tedavinin ardından hamileyim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah

ne güzel sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah benim ikinci evliliğim bende çok istiyorum ama nasip zamanı var demekki şuan hiç bir sıkıntı görünmüyor ama adetimin gecikmesi gelmemesi strese sokuyor beni
PCO VAR mı bende var inan 9 ay hiç adet görmediğimi hatırlıyorum. Hatta ilk hamileliğimde 6 ay hiç adet görmedim hamile kalmışım ama 6.hafta düştü. Düşük için hemşireye bilgi veriyorum. Sat soruyor 6 ay öncesinin tarihini veriyorum, hemşire - yok öyle olmaz- diyor:)) ben 3 yıldır uğraşıyorum 5.hamileliğim ama çocuğum yok canım. Maalesef zorlu bir süreç sabretmek gerekiyor.

PCO VAR mı bende var inan 9 ay hiç adet görmediğimi hatırlıyorum. Hatta ilk hamileliğimde 6 ay hiç adet görmedim hamile kalmışım ama 6.hafta düştü. Düşük için hemşireye bilgi veriyorum. Sat soruyor 6 ay öncesinin tarihini veriyorum, hemşire - yok öyle olmaz- diyor:)) ben 3 yıldır uğraşıyorum 5.hamileliğim ama çocuğum yok canım. Maalesef zorlu bir süreç sabretmek gerekiyor.
yok pco da yokdu her ay düzenli oluyordum en fazla bir iki gün erken yada geç olurdum

Back
X