• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası ne zaman hamile kaldınız ?

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
274
72
28
Hanımlar Hsg sonrası 2. Adetimi de gördüm henüz gebelik oluşmadı acaba siz ne zaman gördünüz doktor aşılama önerdi denemelere devam edin istediğiniz zaman gelin aşılama yapalım dedi sizce beklemelimiyim yoksa doktora gitmelimiyim

Hanımlar Hsg sonrası 2. Adetimi de gördüm henüz gebelik oluşmadı acaba siz ne zaman gördünüz doktor aşılama önerdi denemelere devam edin istediğiniz zaman gelin aşılama yapalım dedi sizce beklemelimiyim yoksa doktora gitmelimiyim
Hsg sonrası klomen ya da femara ile çatlatma tedavisi denendi mi

Hayır doktor öyle birşey önermedi aslında ben istiyorum yani kendim alamazmıyım ilaçları
Hayır kendi başınıza olmaz doktor kontrolü gerekli
Benim bu tedaviye başlamadan önce hsg çekildi
Tüpler açık olunca femara denedik hamile kaldım
İyi bir doktora gidin

İyi bir doktora gidin
bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora acaba gitsem mi çünkü herşey normal gözüküyor hatta Hsg de normal çıktı doktora gittiğimde önce çatlatma tedavisi görmek istiyorum desem acaba yaparlar mı hiç bilmiyorum bende öyle düşünüyorum yumurtam çatlarsa hamile kalabilirim diye çünkü bence çatlamıyor

bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora acaba gitsem mi çünkü herşey normal gözüküyor hatta Hsg de normal çıktı doktora gittiğimde önce çatlatma tedavisi görmek istiyorum desem acaba yaparlar mı hiç bilmiyorum bende öyle düşünüyorum yumurtam çatlarsa hamile kalabilirim diye çünkü bence çatlamıyor
Ovülasyon testi demediniz mi çatlamadığını nerden çıkardınız
Eşiniz de test verdi mi sperm testi

Ovülasyon testi demediniz mi çatlamadığını nerden çıkardınız
Eşiniz de test verdi mi sperm testi
Evet test verdi çatlamadıgını şurdan düşünüyorum 2 günde birilişkiye girmemize rağmen tutmuyor yani adet bitiminden afet başlangıcına kadar olan sürede yumurta çatlasaydı döllenirdi eşimin test sonuçları da güzel çünkü bir kere doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi ultırsonda da baktıklarında birden fazla yumurtam vardı Buda bence birinin yeterince gelişip çatlamasını engelliyor çünkü Amh değerim 4 binlerdeydi düşük değil ama pcosa meyilli ama doktor çatlatma tedavisinden hiç söz etmedi bile herşey güzelken Tsh de dahil neden önermedi bilmiyorum direk aşılama önerdi yaşımda 27 3 senelik evliyim bir düşügüm oldu

Evet test verdi çatlamadıgını şurdan düşünüyorum 2 günde birilişkiye girmemize rağmen tutmuyor yani adet bitiminden afet başlangıcına kadar olan sürede yumurta çatlasaydı döllenirdi eşimin test sonuçları da güzel çünkü bir kere doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi ultırsonda da baktıklarında birden fazla yumurtam vardı Buda bence birinin yeterince gelişip çatlamasını engelliyor çünkü Amh değerim 4 binlerdeydi düşük değil ama pcosa meyilli ama doktor çatlatma tedavisinden hiç söz etmedi bile herşey güzelken Tsh de dahil neden önermedi bilmiyorum direk aşılama önerdi yaşımda 27 3 senelik evliyim bir düşügüm oldu
Ben her ay yumurtlama gördüm doktoru takibimde olmasına rağmen çatladıpına emin olmamıza rağmen olmadı aylarca.
Yani her çatlayan yumurta döllenmiyor. Çatlasa döllenirdi diye birşey yok.
Aşılama dediği şey de bu tarz ilaçlarla oluyor ama önce kendin deniyorsun normalde
Yani iğne sonrası iliiki falan
Ama niye direk aşılama demiş
Özel hastane ise işine gelmiştir belki
Bilemiyorum iyi bir doktora gitmen lazım
Adetin 3.günü git

Benim de hsg sonrası ilk adetim ikinciye umarım gebe kalırım.. Doktorum yumurtan olgunlaşıyor ama çatlamıyor demişti bana. Ama çatlatma iğnesi falan demedi. Deneyin sonra tüp bebek deneriz ve ilk denemede olur dedi.

İyi bir doktora gidin
merhaba benimde aynı şekilde hsg istedi önce hsg çekildim letrol verdi 5 gün kullandım bıraktım yarın kontröle gidicem çatlatma iğnesi yapıcam demişti

Bende yarın doktora gidicem adetim bitti 2 gün oldu ama adet ağrım geçmedi ve aşırı migdem bulanıyor karnımda çok şiş hala anlamadım neden böyle oldu onuda anlamadım

Back
X