Hsg sonrasi o ay hamilelik tehlikeli mi?

İnşallah sorun olmaz. Ben de salı günü yani reglimin 9.günü yaptıracağım. Antibiyotik veriyorlarmış. Umarım korun demez. Çünkü benim için bu ay çok önemli. Eşim sürekli şehir dışında. Ay sonlarında gelebiliyor ancak. Bu ay olmazsa gelecek ay, yumurtlama günüm öne atacak ve eşim burada olmayacak. Kızlar lütfen yardımmm. Doktoruma sormadım daha ama radyasyon+ antibiyotik bebişe zarar verir mi eğer hamile kalırsam?

bende bu ayın altısında çektirdim üç gün ilişki yasaktı sonra doktorum korunmamı söylemedi hatta ben sorduğumda korunmam gerekir mi diye kesin bi şekilde hayır o yanlış bilgi dedi .
arkadaşım nerde çektirdin sgk çok canını yakıyormuş diye biliyorum.özelmi tavsiye edrersiniz?

arkadaşım nerde çektirdin sgk çok canını yakıyormuş diye biliyorum.özelmi tavsiye edrersiniz?
Ben ozel hastanede cektirdim anestezi olmadan yapildi . Agri illaki oldu ama dayanamam öldüm bittim bi agri degildi adet sancisindan biraz fazla ama cok kisa suruyor.devlet hastanelerinde nasil oluyor inanin hic fikrim yok . Korkutmayin kendinizi hic

Arkadaşlar hsg çekilip o ay hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? 2gun once hsg cekindim Doktorum bana bu ay Korun dedi beklemesem kötü sonuçlanır mi?
Geçen hafta hsg yaptırdım ve doktoruma korunmam gerekip gerekmediğini sorudum. Korunmana gerek yok dedi. Dün yumurtlama günümdü, gerekeni yaptım :KK28:

Back
X