Hsg sonrası tek tüpüm tıkalı

Kızlar benimde tuplerım kapalı ıdı amelyatda acılmadı şişli echomarda Cevat bayrak hoca actı ıkısınınde
Ona gitmenizi tavsiye ederim
Canım hsg çektirdikten sonra mı açıldı tüplerin? Ben de bu adetten sonra cevat hocaya gideceğim. Bir tüpüm var o da hafif tıkalıydı. Senin gebeliğin kendiliğinden mi oldu hsg den sonra canım

bnmde iki tüpüm tıkalıymış , hsg sonrası birisi açıldı snra kimyasal gebelik yaşadım

Canım hsg çektirdikten sonra mı açıldı tüplerin? Ben de bu adetten sonra cevat hocaya gideceğim. Bir tüpüm var o da hafif tıkalıydı. Senin gebeliğin kendiliğinden mi oldu hsg den sonra canım
Evet canım daha once bir ameliyat ve devlet de rahim filmi cekildim acılmadı ıkısıde kapalı ıdı
Gecen yıl mayıs ayında echomarda ıkı tupum acıldı elhamdülillah kendiliğinden gebe kaldım
Bundan önce ilk kimyasal yasadım temmuz ayında arada bir adet gordum eylul de de bebegımız haberini aldım
Rabbim en kısa zamanda sizde nasip eylesin

Cok sevindim, darısı basıma inşallah . Benm de tek tüpüm var o da hafif tıkalı. İnşallah açabilir dua edin nolur

Bilen arkadaslar bilir sonunda rahim filmi cekindim...anestezili..malesef tek tupum sag tikali cikti..... napmam gerekiyo naptiginiz laporoskopi oldunuzmu... o kdr uzgunum ki........ aglayarak ciktim o odadan.....
Canim birkac doktorla gorus. Ben miyom ameliyati olmustum. Doktorum cocuk istedigimi bildiginden tuplere de bakmis. Her ikisi de acik demisti. Ama laparoskopik cerrahi ameliyatlarin malesef tuplerin tikanmasinda bir yan etkileri oluyor. Yabi iyilesirken tupun tikanabilir. Benim ameliyat sirasi acik olan tupum laparoskopi bedeniyle tikandi. Ayni sekilde sag tup. Tek tup yeterli dogal yoldan hamilelige. Ama bizim yasimiz 35 oldugu icin beklemek ve zaman kaybetmek istemedik. Direkt tup bebege gittik. Uzulme ama laparoskopiden once iyi dusun. Kimse sol tupunun tikanmayacagini garanti etmez.

Suan acik dediler ama bazi bakan film goruntusune tikali gibi dio bazisi acik dio ama raporum acik o yuzden acik diye baz aliyorum.cok tesekkur ederim ins sizde bebisiniz kucaginiza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…