- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi Boncuk1111
-
Bende anestezi düşünmüyorum 10 dk için anestezi almak istemiyorum ama stres yapıyorum biraz tabi istemsiz hatta adet sonrası ilk kez kahverengi akıntım bitmiyor regl bitmesine rağmen iki gündür azıcık bir akıntım var strese bağlı olduğunu düşünüyorum sorun olmaz herhalde hsg için geçte kalmak istemiyorum çünküHazirlik yapmana gerek yok sadece genital bolgeni temizlersin gitmeden once :) ben anestezi almadan oldum hissetmedim hicbirsey.:) stres falan yapma korkulacak bisey de degil :)
10 dakika bile surmuyor inanin . Bana adetin basladiktan sonraki 9. Ya da 10. Gununde cekiliyor demislerdi . Yani adetinin bitiminden en fazla iki uc gun icinde çekiliyormus .Bende anestezi düşünmüyorum 10 dk için anestezi almak istemiyorum ama stres yapıyorum biraz tabi istemsiz hatta adet sonrası ilk kez kahverengi akıntım bitmiyor regl bitmesine rağmen iki gündür azıcık bir akıntım var strese bağlı olduğunu düşünüyorum sorun olmaz herhalde hsg için geçte kalmak istemiyorum çünkü
Nerde olucaksinizBende anestezi düşünmüyorum 10 dk için anestezi almak istemiyorum ama stres yapıyorum biraz tabi istemsiz hatta adet sonrası ilk kez kahverengi akıntım bitmiyor regl bitmesine rağmen iki gündür azıcık bir akıntım var strese bağlı olduğunu düşünüyorum sorun olmaz herhalde hsg için geçte kalmak istemiyorum çünkü
Bursada özel bir hastanedeNerde olucaksiniz
Ben de istanbul da ozel sisli echomar da cektirdim . Dedigim gibi hic sıkıntı yapicak bisey yok . Burdaki yazilanlari okuyunca odum kopmustu . Esimi bile korkutmustum . Burda yazilanlari anlatmistim ona iste acidan kivranalari cok kanamasi olanlari falan filanlari adamim beti benzi atti iki dakika da ben cikana kadarBursada özel bir hastanede
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yarın deneyimimi paylaşırımBen de istanbul da ozel sisli echomar da cektirdim . Dedigim gibi hic sıkıntı yapicak bisey yok . Burdaki yazilanlari okuyunca odum kopmustu . Esimi bile korkutmustum . Burda yazilanlari anlatmistim ona iste acidan kivranalari cok kanamasi olanlari falan filanlari adamim beti benzi atti iki dakika da ben cikana kadarbeni kötü beklerken gulerken gorunce ici rahatladi . Korktugum gibi degilmis dedim .
Insallah bi sikinti cikmazÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yarın deneyimimi paylaşırım
Çok şükür atlattım korktuğum kadar olmadı hiç ağrım olmadı diyemem ama öldüm ağrıdan da diyemem bir rahatsızlık adet ağrısının en yoğun olduğu dönemdeki gibi bir ağrı ama en fazla 5 dk sürdü sonrasında da hafif bir çok rahatsızlık vermeyen bir ağrı var sadece sol tüpüm tıkalıymış malesef ama engel bir durum yok dedi doktorum herkes elinden geleni yapıyor gerisi rabbimin takdiriInsallah bi sikinti cikmazbekliyorum yarin ki deneyimini bakalim mutlaka yaz .
bursada hangi hastanede oldunuz acaba anestezili mi ve fiyatı nedir ?Çok şükür atlattım korktuğum kadar olmadı hiç ağrım olmadı diyemem ama öldüm ağrıdan da diyemem bir rahatsızlık adet ağrısının en yoğun olduğu dönemdeki gibi bir ağrı ama en fazla 5 dk sürdü sonrasında da hafif bir çok rahatsızlık vermeyen bir ağrı var sadece sol tüpüm tıkalıymış malesef ama engel bir durum yok dedi doktorum herkes elinden geleni yapıyor gerisi rabbimin takdiri
Medicabil de yaptırdım ben anestezisiz 700 tlbursada hangi hastanede oldunuz acaba anestezili mi ve fiyatı nedir ?
bidahaki ay ben de yaptıracağım
Gecmis olsun . Atlattigina sevindim insallah tupun de açılır. O nasil olucak peki tedavisi var mi acilmasi icin .Çok şükür atlattım korktuğum kadar olmadı hiç ağrım olmadı diyemem ama öldüm ağrıdan da diyemem bir rahatsızlık adet ağrısının en yoğun olduğu dönemdeki gibi bir ağrı ama en fazla 5 dk sürdü sonrasında da hafif bir çok rahatsızlık vermeyen bir ağrı var sadece sol tüpüm tıkalıymış malesef ama engel bir durum yok dedi doktorum herkes elinden geleni yapıyor gerisi rabbimin takdiri
şuan için engel olacak bir durum değil dedi antibiyotik tedavisine başladık monodoks diye güçlü bir antibiyotik verdi bir de 10 gün ilişki olmasın dedi bu ay radyasyondan dolayı olsada düşük ihtimali yüksek dedi yeni adette tekrar kontrolGecmis olsun . Atlattigina sevindim insallah tupun de açılır. O nasil olucak peki tedavisi var mi acilmasi icin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?