• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG sonucum

burchecan

herşey senin için meleğim
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
1.317
45
163
İstanbul
Merhaba hocam
Ben bugün hsg işlemi gerçekleştirdim,6 ay önce sol tüpten bi dış gebeliğim var
Hsg sonucumda Arkuat uterus ve sol tüpte kıvrımlaşma diyor
Arkuat uterus,kalp şeklinde rahimmiş çok fazla bi basıklık söz konusu değil,çok az dedi doktorum
ama bu tüpte kıvrımlaşma nedir cevaplarsanız sevinirim
Teşekkürler..

Merhaba açıkçası hsg raporundan ziyade filmin kendisini görmem daha sağlıklı olacaktır. Tüpte kıvırlma denilen şey geçirdiğiniz dış gebeliğe bağlı tüpte fonksiyon kaybı ya da yapışıklık olabilir. Rahim şekli için kavite yeterli büyüklükteyse bir müdahle gerektirmeden gebelik taşıyabilir. Sevgiler.

merhaba hocam
ben bugün hsg işlemi gerçekleştirdim,6 ay önce sol tüpten bi dış gebeliğim var
hsg sonucumda arkuat uterus ve sol tüpte kıvrımlaşma diyor
arkuat uterus,kalp şeklinde rahimmiş çok fazla bi basıklık söz konusu değil,çok az dedi doktorum
ama bu tüpte kıvrımlaşma nedir cevaplarsanız sevinirim
teşekkürler..

Merhaba açıkçası hsg raporundan ziyade filmin kendisini görmem daha sağlıklı olacaktır. Tüpte kıvırlma denilen şey geçirdiğiniz dış gebeliğe bağlı tüpte fonksiyon kaybı ya da yapışıklık olabilir. Rahim şekli için kavite yeterli büyüklükteyse bir müdahle gerektirmeden gebelik taşıyabilir. Sevgiler.
Çok teşekkür ederim cevabınız için,filmle birlikte gelmeye çalışacağım size,her iki tüptede geçiş ve abdominal dolum tam diyor raporda ama yinede yapışıklık olabilirmi

Back
X