Hsg testi yararlı mı

Crescent-hll

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
217
71
18
44
4 aydır Bebek istiyorum tüm testlerimi yaptırdım tsh çok yüksek çıktı esas sorum şu Hsg testi gebe kalmaya yardım eder mi yararı olır mı

anestezili mi çekildiniz bende pazartesi çekileceğim de zor oldu mu acaba
Evet canım ben anestezili çekildim. Çok rahat geçti. Sonrasında kanamam olmadı ve çok hafif adet sancısı gibi bir ağrım oldu ertesi günü o kadar. Anestezisizde kendini kasarsan hem yanlış sonuç alınabiliyor hem de kastığın için sonrasında ve çekim sırasında ağrı oluyor. Muayenelerde rahatsan anestezisiz çektirebilirsin. Ama ben göze alamadım 10dk uyuyosun uyandığında hiçbişey olmamış gibi devam.

bende 400 tl ödeyeceğim baya pahalıya patlıyor bu işler benimde anestezili olacak. adetin3. günü alttan muayane etti. adet bittikten 2 gün sonra gel çekelim dedi ayriyeten bana antibiyotik verdi bunu neden verdiğini sormayı unuttum sizede vermişmiydi doktorunuz.

Ben hsg cektirmistim ama yinede uzun sure hamile kalamamistim hsg tedavi degil tani amacli once tsh i tedavi edin daha erken sanki doktor gerekirse ister

Ben hsg cektirmistim ama yinede uzun sure hamile kalamamistim hsg tedavi degil tani amacli once tsh i tedavi edin daha erken sanki doktor gerekirse ister

kesinlikle doğru Tiroid tedavi edilmediği sürece rahim cillop gibi olsa da nafile. :) şahsen kendimden biliyorum. 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.

4 aydır Bebek istiyorum tüm testlerimi yaptırdım tsh çok yüksek çıktı esas sorum şu Hsg testi gebe kalmaya yardım eder mi yararı olır mı
tsh kaç çıktı tedaviye başladın mı? Benim Haziran'da tsh 3.5 çıktı ilaca başladım şimdi 0.88 ve yeni hamileyim. Yüksek tsh gebeliği engelleyebiliyor

Ben 650 tl ye çektirdim anestezili sizinki ucuzmuş. Rahim filmi tedavi değil ama hamile kalmada etkili bence. Bende problem yoktu ama eşimde problem vardı. Sperm sayı ve hareketimiz çok azdı. Buna rağmen hamile kalabildim. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Rahime verilen o sıvı spermleri hızlandırıyor ve yumurtaya daha çabuk ulaştırıyormuş. O ilacın etkisi de 3-5 ay arası sürüyormuş.

Umudunuzu kaybetmeyin benimde cikolata kistim vardi. Esiminde hareketliligi ve mirfolojisi dusuktu allah nasip etti normal yolla kaldim 1.bucuk.sene sonra...2 aylik hamileym hsg hem tani hem tedavidir bu arada tabi baska probleminiz yoksa bi umut o da deneyin derim

Doktor istemedi ama ben yaptırsam mı

hsg ozellkle bı teaıye baslaacaksa yaptrlmalı cunku tıpler acık deglse asılamann falan faydası olmuyor sperm rahme ılerlemedıgı ıcın bosa asılama hakknızı yakmısoluyorsunuz.. allah sıfa versın. bıde özelde yaptrcak kadr korkulacakbısey degl aslnda o kadr para vermenızede gerek yok 3 dk suruyor zaten bıraz agrı olyor ma bn ewe gecmeden agrım gecmstı bıle.. agrı kesıcı ve antıbıyotık verıyorlar zaten ama sız bılrsınz tabıkıde herkesn acı eşiği farklıdır...allah tez zamnda saglklı bı ewlat nasıp etsın ınsaallah

Benimde cikolata kistim var.sol yumurtaligimda ve gittikkce büyüyor kistim in 3.5 cm oldugunu ogrendigim ay hamile oldugumu ogrendim 4 bucuk haftalik hamileyim.kist gebelige engel degil.aksine doktorlar kistlerin yok olmasi icin gebelik oneriyolar.ilk once tsh degerinizi normale dusurun.

evet benim kızım, ilk göz ağrım :) tüm çabalarım ona kardeş yapmak adına :) evet evet beagle kendileri.
çok şekermiş öperim onu :) ben de kızıma ilk göz ağrım diyorum :) beni kimseyle paylaşamaz kardeşi gelince ne olacak çok merak ediyorum umarım sen de bir an önce hayırlısı ile kızına kardeş yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…