- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 18
- 44
- Konu Sahibi Crescent-hll
-
anestezili mi çekildiniz bende pazartesi çekileceğim de zor oldu mu acabaBana sorarsan yararlı. Ben 11 haziranda çekildim filmi 1 kere regl oldum ve şu anda hamileyim.
Evet canım ben anestezili çekildim. Çok rahat geçti. Sonrasında kanamam olmadı ve çok hafif adet sancısı gibi bir ağrım oldu ertesi günü o kadar. Anestezisizde kendini kasarsan hem yanlış sonuç alınabiliyor hem de kastığın için sonrasında ve çekim sırasında ağrı oluyor. Muayenelerde rahatsan anestezisiz çektirebilirsin. Ama ben göze alamadım 10dk uyuyosun uyandığında hiçbişey olmamış gibi devam.anestezili mi çekildiniz bende pazartesi çekileceğim de zor oldu mu acaba
Bende çocuk istiyordum 1 bucuk sene olmadi bütün testlerimi yaptım sadece hsg kalmıştı korkuyordum herkes beni korkutmuştu en sonunda gittim aneztezili yaptım 15 gün sonra hamile kaldim tavsiye ederimDoktor istemedi ama ben yaptırsam mı
Ben hsg cektirmistim ama yinede uzun sure hamile kalamamistim hsg tedavi degil tani amacli once tsh i tedavi edin daha erken sanki doktor gerekirse ister
tsh kaç çıktı tedaviye başladın mı? Benim Haziran'da tsh 3.5 çıktı ilaca başladım şimdi 0.88 ve yeni hamileyim. Yüksek tsh gebeliği engelleyebiliyor4 aydır Bebek istiyorum tüm testlerimi yaptırdım tsh çok yüksek çıktı esas sorum şu Hsg testi gebe kalmaya yardım eder mi yararı olır mı
avatardaki tatlış senin mi benim de beagle bir kızım var bu da beagle sanırım.kesinlikle doğru Tiroid tedavi edilmediği sürece rahim cillop gibi olsa da nafile. :) şahsen kendimden biliyorum. 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.
Ben 650 tl ye çektirdim anestezili sizinki ucuzmuş. Rahim filmi tedavi değil ama hamile kalmada etkili bence. Bende problem yoktu ama eşimde problem vardı. Sperm sayı ve hareketimiz çok azdı. Buna rağmen hamile kalabildim. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Rahime verilen o sıvı spermleri hızlandırıyor ve yumurtaya daha çabuk ulaştırıyormuş. O ilacın etkisi de 3-5 ay arası sürüyormuş.bende 400 tl ödeyeceğim baya pahalıya patlıyor bu işlerbenimde anestezili olacak. adetin3. günü alttan muayane etti. adet bittikten 2 gün sonra gel çekelim dedi ayriyeten bana antibiyotik verdi bunu neden verdiğini sormayı unuttum sizede vermişmiydi doktorunuz.
avatardaki tatlış senin mi benim de beagle bir kızım var bu da beagle sanırım.
Doktor istemedi ama ben yaptırsam mı
çok şekermiş öperim onu :) ben de kızıma ilk göz ağrım diyorum :) beni kimseyle paylaşamaz kardeşi gelince ne olacak çok merak ediyorum umarım sen de bir an önce hayırlısı ile kızına kardeş yaparsın :)evet benim kızım, ilk göz ağrım :) tüm çabalarım ona kardeş yapmak adına :) evet evet beagle kendileri.
ama 4 ay çok kısa bi süre. Bence beklemekte fayda var. 1 yıl sonunda bebeği olmayanlar için yapılyor. Eğer başka bilindik bi rahatsız yoksa bekleyin ve stres yapmayın . Daha çok erken.Doktor istemedi ama ben yaptırsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?