Gebeliğe Hazırlık Hsg ve sperm raporlari anlayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım buraya yazmamisim ameliyati oldum meğer o genişleme gibi gözüken tüpüme kalın bagirsak larim dolanmış ve iki tüpüme de ameliyat anında sıvı vermişler çok zor geçirdik yani tikaliydi dediler rahim temiz yumurtalıkların tuplerin temiz dedi ciktigimda tüplerimin alınmadığını duyunca çektiğim acılar hiçbirsey gelmedi bana bağırsak Lara müdahale edildiği için 2 gece kaldim ama hic bir sıkıntı yaşamadık çok şükür ve doktorum 6 ay ne aşılama ne tüp bebek düşünme normal yoldan gebelik bekliyorum senden dedi:KK200:
Çok sevindim canım. Çok geçmiş olsun.
Ayy hadi inşallah :dua:

Eklentiler

• BeautyPlus_20181017082000694_save.webp
    BeautyPlus_20181017082000694_save.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43
???

Eklentiler

• IMG_20181017_095133.webp
    IMG_20181017_095133.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
Değerler güzel ama eşinde enfeksiyon var ve bu aglütinasyona yani spermlerde kümelenmeye sebep olmuş. Bu şekilde hamilelik oluşmaz. Çünkü spermler yumurtayla hiç bi zaman buluşmaz. Enfeksiyon tedavisi görmesi gerekiyor. C vitamini tüketimini de arttırsın. Hatta kapsül şeklinde olan vitaminlerden alabilir.
Merhaba bizde varıkosel ameliyatı olduk ama hızımız yine sıfır ve aglütinasyon yenı gördüm pozıtıf bıze dr bundan hiç bahsetmedi ne yapmamız gerekiyor

Çok süper diyemem. Ama enfeksiyon ve aglütinasyon olmasa 1-2 aya hamile kalırsın bu değerlerle. Ben 45 milyon sperm %14 ileri hız %1 morfoloji ile hamile kaldım. Eşimde enfeksiyon yoktu ama aglütinasyon vardı. C vitaminini bilmiyordum o zamanlar ama eşim meyveyi çok sever. Deli gibi mandalina yedi belki de o etki etmiştir bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım çakşır kökü suyu keçiboynuzu özü e vitamini ve çinko hapı kullandı iki ay işe yaradı değerler yükseldi. İlk baktırdığımızda 39 milyon sperm %4 ileri hız ve %1 morfoloji vardı. Morfoloji artmadı ama diğerleri arttı ve aglütinasyon negatif oldu.
Bu sonucu doktora gösterdiniz mi?
Aglütinasyon için ne testi yaptırdınız neler yapmamız gerekıyor

Back
X