2,5 yıl önce bi gebelik geçirdim bebeğimi 6 aylıkken kaybettim ölü doğum yaptım .tekrar düşününyoruz bi sıkıntım yok 1,5 yıldır doktor kontrolündeyim ama olmuyo eşimin stresten dolayı sperm sayısısnda azalma olmuş .4 ay bekledik tekrar test yaptırdı geçen ay düzelme var dedi ama doktorum genede beğenmedi gibi çok kararsızım. önceki daha kötüydü ama dr. onda bile üzülme olur bunlada gerçekleşebilir derken 4 ay bekledik ve düzelme var bariz değişti ileri hareketlilik artmış sayı 14 ml.den 18 milyona çıkmış ama bu seferde çok iyi değil kötünün en iyisi tam sınırda dedi.normalde 20ml ve üzeri olması gerkiyomuş.
ben geçen ay beklemek istemediğimi söylediğim içinde aşılamaya başlayacak bu ay .tabi bu aralıkda bana hsg yani rahim filmi çekti temiz çıktı ...karar aşamasındayım çevremdekiler hsg çekiminden sonra çok olan var diyor beklesemmi biraz daha arkadaşlar siz ne dersiniz.....
ben geçen ay beklemek istemediğimi söylediğim içinde aşılamaya başlayacak bu ay .tabi bu aralıkda bana hsg yani rahim filmi çekti temiz çıktı ...karar aşamasındayım çevremdekiler hsg çekiminden sonra çok olan var diyor beklesemmi biraz daha arkadaşlar siz ne dersiniz.....