• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG yaptıranlar yardımmmm

cnsu93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
1.503
2.218
53
31
İstanbul
Kızlar HSG konusunda yardıma ihtiyacım var :)
Nasıl oldu adet bitiminde hemen mi yaptırdınız yoksa lekelenmeleriniz tamamen geçince mi yaptırdınız? Adet bitiminden 1-2 gün sonra yaptırabilir miyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

Kızlar HSG konusunda yardıma ihtiyacım var :)
Nasıl oldu adet bitiminde hemen mi yaptırdınız yoksa lekelenmeleriniz tamamen geçince mi yaptırdınız? Adet bitiminden 1-2 gün sonra yaptırabilir miyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Adet bitiminden hemen sonra yapılıyor kahverengi leke olduğu dönem lekelenmenin bitmesine gerek yok qdetinkz bitsin yeterli yumurtalama olmadan önce çekiliyor yumurtlama donemine güreşe iz çekilmez bir sonraki adeti beklemeniz gerekli olacak canım 😊😊😊bende dört gün önce çekildim adetim bitti kahverengi lekenin olduğu dönem

Adet başladığı günün 7 8 9. Günlerinden biri dediler bana o şeklde yaptrdm yani tam bittiğı gibi bkaç gün içinde yaptırmalısın

Merhaba Ağustos ayında transferim olucak benim. 1 tane 3. Embriyom var.. amh düşük. Yalnız doktorum hsgye gerek yok dedi ben ısrarla sorunca da yaptırmak istiyorsan yaptır dedi ama gerek görsem isterdim zaten dedi. Şimdi ne yapsam bilemedim. 1 hafta oldu opu olalı ilk reglim bittikten sonra çektirmek tedavime zarar verir mi? Transferden önce hsg çektirmek transferi etkiler mi? Gidişatı kendim mahvetmek istemiyorum.

Merhaba Ağustos ayında transferim olucak benim. 1 tane 3. Embriyom var.. amh düşük. Yalnız doktorum hsgye gerek yok dedi ben ısrarla sorunca da yaptırmak istiyorsan yaptır dedi ama gerek görsem isterdim zaten dedi. Şimdi ne yapsam bilemedim. 1 hafta oldu opu olalı ilk reglim bittikten sonra çektirmek tedavime zarar verir mi? Transferden önce hsg çektirmek transferi etkiler mi? Gidişatı kendim mahvetmek istemiyorum.
Merhaba, bende bir tüpü tıkalı gözüküyor üstünde kist var dedi o yüzden istedi. Bence doktorun istemediyse bir bildiği vardır . Ben ne derse onu yapacağım eğer kötü sonuç olursa doktoru dinlemedim diye oldu demek istemiyorum.

Back
X