Hsg ye tek başına gidilir mi

Narkozlu olacaksanız hiçbir şey hissetmiyorsunuz en fazla 5-10dkda bitip ayılıyorsunuz. Normalini bilemiyorum tabi.
Ben de anestezisiz yaptırdım. Tek gittim zorlanmadım
Ben anestezisiz yaptrıdım işlem 2 dk sürüyor zaten sonrasında ayağa kalkıp doktorla görüşüp çıktım yürüyerek kimseye ihtiyaç olmuyor yani
Bende anestezisiz yaptircamda bi arkadas yaptirmis anestezisiz sersem gibi oluyosun tek gitme dedi ona dayanarak dedi bende peki hsg cektirip hamile kalan var mi

Ben de anestezi almadan çektirdim. Echomar da çektirdim. Eşimle gittim ama sonra gezeriz dedik. :) öyle de oldu. Hsg den sonra yürüdük dolaştık baya hatta. Tek gidilebilir sıkıntı yok, normal jinekolojik muayne gibi düşün.

10 haftalık hamileyim aşılama yapılmadı zaten bazı durumlarda aşılama bana göre vakit kaybı direk tüp bebek tedavisi gördüm ve 2.denemede çok şükür hamile kaldım amh değerim 5,19 :)

Ben anestezisiz yaptırdım sadece işlem sırasında birkaç dakika ağrı oldu sonra hiç olmadı . Hatta motorla 4 saat yol gittik eşimle.

Amh 1,42 benimde , 4 ün ustunde olanlarda kist oluşur demislerdi hayirlisi, asilamayla da hamile kalan cok vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…