- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 28
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Narkozlu olacaksanız hiçbir şey hissetmiyorsunuz en fazla 5-10dkda bitip ayılıyorsunuz. Normalini bilemiyorum tabi.Bana tek gitme dediler de cok mu acılı ağrılı
Ben anestezisiz yaptrıdım işlem 2 dk sürüyor zaten sonrasında ayağa kalkıp doktorla görüşüp çıktım yürüyerek kimseye ihtiyaç olmuyor yaniBana tek gitme dediler de cok mu acılı ağrılı
NarkoBen anestezisiz yaptrıdım işlem 2 dk sürüyor zaten sonrasında ayağa kalkıp doktorla görüşüp çıktım yürüyerek kimseye ihtiyaç olmuyor yani
Ben de anestezisiz yaptırdım. Tek gittim zorlanmadım
Narkozlu olacaksanız hiçbir şey hissetmiyorsunuz en fazla 5-10dkda bitip ayılıyorsunuz. Normalini bilemiyorum tabi.
Ben de anestezisiz yaptırdım. Tek gittim zorlanmadım
Bende anestezisiz yaptircamda bi arkadas yaptirmis anestezisiz sersem gibi oluyosun tek gitme dedi ona dayanarak dedi bende peki hsg cektirip hamile kalan var miBen anestezisiz yaptrıdım işlem 2 dk sürüyor zaten sonrasında ayağa kalkıp doktorla görüşüp çıktım yürüyerek kimseye ihtiyaç olmuyor yani
hamilelik kısmı hayırlısı sanırım biraz ben kalamadım arkadaşım 2. ayında hamile kaldıBende anestezisiz yaptircamda bi arkadas yaptirmis anestezisiz sersem gibi oluyosun tek gitme dedi ona dayanarak dedi bende peki hsg cektirip hamile kalan var mi
Hayırlısı olsun inşallah artik yahamilelik kısmı hayırlısı sanırım biraz ben kalamadım arkadaşım 2. ayında hamile kaldı
narkoz almadan yapıldı ve jinekolojik muayene gibiydi agrı sızı yok 3-4 dakikada bitti sonra yürüdüm çıktım. çok basit bi işlemBana tek gitme dediler de cok mu acılı ağrılı
bu konuda sonomed i tavsiye ederim ayrıcaBana tek gitme dediler de cok mu acılı ağrılı
Teşekkür ederim sonomed nedir ben devlette yaptircamdanarkoz almadan yapıldı ve jinekolojik muayene gibiydi agrı sızı yok 3-4 dakikada bitti sonra yürüdüm çıktım. çok basit bi işlem
Sonomed özel bir görüntüleme merkezi agrisiz acisiz cekim ile.ilgili hatta öncü bir kurulus devlette bazi kisilerden agrili geciyor diye duydum ama bilemem. Ben hic agri hissetmedim gittigim yerdeTeşekkür ederim sonomed nedir ben devlette yaptircamda
Hayırlisi olsun gebe misiniz amh kacti sizin asilama filan yaptirdiniz miSonomed özel bir görüntüleme merkezi agrisiz acisiz cekim ile.ilgili hatta öncü bir kurulus devlette bazi kisilerden agrili geciyor diye duydum ama bilemem. Ben hic agri hissetmedim gittigim yerde
Hayırlı olsun10 haftalık hamileyimaşılama yapılmadı zaten bazı durumlarda aşılama bana göre vakit kaybı direk tüp bebek tedavisi gördüm ve 2.denemede çok şükür hamile kaldım amh değerim 5,19 :)
Teşekkür ederim eger amh degeriniz düşük ve es faktörlü de bi sorun var ise aşılama ile vakit harcamayin tüp bebege yönelin cevremde bu tarz kisilerin cogu zman ve para kaybi cok yasadi. Nacizane fikrimHayırlı olsun
Amh 1,42 benimde , 4 ün ustunde olanlarda kist oluşur demislerdi hayirlisi, asilamayla da hamile kalan cok vardiTeşekkür ederim eger amh degeriniz düşük ve es faktörlü de bi sorun var ise aşılama ile vakit harcamayin tüp bebege yönelin cevremde bu tarz kisilerin cogu zman ve para kaybi cok yasadi. Nacizane fikrimallah gonlunuzden geceni nasip etsin❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?