Ayy yok biz unuttum artık yemek yemeleri filan varimiz yogumuzu tüp bebeğe yatırıyoruzYemeğinide yemişsindir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yok biz unuttum artık yemek yemeleri filan varimiz yogumuzu tüp bebeğe yatırıyoruzYemeğinide yemişsindir:)
Yaa inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. Kaç sene oldu evliliğin?Ayy yok biz unuttum artık yemek yemeleri filan varimiz yogumuzu tüp bebeğe yatırıyoruz
Bende 2 seneden sonra hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim 12 yıl sonra tedavisiz hamile kalan biliyorum sıkma canını pozitif düşün bol bol dua edicem sana.3,5 yıl . Maalesef Baska yöntem olmuyor ama Allah büyük verir inşallah bana da dua et arkadaşım :)
Ben de böyle bir mucize istiyorum . Allah ol demedikten sonra ne desem boş. Elimden geleni yapıyorum gerisi tevekkül dua . Teşekkür ederim adım Zeynep adımla dua edersin . Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaBende 2 seneden sonra hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim 12 yıl sonra tedavisiz hamile kalan biliyorum sıkma canını pozitif düşün bol bol dua edicem sana.
Amin inşallahBen de böyle bir mucize istiyorum . Allah ol demedikten sonra ne desem boş. Elimden geleni yapıyorum gerisi tevekkül dua . Teşekkür ederim adım Zeynep adımla dua edersin . Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Canım ilişki için bir sorun yok istediğinde kendini hazır hissettiğinde olsun. Hatta HSG çekimi sonrası gebe kalanlarda var tüpler yıkandığı için. =)Kizlar bugun hsg cekildim kanamam var cok hafif lekelenme seklinde devlette cekildim cekun yok dedi tupler acik sldedi ama rapor ay sonuna anca cikar dedi dr da gormedim rapor cikmadi diye iliski konusunuda soramadim haliyle iliskiye ne zaman baslanir korunur mu napilir ilk ay korunun demisler yaptiran arkadaslara dr lari bilemedim yardimci yardimci olurmusunuz lutfen