Hsg

3,5 yıl . Maalesef Baska yöntem olmuyor ama Allah büyük verir inşallah bana da dua et arkadaşım :)

Bende bi ay oldu rahim filmi çekeli çok ağrılı değildi adet sancısı gibi zaten geçiyor hemen ağrısı ilaçekmek verildikten sonra

3,5 yıl . Maalesef Baska yöntem olmuyor ama Allah büyük verir inşallah bana da dua et arkadaşım :)
Bende 2 seneden sonra hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim 12 yıl sonra tedavisiz hamile kalan biliyorum sıkma canını pozitif düşün bol bol dua edicem sana.

Bende 2 seneden sonra hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim 12 yıl sonra tedavisiz hamile kalan biliyorum sıkma canını pozitif düşün bol bol dua edicem sana.
Ben de böyle bir mucize istiyorum . Allah ol demedikten sonra ne desem boş. Elimden geleni yapıyorum gerisi tevekkül dua . Teşekkür ederim adım Zeynep adımla dua edersin . Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

Ben de böyle bir mucize istiyorum . Allah ol demedikten sonra ne desem boş. Elimden geleni yapıyorum gerisi tevekkül dua . Teşekkür ederim adım Zeynep adımla dua edersin . Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Amin inşallah

Korkulacak bir şey yok veya çok acı veren bir işlem demek doğru değil. Acıdı diyenin de yalan söyleyecek hali yok, acımadı diyenin de. Bu genelleme yapılamayacak bir şey.
1- makinenin çeşidi, modeli önemli diye biliyorum
2-ilacı veren doktor veya teknisyen her kimse, onun tecrübesi önemli
3-tüplerin tıkalı olması veya açık olması önemli( fakat burada şöyle bir durum var; tüpler açık da olsa kapalı da olsa kesinlikle ağrısız bir işlem olacağının garantisini veren merkezler var bunu biliyorum. Bu da makineden kaynaklanıyor sanıyorum. Ama herhangi bir yerde eski makinelerle çektirdiğinizde tüpler tıkalıysa ağrı duyabilirsiniz)
4-kişinin ağrı eşiği önemli

Ben, anestezili ve özel bir hastanede çektirdim. Sanıyorum sağ tüpümdeki tıkanıklık da o esnada açıldı, ki raporumda da sağ taraftan geç geçtiği yazıyor ilacın. Ve filmden sonra 1 ay sağ tarafım ağrıdı. Anestezisiz yaptırsaydım ağrır mıydı bilemiyorum ama muhtemelen ağrıyacaktı.

merhaba ,
Bende 10 gün önce hsg ye çok tedirgin girdim . Anestezi sorduğumda buna gerek olmadığını söyledir .
Ve gerçektende gerek yokmuş en ufak bir şey hissetmedim bu kadar net söyleyebilirim .

Kizlar bugun hsg cekildim kanamam var cok hafif lekelenme seklinde devlette cekildim cekun yok dedi tupler acik sldedi ama rapor ay sonuna anca cikar dedi dr da gormedim rapor cikmadi diye iliski konusunuda soramadim haliyle iliskiye ne zaman baslanir korunur mu napilir ilk ay korunun demisler yaptiran arkadaslara dr lari bilemedim yardimci yardimci olurmusunuz lutfen

Kizlar bugun hsg cekildim kanamam var cok hafif lekelenme seklinde devlette cekildim cekun yok dedi tupler acik sldedi ama rapor ay sonuna anca cikar dedi dr da gormedim rapor cikmadi diye iliski konusunuda soramadim haliyle iliskiye ne zaman baslanir korunur mu napilir ilk ay korunun demisler yaptiran arkadaslara dr lari bilemedim yardimci yardimci olurmusunuz lutfen
Canım ilişki için bir sorun yok istediğinde kendini hazır hissettiğinde olsun. Hatta HSG çekimi sonrası gebe kalanlarda var tüpler yıkandığı için. =)

Back
X