HSG

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlar hsg cektirdim bugun yapışıklık vardi actim dedi doktor boyle bisey yasayan varmi yasayip da sonrasinda gebe kalan

Bayanlar hsg cektirdim bugun yapışıklık vardi actim dedi doktor boyle bisey yasayan varmi yasayip da sonrasinda gebe kalan
Evet cnm çok var.
İçin rahat olsun.
Ovulasyon testi al değerlendir o günleri inş doğal yolla hamile kalırsın.

Soyledm doktoruma 1 kez deneyelm sonra cekelim dedi malesef o ne ki birde 4 kez catlatma yaptrdm ictgm ilaclarn hesbai yoktur
Ya cnm kızma bana da sen bu aç köpek gibi gözü para para die dönen doktorlara ne bakıyorsun.
Hsg cekilmeden ne tüp bebek yapılır, nede aşılama cnm.
Bende cocuk için uğraşıyorum para için tutuşmayan doktorlar önce hsg ve hormon testi isterken, para için gözü dönenler gel hemen tüp yapalım diyor.

Bende ocagin 29 da cekildim..beklenen adet tarihim 5 gun gecikti..ggebelik testi yaptim negatif cikti..acaba bole gecikme yaşayanlar oldumu..

Bende ocagin 29 da cekildim..beklenen adet tarihim 5 gun gecikti..ggebelik testi yaptim negatif cikti..acaba bole gecikme yaşayanlar oldumu..
Adetin ne zamn geldi canım benmde hsg den sonra 7 gün geçikti hamile degilm neden geçikti anlamadım antibiyotiklerin etkisinden mi ki acaba

Adetin ne zamn geldi canım benmde hsg den sonra 7 gün geçikti hamile degilm neden geçikti anlamadım antibiyotiklerin etkisinden mi ki acaba
benimde hsg çekildikten sonra ki ay 14 gün gecikmişti. Hormonal olarak falan farklılık oluyor galiba.

kızlar hsg çektirdikten sonraki adet kanaması çok yoğun geçen var mı? normalde 3 gün süren adetimin bugün 6.günündeyim ve halen çok yoğun kanama geliyor. Korkmaya başladım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…