Aslında biraz korkuyorum dr cektirceksin dedi çektirmeden geldimYoğun bir adet ağrısı hissediyor gibi oluyorsun çok kısa bir süre. Dayanılmayacak bir ağrı değil. Kendinizi korkutarak gitmeyin.
Inanın abartilan gibi değil. Eski teknoloji.urunler değilse rahat olun.5 dk.lik bir işlem ve tıkanıklık varsa da bu sayede açılacak öyle düşünün.Aslında biraz korkuyorum dr cektirceksin dedi çektirmeden geldim
Peki siz cektirdinizmi? Çocuk içinmi sizde cektirdiniz?Inanın abartilan gibi değil. Eski teknoloji.urunler değilse rahat olun.5 dk.lik bir işlem ve tıkanıklık varsa da bu sayede açılacak öyle düşünün.
Peki siz cektirdinizmi? Çocuk içinmi sizde cektirdiniz?
Peki bi degisiklik oldumu cektirdikten sonra, dr bana gelişi güzel söyledi sonuçlara baktı skinti yok gibi bide hsg çektir dedi bende şaşırdım birden söyleyince neye dayanarak söyledi diyeÇektirdim tıkanıklık var mı yok mu diye. Dediğim gibi burhanlık yoğun bir adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor dayanılmayacak birşey değil.
Bende tıkanıklık çıkmadı temiz çıkmıştı. Ama tikaniklik olanlarınki çok yoğun bir tıkanıklık yoksa açılıyor. Bir de doktor test sonuçlarından ve ultrasondan tıkanıklığı göremez eğer tikaniklik varsa ancak hsg ile belli oluyor o yuzden cektirmenizi istemiştir.Peki bi degisiklik oldumu cektirdikten sonra, dr bana gelişi güzel söyledi sonuçlara baktı skinti yok gibi bide hsg çektir dedi bende şaşırdım birden söyleyince neye dayanarak söyledi diye
Anladım cok teskkur ederimBende tıkanıklık çıkmadı temiz çıkmıştı. Ama tikaniklik olanlarınki çok yoğun bir tıkanıklık yoksa açılıyor. Bir de doktor test sonuçlarından ve ultrasondan tıkanıklığı göremez eğer tikaniklik varsa ancak hsg ile belli oluyor o yuzden cektirmenizi istemiştir.
Rica ederim, herşey gönlünüzce olsun. :)Anladım cok teskkur ederim
Hsg sonrası mı hamile kaldınız acabaBende çektirdim cok kisa bir anlık ağrı oluyor sonra eve gelip banyoyu temizlemiş,yemek yapmıştım. Artık cihazlar iyi. 5 dakikalık bir islem. Sonrasinda da antibiyotik kullanmistim enfeksiyon olmasin diye cok az hafif lekem gelmisti ilk gün o kadar
Hayır malesef. Ben tup bebekle hamile kaldım.Hsg sonrası mı hamile kaldınız acaba
Hamile kaldınız mı peki yada ne kadar süre için de hamile kaldinizBende çektirdim cok kisa bir anlık ağrı oluyor sonra eve gelip banyoyu temizlemiş,yemek yapmıştım. Artık cihazlar iyi. 5 dakikalık bir islem. Sonrasinda da antibiyotik kullanmistim enfeksiyon olmasin diye cok az hafif lekem gelmisti ilk gün o kadar
Başkalarının söylediği kötü şeylere hiç takılma canım. Ben geçen ay hsg çektirdim 5 - 10 dakika sürdü sürmedi. Hiçbir acı, sızı, kramp tarzı bir şey hissetmedim. Sadece öncesinde bana avil ve dekort verdiler damardan birkaç saniye karıncalanma oldu gibi geldi. Doktor hiçbir problem olmadığını söyledi, antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karşı onu kullandım. Doktorun söylediği gibi birkaç gün çok hafif kanamam oldu o kadar. Sadece hsg sonrası ilk adetim bu ay ve bugün 9. Günüm hala adet olmadım, çok moralim bozukKızlar aranızda rahim filmi hsg çektiren varmı?
Benim de adetim gecikmeye başladı hsg sonrası . Normal galiba genelde olmuşBaşkalarının söylediği kötü şeylere hiç takılma canım. Ben geçen ay hsg çektirdim 5 - 10 dakika sürdü sürmedi. Hiçbir acı, sızı, kramp tarzı bir şey hissetmedim. Sadece öncesinde bana avil ve dekort verdiler damardan birkaç saniye karıncalanma oldu gibi geldi. Doktor hiçbir problem olmadığını söyledi, antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karşı onu kullandım. Doktorun söylediği gibi birkaç gün çok hafif kanamam oldu o kadar. Sadece hsg sonrası ilk adetim bu ay ve bugün 9. Günüm hala adet olmadım, çok moralim bozuk
Sizin kaç gün gecikmişti? Aşılama yaptırıcaz biz mayıs ayında ama o zamana kadar biz denemeye devam edelim dedik. Hsg sonrası hamile kalan çok oluyormuş diye ama şimdide ben ilk defa adet olmuyorumBenim de adetim gecikmeye başladı hsg sonrası . Normal galiba genelde olmuş
Üç gün gecikmem oluyor benim ama gc gelen çok var ama inşallah gebeliktendirSizin kaç gün gecikmişti? Aşılama yaptırıcaz biz mayıs ayında ama o zamana kadar biz denemeye devam edelim dedik. Hsg sonrası hamile kalan çok oluyormuş diye ama şimdide ben ilk defa adet olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?