Aşılama Hsg?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mavim25

Küllin min indillah
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
2.868
10.274
208
Kızlar aranızda rahim filmi hsg çektiren varmı?

Yoğun bir adet ağrısı hissediyor gibi oluyorsun çok kısa bir süre. Dayanılmayacak bir ağrı değil. Kendinizi korkutarak gitmeyin.

Aslında biraz korkuyorum dr cektirceksin dedi çektirmeden geldim
Inanın abartilan gibi değil. Eski teknoloji.urunler değilse rahat olun.5 dk.lik bir işlem ve tıkanıklık varsa da bu sayede açılacak öyle düşünün.

Inanın abartilan gibi değil. Eski teknoloji.urunler değilse rahat olun.5 dk.lik bir işlem ve tıkanıklık varsa da bu sayede açılacak öyle düşünün.
Peki siz cektirdinizmi? Çocuk içinmi sizde cektirdiniz?

Çektirdim tıkanıklık var mı yok mu diye. Dediğim gibi burhanlık yoğun bir adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor dayanılmayacak birşey değil.
Peki bi degisiklik oldumu cektirdikten sonra, dr bana gelişi güzel söyledi sonuçlara baktı skinti yok gibi bide hsg çektir dedi bende şaşırdım birden söyleyince neye dayanarak söyledi diye

Peki bi degisiklik oldumu cektirdikten sonra, dr bana gelişi güzel söyledi sonuçlara baktı skinti yok gibi bide hsg çektir dedi bende şaşırdım birden söyleyince neye dayanarak söyledi diye
Bende tıkanıklık çıkmadı temiz çıkmıştı. Ama tikaniklik olanlarınki çok yoğun bir tıkanıklık yoksa açılıyor. Bir de doktor test sonuçlarından ve ultrasondan tıkanıklığı göremez eğer tikaniklik varsa ancak hsg ile belli oluyor o yuzden cektirmenizi istemiştir.

Anladım cok teskkur ederim

Bende çektirdim cok kisa bir anlık ağrı oluyor sonra eve gelip banyoyu temizlemiş,yemek yapmıştım. Artık cihazlar iyi. 5 dakikalık bir islem. Sonrasinda da antibiyotik kullanmistim enfeksiyon olmasin diye cok az hafif lekem gelmisti ilk gün o kadar

Hsg sonrası mı hamile kaldınız acaba

anestezili çektirdim ben. Ne ağrı ne bi kanama çok çok rahattı. Anestezisiz çektirince hem ağrı oluyor hem de kendini kasarsan tüpler kasılıp yanlış sonuç verebiliyormuş. O yüzden en konforlusu ve güvenilir olan anestezili

Ben de anestezili çektirdim devlette ama çok şükür öyle çok ağrım olmadı adet agrisigibiydi ama benim üç gün lekelenme sürdü .

Hamile kaldınız mı peki yada ne kadar süre için de hamile kaldiniz

Kızlar aranızda rahim filmi hsg çektiren varmı?
Başkalarının söylediği kötü şeylere hiç takılma canım. Ben geçen ay hsg çektirdim 5 - 10 dakika sürdü sürmedi. Hiçbir acı, sızı, kramp tarzı bir şey hissetmedim. Sadece öncesinde bana avil ve dekort verdiler damardan birkaç saniye karıncalanma oldu gibi geldi. Doktor hiçbir problem olmadığını söyledi, antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karşı onu kullandım. Doktorun söylediği gibi birkaç gün çok hafif kanamam oldu o kadar. Sadece hsg sonrası ilk adetim bu ay ve bugün 9. Günüm hala adet olmadım, çok moralim bozuk

Benim de adetim gecikmeye başladı hsg sonrası . Normal galiba genelde olmuş

Sizin kaç gün gecikmişti? Aşılama yaptırıcaz biz mayıs ayında ama o zamana kadar biz denemeye devam edelim dedik. Hsg sonrası hamile kalan çok oluyormuş diye ama şimdide ben ilk defa adet olmuyorum
Üç gün gecikmem oluyor benim ama gc gelen çok var ama inşallah gebeliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…