Aşılama Hsg?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üç gün gecikmem oluyor benim ama gc gelen çok var ama inşallah gebeliktendir
Gebelik olmadığını biliyordum ama yine de bir umut 1 hafta gecikmem olunca kanda gebeliğe de baktırdım. Yine sonuç negatif . Önümüzdeki hafta doktora tekrar gideceğim ptesi gecikmemin 11. Günü olacak belki söktürücü verir doktor

İnşallah en kısa zamanda gelir bize bebeklerimiz

Hamile kaldınız mı peki yada ne kadar süre için de hamile kaldiniz
Ben nisan ayinin sonunda rahim filmi cekildim.
Ekim ayinda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Suanda hamileyim.
Malesef bende ise yaramadi o gebelik arttirici etkisi.
Ben pkos luyum. Esimde de sperm sorunu vardi,gerci düzelmişti ama bi türlü olmuyordu hatta doktor aşılama dedi kabul etmedim.

Merhaba ben 28 ocakta çektirdim. İlk defa korka korka gittim randevuma sebebide burada ayılanlar bayılanlar. Nasıl korktum ama gereksizmiş bu korku hiç dikkate almayın bence.15 dk da bitti işlem. 15 dk içinde sadece max. 3 dakikalık yoğun bi regl sancısı hissettim. Regl dönemlerim aşırı ağrılı geçtiği için bunu hissetmedim bile.
Normalde 14.02 regl olacaktım 12.02 de oldum. Hsg den mi Bilmiyorum ama aşırı kanamalı geçiyor reglim. Normalde çok yoğun geçirmem. Bu ay bebeğim gelmedi. İnşallah Allahın izniyle diğer aylarda olsun. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Siz nerde cektirmistiniz

Ben çektireli üç seneyi geçti. Anestezi ile oldu iyi ki de öyle olmuş diyorum yoksa kasardım kendimi. Ve o ay ilk gebeliğimin müjdesini aldım ama nasip olmadı devamı gelmedi.

Amin İnşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…