HSG

mesirmacunu

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
4.022
6.793
88
Selamlar, burda defalarca açılmış hsg konuları var kişiden kişiye değiştiğinin farkındayım. Ben bugün regl oldum sanırım haftaya da bana hgs yolu gözüktü :cry: bende panik atak gibi bişey var yani bazen bazı durumlarda kalbim sanki yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor, hsgyi de anestesiz yaptırmak istiyorum ama sizce bu beni kötü etkiler mi? Tam o anda böyle bir şey yaşamak istemiyorum ama anestezi de almak istemiyorum, bu konuda tecrübeli olanlarınız varsa bana fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :KK200:

İki dk felan sürüyor belki. İki kez çektirdim. Evet ağrı oluyor ama işlem bitince agrinda bitiyor . Sadece Ogün biraz rahmin sizlayabilir ama dayanilmayacak bişey değil. Rahat ol hiç kasma kendini daha kolay oluyor

5 dk sürüyor anesteziye degmez ben almadim agrim oldu mu evet oldu ama 5 dk dedigim gibi yine gerekse yine istemem 😀

İki dk felan sürüyor belki. İki kez çektirdim. Evet ağrı oluyor ama işlem bitince agrinda bitiyor . Sadece Ogün biraz rahmin sizlayabilir ama dayanilmayacak bişey değil. Rahat ol hiç kasma kendini daha kolay oluyor

Bu konuyla alakalı yazılanların çoğunu bende okuyorum. Yer arayışı içindeyim sizlerde nerelerde çektirdiğinizi yazabilir misiniz eğer istanbul içinde oturuyorsanız

İlkini Echomar’da çektirdim, 2 dk sürdü. Şaşkınlıktan sedyeden kalkamadım bu muymuş bu kadar korktuğum şey diye. İkinciyi memleketimde bir özel hastanede çektirdim ilkinin rahatlığıyla, Allah belasını versin öyle canımı yaktılar ki… İyi araştırıp gidin, imkanınız varsa C kollu denilen cihazla iyi referanslı bir doktora çektirin.

Ben bugün araştırma hastanesinde çekileceğim nasipse, bakalım hakkımızda hayırlısı.

Ç çektirdiniz mi Nasıl geçti cihaz eski tip miymiş
çektirdim ya aslında ilaç vs acıtmadı canımı yapan doktor asistanmış sanırım çok uğraştı oda acıttı canımı :( sonrasında biraz fazla kanamam oldu ama şuan iyiyim çok şükür. tüplerde açık dediler, bugün hoca bakacak sonuçlara.

çektirdim ya aslında ilaç vs acıtmadı canımı yapan doktor asistanmış sanırım çok uğraştı oda acıttı canımı :KK43: sonrasında biraz fazla kanamam oldu ama şuan iyiyim çok şükür. tüplerde açık dediler, bugün hoca bakacak sonuçlara.
Geçmiş olsun hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. Pzt yani yarın ben de burcu hanımla görüşeceğim, randevu aldım. Yıldız hoca da iyi diyen oldu, yıldız hocaya giden var mı acaba?

çektirdim ya aslında ilaç vs acıtmadı canımı yapan doktor asistanmış sanırım çok uğraştı oda acıttı canımı :KK43: sonrasında biraz fazla kanamam oldu ama şuan iyiyim çok şükür. tüplerde açık dediler, bugün hoca bakacak sonuçlara.
Yaa neden asistan yapmış ki ya, yanında burcu hanım yok muydu peki?

Selamlar, burda defalarca açılmış hsg konuları var kişiden kişiye değiştiğinin farkındayım. Ben bugün regl oldum sanırım haftaya da bana hgs yolu gözüktü :cry: bende panik atak gibi bişey var yani bazen bazı durumlarda kalbim sanki yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor, hsgyi de anestesiz yaptırmak istiyorum ama sizce bu beni kötü etkiler mi? Tam o anda böyle bir şey yaşamak istemiyorum ama anestezi de almak istemiyorum, bu konuda tecrübeli olanlarınız varsa bana fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :KK200:
Canım naptın yaptırdınmı hsg

Nasıl geçti az anlatsana 😂
Ya ben korkutmayayım şimdi, bana bi acemi denk geldi, çok uğraştı ya hatta başkasını aradı giremiyorum filan dedi, ama benim canımı yaktı baya :) tabi sonrası kanamalı geçti baya. ama çok şükür geçti gitti, anestezi almaya gerek yokmuş gerçekten

Ya ben korkutmayayım şimdi, bana bi acemi denk geldi, çok uğraştı ya hatta başkasını aradı giremiyorum filan dedi, ama benim canımı yaktı baya :) tabi sonrası kanamalı geçti baya. ama çok şükür geçti gitti, anestezi almaya gerek yokmuş gerçekten
Baya korkuttun 😅😅😅

Back
X