• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG

Hsg sonrası doktorum 5 gün yasak demişti bana ve 2 tür antibiyotik kullandım şükür enfeksiyon olmadı klomen ovitrelle ve hamileyim hamdolsun doktorunuza şaşırdım doğrusu çünkü rahime yapılan her işlemden sonra ara verilmesi gerekir bı kaç gün enfeksiyon çok pis bişey ben geçen yıl bı gebelik geçirdim kalbi durdu kürtaj oldum ilaçlarımı düzgün kullanmadım iki tüpümde kapaliydi sadece sol taraf ampulla kısma kadar açılmış ve yumurtalık tarafında enfeksiyon vardı ordan geçiş olmadı bu sefer ilaçlarımı düzenli kullandım hamdolsun hamileyim darısı isteyen herkese insAllah
Kişiden kişiye değişen bisey de olabilir biyerde doktorum alanında gerçekten iyi bir doktor. Enfeksiyon da kapmadım çok şükür antibiyotik üç gün kullandım sadece. Haklısınız ama gerçekten çok kötü bisey enfeksiyon. Çok tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, aminn ☺️🙏🌸

Kişiden kişiye değişen bisey de olabilir biyerde doktorum alanında gerçekten iyi bir doktor. Enfeksiyon da kapmadım çok şükür antibiyotik üç gün kullandım sadece. Haklısınız ama gerçekten çok kötü bisey enfeksiyon. Çok tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, aminn ☺️🙏🌸
Haklısınız. Çok teşekkür ederim darısı hayırla isteyen herkese insAllah 🥰🤲

Ben de 1 hafta once cektirdim hsg ilk 2 gun kanamam oldu sonraki 3 gun kahverengi lekelenmem oldu doktorum bana 1 hafta korunmam gerektigini soyledi tetradox diye bir antibiyotik yazmisti ama o bana yan etki yaptigi icin flagy kullaniyorum suan

Sizlere hangi antibiyotiği yazdi doktorunuz kizlar. Doktorum bana bunu kesin kullanmalisin dedi ama yan etki yapti diye degistirdik malesef 1 hafta oldu cektireli bugun bi kasık agrisi ve sırt agrisi basladi yumurtlama donemimdeyim acaba onun agrisimi korkuyorum enfeksiyon kaparim diye 😟

Back
X