- 17 Temmuz 2011
- 174
- 125
- 303
- Konu Sahibi Hayirlisibegulum
Merhaba hanımlaar.. Hsg rahim filmi çektirdikten sonra ne zaman gebe kaldınız anketi oylayabilir misiniz.. Teşekkürler.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahin izniyle olacak ümitvar olalim.. Kac ay oldu sizin?Kalmadım seçeneği ekleseydiniz![]()
1 seneyi geçti 2.yi çektirmeyi düşünüyorumAllahin izniyle olacak ümitvar olalim.. Kac ay oldu sizin?
Hmm evet bir sene olunca tekrar etmek gerek diye duymuştum ben de ama insallah en kısa zamanda kavusursunuz1 seneyi geçti 2.yi çektirmeyi düşünüyorum
Hiç sanmıyorum ama amin inşallah diyelimHmm evet bir sene olunca tekrar etmek gerek diye duymuştum ben de ama insallah gerek kalmadan kavusursunuz
Vakti zamanı vardır bilemiyoruz :/Hiç sanmıyorum ama amin inşallah diyelim
Herşey nasipVakti zamanı vardır bilemiyoruz :/
Öyle.. Benim de 4 ay geçti 5. Adeti bekliyorum. Artık 6yi da görürsem bir tedirginlik başlar yineHerşey nasip
ben 23 eylülde hsg çekildim 14 ekimde adet olmam gerekiyordu. Ama henüz olmadım 6 gün gecikti bugün 7. Gün hsgden sonra gecikme olur mu?Merhaba hanımlaar.. Hsg rahim filmi çektirdikten sonra ne zaman gebe kaldınız anketi oylayabilir misiniz.. Teşekkürler..![]()
Bende gecikme olmamisti sadece çok ağrılı olmustu regl. Gebelik testi yaptınız degil mi. Hsgden sonra antibiyotik ağrı kesici filan kullandiysaniz onlar geciktirmis olabilir..ben 23 eylülde hsg çekildim 14 ekimde adet olmam gerekiyordu. Ama henüz olmadım 6 gün gecikti bugün 7. Gün hsgden sonra gecikme olur mu?
Doktor 10 günlük antibiyotik verdi ben 2 gün kullandım sonra bıraktım. Test yapıyorum idrar testi negatifBende gecikme olmamisti sadece çok ağrılı olmustu regl. Gebelik testi yaptınız degil mi. Hsgden sonra antibiyotik ağrı kesici filan kullandiysaniz onlar geciktirmis olabilir..
Gecikmeye her şey etki ediyo ya havadan bile olabilir bence kafaya takmayin dusundukce daha cok gecikiyor. Bir iki gün daha olmazsa doktora danışın isterseniz. Bol yuruyus ve nar suyu icmek iyi gelir söktürür. Bi de bi masaj vardi yutuptan bulup uygulayabilirsinizDoktor 10 günlük antibiyotik verdi ben 2 gün kullandım sonra bıraktım. Test yapıyorum idrar testi negatif
Test yaptınız miben 23 eylülde hsg çekildim 14 ekimde adet olmam gerekiyordu. Ama henüz olmadım 6 gün gecikti bugün 7. Gün hsgden sonra gecikme olur mu?
Hayır yapmadım 11. Gün gecikmemin sabah hastaneye gideceğimTest yaptınız mi
Hayır yapmadım 11. Gün gecikmemin sabah hastaneye gideceğim
Maalesef kan testi verdim ama oda negatif artık söktürücü kullancam mecburTest yapın bence11 gün uzun süre olmus