Hsv-2 genital herpes kızlar allah aşkına yardım edin intihar edicem nolur 🥺

Allah yardımcın olsun başka bir doktora görün inşallah geçer
Ayrıca kadın gerçekten zor duru da olmasa paylaşmaz bakmayın Ozaman kardeşim nekadar değişiksiniz korkmuyorsunuzda başımıza gelir diye
Amin valla çıldlırıcam zaman geçmiyo allahım al canımı diyorum sadece

Ben zaten enfeksiyona aşırı dirençsiz biriyim dr. Hiç bakmadı enfeksiyona sadece lezyonları görüp ilaç yazıp gönderdi ama okadar çaresiziimki ne yapacağımı bilmiyorum herşeye bi çare bulur kendi kendimi iyileştirirdim bu kez ççok çaresizim canımın acısı beynime kalbime vuruyor bütün bedenim titriyor ve saatlerce ayakta çalışıyorum adım atamıyorum artık tek istediğim şey ölmek

Sıtma şeklinde titremeniz soğuk terlemeniz oluyor mu?
Evet özellikle akşam saatleri bi titreme geliyor 1 2 saat öyle yatıyorum battaniyeyi çekip beynim dökülüyo sanıyorum sonra o titreme geçince bi sıcak basıyo gibi oluyor soğuk soğuk terliyorum

demeyin öyle allah ne dostuma ne düşmanıma böyle bir acı vermesin ameliyat oldum böyle acı çekmedim çok zor vallahi 1 günde kendimi tanıyamaz hale geldim suratım bile ben değil sanki

Evet özellikle akşam saatleri bi titreme geliyor 1 2 saat öyle yatıyorum battaniyeyi çekip beynim dökülüyo sanıyorum sonra o titreme geçince bi sıcak basıyo gibi oluyor soğuk soğuk terliyorum
Bir an önce gidin acile o sonrasında sizi yönlendirir zaten. Evde yapacağınız alternatif şeyler daha kötü sonuçlar da getirebilir. Enfeksiyon ciddi birşey Allah korusun geç kalırsınız iç organlarınız tek tek iflas eder anlayamazsınız bile. Acile gidip baktırın mümkünse hemen şimdi.

Şuan mümkün değil çok yoğun çalışıyorum bırakın gitmeyi oturmaya imkan yok

Şuan mümkün değil çok yoğun çalışıyorum bırakın gitmeyi oturmaya imkan yok
Hiçbirşey sağlıktan önemli değildir. Üstteki üye bilinçli şekilde vucüdunu virüs tutmuş organların enfeksiyon kapmış ve organların iflas ediyor olabilir diyor ama sen iş diyorsun. Önceliğini bilmezsen canın yanarda koparda.

Her doktor her şeyi bilecek diye bişey mi var ? Başka bi doktora gitmesi önerilebilir ,başına gelenler görür yorum yapar.Ayrılıp atılan vajına görmüşsünde nerenle hangi zihniyetınle baktın aceba?Biz niye göremedık ayrık bişeyler?Teshis koyar tedavi ederız mı dedık? Gözünüzle okuyun yazılanları…kararmış kalbinizle insanlara saçma saçma ithamda bulunup gereksiz zaman israfı olmayın.Yargıladıgı şeyi yaşamadan ölen kimseyi görmedım.Yazık sizee….

Burası teşhis yeri olmasada bu tarz sağlık sorunlarımızı paylaşacağımız, dertleşeceğimiz, paylaşıp olumlu destek ve bilgi alacağımız alan. Bu kadar reccide etmenin kırıcı olmanın hiç bir anlamı yok. Birbirimize bunu yapmayalım.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun önünde uzun bir yol var iyi bir devlet hastanesine önce kadın hastalıklarına ve sonrada cildiyeye görün bu evde senin zamanla çözeceğin bir sağlık sorunu değil. Dar çamaşır giyme dar pantolonda gece mümkümse birşey giymeyerek yat o olana kıyafet ve çamaşırın sürtünmemesi lazım.

İlk atak çok zor geçer baş ağrısı vucut ağrısı için ibicolp, yaralar için aklovir, ağrıların içinde anestol krem al temiz tut günde 5-6 kere kremle batikon veya sirkeli temiz pamukla temizle elini sürme eldiven al marketlerde veya internette 100 lük satılır. Eldivenle sür kremleri. Vitamin al L-LYSİNE 500 lük veya günde 2 adet sabahları yut. B comlex al bunuda günde sabahları 1 tane tok karnına için bunlar bağışıklığını güçlendirmek için. Ve c vitamini bu üç vitamin çok önemli. Chatgpt yazarsan sana güzel bir diyette oluşturuyor. Yiyeceğin içeceğinede dikkat etmen lazım sigara, alkol, çikolata, çok tetikleyen ünsurlar. Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Bu arada evli isende değilsende bundan sonraki süreçte asla prezarvatif kullanmadan ilişkiye girme açık yara hem karşı tarafa geçebilir hemde sen hastalıklara daha açık hale gelirsin.

Evet yine sabahın ilk ışıklarıyla gözünü açıp, hayatta yapacak hiçbir işi olmayan, nereye nefret kussam, olmamışlığımı kime saldırarak perdelemeye çalışsam, okuduğunu anlayacak yetide olmayıp bir de tıbbi analizler yapabileceğini düşünen "şey", sana da selam olsun

Vay vay vay teşhisi koydu bir de ilaç yazıyor hey maşallah yengeme, yürü kim tutar seni yengem! Dimi ama doktor ne bilsin, sen bilirsin. Doktor da kimmiş

Önceliğimin kendim olduğunu biliyorum ama o an çıkıp gidemem nedennn çünkü iş yeri kendimizin aile iş yeri (kvalide ve kbabam) ile birlikte çalışıyoruz. Çıkıp gitsem kıyamet kopar bugün gitmediğim için kopan kıyamet gibi. Zor vallahi zor yaşamak dün gece acıdan sabaha kadar ağladım Allaha yalvardım al canımı diye bu kadar zormu olurmuş

Çok teşekkür ederim allah razı olsun sanırım ilk alevlenme yavaş yavaş geçiyor gündüz dayanabildiğim acılara sanki gece dayanamıyorum yada daha kötü oluyor bilmiyorum. İlk 3 gün akşamları beni yatağa düşüren bel bacak baş ağrısı ateş oluyodu aksi gibi boğazımda şişti bu olanlarla beraber double kötü oldum belkide bu yüzden şişti eşime diyorum ama dinleyen kim yani bence bu vajina uçuğundan çok daha fazlası vucudumda dolaşıyor bence şuan zaten sürekli enfeksiyonla savaşan bir bağışıklığım var . Vitamin önerileri için de teşekkür ederim . Alkol tüketmiyorum ama sigara malesef çikolatada hergün yiyorum nerdeyse söylediğiniz iyi oldu onuda yemem artık birde birşey gösterebilirmiyim peçete üzerinde böyle olması geçiyor anlamınamı geliyor yoksa dahamı kötü olacak

Kendini nevgüzelde tarif etmişsin işsiz

Acil olarak dr görünmen lazım bu hastalık idrar yollarında enfeksiyon veya başka komplikasyonlar yapabilir

Kıza yazdığınız iğrenç kelimesinden daha aşağılayıcı kelime olamaz. Bir gün kendinizi o kız gibi çare arayarak bulursanız hiç şaşırmam. Cahilliğin geldiği son noktadasınız. Size acıyorum

Doktorun verdiği ilaçlar ve l-ysine takviyesine başla lizin diye okunuyor. Uçuk tedavisi için takviye. Hem geçirmesi hem tekrarlamaması için. Bağışıklık için beta glukan c vitaminli olan varsa daha iyi iç ikisini de hergün. Daha çabuk toparlanırsın. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…