- Konu Sahibi SagYanimSolYanim
Keşke siz anne olmasanız. Çocuk bakmak kızınızın dayak yediğini izlemekten daha mı zor? Her türlü şiddeti tadan torunlarınızı görmenizden daha mı zor? Bu kadar yükse doğurmayın efendim. Doğan çocuk engelli de olabilir; ömür boyu bakıcam mı deyip öldürün o zaman. Zihniyete bak.
Oldum çokta güzel anne oldum ben bakarım büyütürüm meslek sahibi olması için yardımcı olurum elimden gelen imkanı sağlarım ama evlenmeden önce maddi gücü olmasını isterim özellikle kız ise.Keşke siz anne olmasanız. Çocuk bakmak kızınızın dayak yediğini izlemekten daha mı zor? Her türlü şiddeti tadan torunlarınızı görmenizden daha mı zor? Bu kadar yükse doğurmayın efendim. Doğan çocuk engelli de olabilir; ömür boyu bakıcam mı deyip öldürün o zaman. Zihniyete bak.
Burda çok görüyoruz okumayan erkenden evlenen ve zorla evlilik yoluna sokulan şimdi konu sahibi okumuş iyi bir meslek sahibi olsaydı bu durumlara düşmezdi kendine öyle yada böyle bir düzen kurardı burada ailede hatalı maddi gücü eline almayan çoçuğun evlilik gibi sorumluğa girmesine mani olması gerekirdi yol göstermesi lazımdı.
Artı tepkiye sanki doğurup sokağa atıyoruz çoçuklarımı siz kimsinizde benim anneliğime laf ediyorsunuz haddinizi bilin. Kişisel gelişimini tamamlasın ayakları üstünde dursun istemek suçmu her türlü zorluğunda yanında olurum ama neticede herkes hayatına döner bende anneyim ve artı insanım ölümlüyüm ben sonsuza kadar koruyamam....